İş durumları eşim ailesi ve akrabaları?

Eşimle maddi sıkıntılar içerisindeyiz. Her şey benim için zor oldu mobbing uğradigim işten istifa edip yeni yerde işe başladım deprem olayı oldu babaannemi akrabalarım vefat etti. Evimiz sıkıntıya girdi yeni başladığım yer de paramı vermedi.1 ay kasiyerlik yaptım 1 ay cafede garsonluk derken eşimin ailesi akrabalar beni ezikledi hani bu tarz işler yapıyorum diye. eşimin kardeşi bize 120.000 borcu var ödemiyor telefona bakmıyor eşim ve ben maddi sıkıntı dayız eşimin kuzeni bir iş ayarladı gittim iş berbat herkesin ağzı bozuk küfürlü çok rahatsız oldum ben dayanamadım istifa ettim. şimdi tekrardan iş arıyorum AVM ne olursa gircem ama zoruma gidiyor bu nasıl bir şansızlık eşimle yeni evliyiz 1 yıl olmadı sürekli iş konusunda sınandım. akrabalari işsizim diye ezdiler gittim çalıştım ay sen garsondun dimi falan ya da eşimin kız kardeşinin kocası zengin kayinvalidem damada farklı bana farklı davranıyor. hani çok yoruldum güçlü durmaya çalışıyorum ama siz olsanız napardınız.1,5 yıl çalışsak borç kapanacak tekrardan iş bakıyorum ama yoruldum

İş durumları eşim ailesi ve akrabaları?