• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

En çok para kazandıran meslekler hangileri?

dilaraaydınnn88
dilaraaydınnn88 Takip Et
Xper 3 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
28
Yapay Zekaya Sor
En çok para kazandıran meslekler hangileri?
Meslek Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Paranın gözü çıksın. Sırf para için yapılan şeyler mutluluk vermiyor. Benim babam tornacı, gider bu işi öğrenir geceni gündüze katarsın ama bedenin yıpranır. 40 a gelince cokersin. Bu bedenin de bir vadesi var.

İnsan hayatı para için satılmamalı. Mecbur kalmadıkça insanların bu tarz kendi bedenlerini yipratacagi işler altına girmelerine son derece karşıyım.

Zevk aldığın işten para kazanman lazım. Veya arkadas ortamın iyi olacak markette çalışsan bile. İşine baglayacak etmen sayısı fazla olacak

3
    5 Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Maaşı olan erkekle evlenmek mantıklı mıdır? Bir bayan olarak bana çok saçma geliyor, çünkü o parayı ben kazanmıyorum.

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

@dacia_newyork kadın para için evlenmemeli. İki insan arasına para girerse orada sevgi olmaz, zamanla o adamın her hareketi sana batmaya başlar.

Hani bazı kadınlar derler ya, ben de çocuk yapacağım güçlü adam istiyorum, o çocuğun masraflarını karşılayacak adam arıyorum falan. Bana tamamen hikaye geliyor böyle şeyler. Demek ki parası bitince gideceksin. O zaman ya kendi paranı kendin kazanacaksın ya da çalışma azmi olan, senin için çaba harcayan adamın kalbini seveceksin, ya da "bu adamın parasi var ama yarın öbür gün parası azalsa da ben onun kalbi için kalırım diyeceksin

Sırf para için yapılan hiçbir şeyden keyif alamazsın. Bu kesinlikle doğrudur.

Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

Bir de erkek hisseder. Senin paran için yanında kaldığını mal değilse her erkek anlar ve kadınların düşündüğünün aksine asıl o adam o kadını kullaniyordur, hani kadınlar kendilerine çok zeki bakar "paralı adamı kaptım" der ama adam kadının onu sevmediğini, parasını sevdiğini anlar

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Bir bayan erkeğe bunu demeli, bana hakaret etme. ' ben ev ve araba istemiyorum. Saygı istiyorum'
      Çünkü erkeğin parası bitince onu terk edecek çok kadın var. Bende birde bu düşünce var o maaşı olan erkek bana hiç hakaret etmez mi. Sana para veriyorum çocuğuma bak evde otur.
      Birde o erkek bana ' maaşım var hemen evlenelim' demişti. Demek ki karakterine güvenmiyor iç güzelliğe ödün vermiyor o yüzden kendine güvenmediği için parasına güveniyor. Sevmiyorum, hoşlanmıyorum, aşık değilim. Onunla evlenmek zorunda değilim. Başka erkekle evlenirim yinede onunla asla evlenmem. Para gerçekten de huzur vermiyor insana. O erkek bana hiç hakaret etmez mi sana para verdim diyerek falan. Aynı söylediğin gibi erkeğin parası bitince kadın onu terk ediyor. Aldatıyor ya da boşanıyor. Çok sayıda bu tip kadınlar var. Belkide şiddet gördüğün için boşandın o erkek seni öldürdü hak etti demiyorum ama birisini aldatmak ondan ayrılmak nasıl cinsiyet. Her iki cinsiyet için geçerli. Kimse kimseyi aldatmamalı. Maaşı olan geliri olan erkekle bile evlenmem ben. Yok bana 500 Tllik 1000 Tllik kerastase şampuan alacak yok parasıyla bana bakacak. Bunun kira parası, ötv, KDV vergisi var. Gelir vergisi var. Söylediğine bende katılıyorum en çok da kadının hiç vergi ödememesi erkeğin parasıyla yaşaması. Yok erkeğin maaşı varmış bana kıyafet alacakmış, makyaj malzemesi alacakmış, yok evi varmış arabası varmış, 90 bin TL maaşı varmış. Ben kimseden para istemiyorum. Yok bana kıyafet alacakmış. Kıyafet aldığı için üstüne konuşur birde bana hakaret eder birde bu söz var ' ev, ve araba istemiyorum, miras istemiyorum. Bana saygılı ol, hakaret etme' işte bunu anımsatarak konuştum. Saygının, sevginin olduğu evlilikte huzur da olur mutluluk da. Ben paraya maddi duruma zaten bakmıyorum.

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Bir erkekle parası olduğu için evlenen kadın da, bir bayanın çocuk doğurması ile evlenmek isteyen erkek. İyilik olsun mu diye evleniyor. Yanlış anlama erkeğe hiç bir kötü söz söylemedim kesinlikle. Maaşım var hemen evlenelim diyen erkek de iyilik olsun diye evlenmiyor. Parası olan erkekle evlenen kadın da iyilik olsun diye evlenmiyor. Çıkarcı insan menfaati bu.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• dacia_newyork
    dacia_newyork Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Çalışmadan para kazanan haram para alan insanlar var onu ne yapacağız? Bizi doymadılar mı? Enflasyon yüzde 77 olmadı mı. KDV 40 olmadımı. Gelir vergisi olmadı mı. Bizden kira, elektrik, su parasını alıp Sanatçılara veriyorlar bazı tiktok kadınlarına veriyorlar. Çalışmayıp maaş alan vergi ödemeyen kişilerde var. O tiktok denilen sosyal medya vergiye yansıyor, vergi alınıyor birde sanatçı kadınlara veriliyor. Çıplak dolaşıyorlar öteki tarafı hiç düşünmüyorlar. 40 yerden maaş alan dernek bile var. Haram parayla geçinenler bile var. Zengin kocadan çocuk yap onun parasıyla yaşa çocuk doğur ne güzel dünya. Maaşı olan erkekle evlen çocuk doğur birde maaş al ne güzel dünya parayı alıyorsun ama.

1
    15 Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Çocuk gelin var, cehalet var, erken yaşta evlilik var, insanlık yok acıma duygusu yok. Maddi durumu olan insanların çocuğu besleniyor. Fakirler aç kalıyor. Enflasyon 77 olmuş. Habire peş peşine 10 çocuk doğuruyorlar. Bizden vergi alıp o tip insanlara veriyorlar. Ne güzel dünya parayı alıp kendi çocuklarına yemek alıyor lokantadan. Maaşı olan erkekle bile evlenmedim ben. Çünkü haram var. Ülkede cehalet yaygın olduğu için bu ülke düzelmez. Cehalet yok olmalı. İnsanlarda insanlık olmadığı için bu haldeyiz. Öteki tarafı düşünen kimse yok. Onların işine gelen çocuk yapmak ve çocuk parası almak. Çalışmadan maaş alıyorlar. Elalemin erkeği bana evlenme teklifinde bulunuyor. Maaşım var hemen evlenelim diyor. Kız kardeşini para karşılığında satan abiler, anneler, babalar bile var. Altın ve takı için, miras için evlenen kızlar bile var. Hiç kimse öteki tarafı düşünmüyor. Onlar ancak çocuk doğursun çalışmadan para alsın. Herkes öteki tarafta bedelini ödeyecek.

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Vajinası olan tüm kadınlar da çocuk doğuruyor. Peş peşine 6 çocuk ya da 10 çocuk. Yerle bir olsun bu sistem. Erken yaşta evleniyorlar 10 tane çocuk yapıyorlar. Doğum maaşı alıyorlar birde. Çalışmadan alıyorlar o parayı. Neymiş nüfus çoğalsın. Nüfus zaten çok fazla ne gerek var erken yaşta evlenmeye milletin erkeğine katlanmaya. Bir bayan olarak bana çok saçma geliyor. Erkeğin maaşından banane. Bu neyin görgüsüzlüğü sapık pedofoli. Kaç yaşında erkek yani o kaç yaşında ben kaç yaşındayım hiç utanmıyor mu. Yok kızlar çocuk yaşta evlensin erken yaşta evlensin her biri 10 çocuk doğursun. Bu tip zihniyetli insan çok var. Bu tip insanlar birde çocuk yapıyor birde çoğalıyor. Ne güzel dünya çocuk doğur koca parası ile beslen...

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

evet maalesef günümüzde öyle herkesin kendi tercihi bizi ilgilendirmiyor koca parasına güvenip evlenen kişiler ya aldatılıyor ya da evde durup ev işi yapıyorlar bu yüzden elinde altın bileziğin olması çok önemli kimseye muhtaç olmadan yaşamak için

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Merhaba, öncelikle çok teşekkür ediyorum. Konuşmanızı çok beğendim. Ben bir erkekle parası olduğu için evlenmem. Maaşı olsada evlenmem. Parayla huzur olmuyor. Karşıma doğru düzgün erkek çıksın onunla evlenirdim. Bir bayan olduğum halde maaşı olan erkekle evlenmeyi hiç mantıklı ön görmüyorum öylede hiç düşünmüyorum. Sonuçta o maaşı o erkek kazanıyor. Ben çalışırım bende para kazanırım

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

bende aynı sizin gibi düşünüyorum, umarım mutlu olduğumuz bir gelecek nasip olur, zaten para bir şekilde kazanılır da parayla karakter satın alınmaz..

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Para ve maddi gelir, bir erkeğin maaşı olması bir bayanı mutlu etmez. Demek ki kendi parasına güvenmiş. Parayla mutlu olunmuyor. Yok evi varmış arabası varmış bunlar çok gereksiz ve işime gelmez. Bana kıyafet alacakmış, şampuan alacakmış, makyaj malzemesi alacakmış. Huzurun olmadığı evde mutluluk da hiç olmaz. Saygı ve sevgi, sadakat varsa o ilişki evliliğe kadar bayanı götürür. Birde bu var bazı kadınlar erkeği terk ediyor adamın parası bitince. Birde bazı erkekler de bu zihniyet var ' kadınlar parayı çok seviyor, Altın ve takı için, maaşım olduğu için benimle evlenir. Param bitince beni terk eder' işte erkeklerde bu şekilde zihniyet var. Nede olsa maaşı var ve kendisi erkek maaşı varmış. İyilik olsun diye mi sanki benimle evlenecek. Çocuk ister birde. Huzur olmayan evde mutluluk olmaz. Hayatıma hiç bir erkeği almak istemiyorum. Hangi erkeğin zihniyeti doğru düzgün ise işte onunla evlenirdim. Çocuk yaşta, erken yaşta kızın evlenmesine gelince ise. Onu kendim için söyledim. Benim yaşım çok erken demek istedim. Birde o erkek benden yaşça büyüktü 30-40 yaşında falandı. Ben şu an 19 yaşında falanım. Evlilik tek taraflı olmuyor. Hem kızın hemde erkeğin rızası olmalı. Erkeğin rızası varsa eğer kızın rızası yoksa bu evlilik değildir aşk değildir. Ben kimseden para istemiyorum. Bana şampuan alacakmış, kıyafet alacakmış. Almasın istemiyorum.. Çalışırım kendi maaşımla alışveriş yaparım kimseden para istemem ben.

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

aileniz ne diyor bu duruma bu arada bende 19 yaşındayım bana da geldi bu tipler ama tavrını koyunca hiç kimse ses çıkarmıyor ve bir kız olarak kendini savunmak çok değerli

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Çok teşekkür ediyorum. Tanrı bizim kızlara iyi sabır veriyor. Ama bir erkeğin gelip de maaşım var hemen evlenelim demesi bana çok saçma geliyor. Arkadaş değiliz, tanışmadık, konuşmadık. Bu neyin acelesi. Parayla insan mutlu olunmaz. Dediğin gibi çalışır kazanırsın.

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

gerçekten boş ver kendine odaklan böyleleri hep olacak hadlerini bildireceğiz o zamanda alıp başını gitmesini bilecekler sen iyi bir konuma gelirsen çevrende öyle olur bu yüzden okumak çok önemli

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Bir bayan okul okuyup, lise ve üniversite okuyup meslek sahibi olmalı. Çalışmalı
      Erkeğe muhtaç olmasına gerek yok. Maaşı olan erkekle evlenmek zaten çok saçma. Gün gelir bir gün o erkek kadına el kaldırır, şiddet uygular, ya da iki gün sonra terk eder. Bir kız lise ve üniversite okuyup çalışmalı. Çalışır parasını kazanır hiç bir erkeğe muhtaç olmaz. Bak birde sana bunları diyeceğim. Ben geçens sene Meriş Avm ye gitmiştim orada 30 yaşında erkek vardı. Çok güzel bir kızsın konuşalım, arkadaş olalım, gezelim demişti. Bende ona tipimden sanane seni ne ilgilendirir demiştim. Eğer bana çirkin deseydi yinede onunla arkadaş olmayacaktım. Birde çok önyargılı insanlar var. Yok yakışıklı erkek olsaydı red eder miydin. Yaklaşıklı erkek ne alaka. Elalemin erkeği niye bana markette yavşıyor onu düşünsünler. Konuşalım, sohbet edelim, arkadaş olalım demişti. Ne zaman avmye gitsem sürekli bana laf atıyordu. Beni 4 defa takip etti birde marketin içinde. O erkek bana çirkin kız diyerek hakaret etseydi ben yinede onu red edecektim. Konuyu nereye kadar getiriyor bu insanlar. Yakışıklı erkek ne alaka, sanki yakışıklı erkek markette kız görünce ona laf atıyor. Ben çok defa markete gittim hiç bir yakışıklı erkek bana markette laf atmadı konuşalım, arkadaş olalım demedi. O bana avm de laf atan erkeği de araştırsınlar kim bilir suç dosyasında hangi siciller var. Belkide o erkek çok kötü birisi, belkide beni dövecek öldürecek. Belkide beni kaçırıp organ mafyasına satacak. İnsan kötü olunca her türlü fesatlığı dener.

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

aynen öyle birdahaki sefer tekrar gelirse polise gideceğini söyle

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Çok iyi fikir, kamera kayıtları zaten yasal olarak silinmiyor. Avm den falan silinir ama devletin yayınında binasında hiç bir zaman silinmez. Zaten oraya artık hiç gitmedim. Orası kapanmış başka bir yer yapılıyor. O erkeği aslında şikayet edecektim polise. Kamera kayıtları da var. Kendisini hiç bir şekilde savunamaz. Sapık bunlar gerçekten de. Kız güzel olunca arkadaş olalım, konuşalım, gezelim diyor bunlar. Yanlış anlama o erkek bana çok güzel kızsın dedi o yüzden güzel kız dedim. Bir erkek sapık olunca kızı takip eder laf da atar. Tipinden belli oluyordu o erkeğin sapık olduğu. Tipi çok iğrençti çok çirkindi. O erkeğe çirkin dedim kimse üstüne alınmasın. Bazı kızlar erkeklere iftira atıyor o yüzden kanunlar değişmiyor. Kanunlar değişsin kısıtlama getirilsin. Reşit olmayan kıza laf atan kızdan yaşça büyük erkek ceza alsın. Ülkede tecavüz son bulmuyor. Kadın cinayeti son bulmuyor. Cinayet son bulmuyor. Erkekler birde kadını dövüyor, bir kızı dövüyor hiç ceza almıyor. Öldürse bile ceza verilmiyor hiç. Kadının ağzını burnunu kırıyor darp ediyor sakat bırakıyor. Sokakta yalnız gezen kadını bir erkek kılıçla öldürüyor. 7 yıl hapis cezası alıyor. Cidden bu ülkede adalet yok.

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

o zaman bizde çok çalışıp güzel yerlere geliriz ki engelleyebilelim geleceğimiz parlak olsunn🥰

Yorumla
    • dacia_newyork
      dacia_newyork
      +1 yıl

Yarın 28 Nisan . Sınavım olacak. Yorum için çok teşekkür ederim 🌹🌹🌹

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

rica ederim başarılar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Okumak boş iş bak cidden biz boşuna okuduk. Şu anda bir marangoz ortalama 40 bin maaş alıyor, bir erkek berberi yine ortalama 35-40 bin arası alıyor, kadın kuaförü aynı şekilde, bir lahmacun pide ustası, fırıncı 35-40 bin alıyor, kaynakçı 30-35 bin alıyor ama üniversite mezunu genelde asgari ücret

3
    1 Yorumla
    • Selcuk3066
      Selcuk3066
      +1 yıl

Kaynakçıyim 50 bin alıyorum

Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl

Para kazandıran meslek diye bir şey yoktur Her şey bir döngüdür dünyaya varlıklı geldiysen çiftlikte yetiştirilen milyar dolarlık yarış atısın dünyaya fakir geldiysen o atın g. ö. t. ü. n. e konan sineksin başka bir açıklaması yok

1
    1 Yorumla
    • İstavritliAşure
      İstavritliAşure
      +1 yıl

👍👍👍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

87

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

Yazılım.

3
    0 Yorumla
  • KaradenizBeyefendisi
    KaradenizBeyefendisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sektörün içinde olduğum için biliyorum kesinlikle gemicilik hem kaptanlık hem makine bölümü çok kazandırıyor bizim kaptanlar 10 bin dolar alıyor

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı.

Herkes kısa yoldan ve zamandan efor göstermeksizin para kazanmanın derdinde ve büyük rakamlar.. yazık ülkeye cidden giderek cahil kendi icinde medyatik bir topluma donusecegiz

0
    1 Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

çok kazanmak için çok çalışmak gerekiyor hanımefendi bende buna uygun meslekleri sordum lütfen kendi kuruntunuzu burada bahsetmeyin

Yorumla
  • Nolove1wq
    Nolove1wq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bence eskortluk kız erkeği kolay azdirabiliyor ve erkekten istediği kadar para karşılığında oluyor ve azdırmasa bile çatala varını yoğunu verebilecekler var.

0
    3 Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

bizden uzak olsun

Yorumla
    • Nolove1wq
      Nolove1wq
      +1 yıl

Aynen bende karşıyım ama gerçek bu maalesef TC de kadın olması yeterli oluyor az cilveyle birsürü kişi dolandırıyorlar görüyorum hep

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

öyle maalesef

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı.

doktorluk. direk atanırsın iş bulamama gibi bi durum yok. teşkilat lobi odaları cok kuvvetli. elit meslek saygın. odan olur sana hizmet eden sekreterler vs. özelde tabi. kamuda da var tabi ünvanın ilerlerse.

0
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hiçbir beyin fonksiyonu gerektirmeyen işler , mesela sosyal medya

1
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Akademisyenlik
    Yazılım sektörü
    Otomotiv sektörü
    Pilotaj
    Tıp hukuk

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 367 cevap paylaştı.

Sporla ilgili branşlar, Sağlık bölümü, Ceo, Sosyal medya fenomeni

1
    0 Yorumla
  • Beyoğlu
    Beyoğlu Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 319 cevap paylaştı.

Ticaretle uğraşıyorum güzel para var ama yürüyen bir işte

1
    0 Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Uzman doktorlar iyi kazanıyor.

3
    1 Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

çok uzun okumadı

• uzaylı_tony
    uzaylı_tony Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 390 cevap paylaştı.

Ben grafikerim oyun firmalarına 3d model satıyorum keyfim yerinde

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Severel yaptığın her meslek para kazandırır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İşinin o**spusu olduğun her meslek iyi kazandırır

1
    0 Yorumla
  • proofstriker39
    proofstriker39 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    +1 yıl

Petrol be doğalgaz mühendisliği aylık ortalama 200 400 bin arası alıyor

0
    0 Yorumla
  • Pipetpipet
    Pipetpipet Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Kalp Cerrahı, Beyin Cerrahı, Hayat kadınlığı, futbolculuk

0
    0 Yorumla
  • Mr-Wednesday
    Mr-Wednesday Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Şakasız escortluk. Mesai saatini sen belirlersin sermaye yok zarar yok. %100 kâr

0
    1 Yorumla
    • yalnıztavsan26
      yalnıztavsan26
      +1 yıl

Aynn

Yorumla
  • 1ömeryıldırımm
    1ömeryıldırımm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

Eskortlar iyi kazanıyor valla gecelik 8-10 bin alıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Zengin koca avcılığı..

Bul, evlen, çocuk doğru, boşan, ömür boyu nafaka ile keyfine bak.

0
    1 Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • savagegirlll
    savagegirlll Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Paranın kimde olduğunu bilemezsiniz? Ummadığım insanlar neler yapiyor.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şüphesiz eskortluk. Annem beni. İyiki kız olarak dünyaya getirmiş 🤣

1
    2 Yorumla
    • Alpagu1919
      Alpagu1919
      +1 yıl

evet bunla övünecek kadar da kendini aşağılık bir hale sokuyorsun :) evet ailesinin gurur kaynagı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pıttıgım var param var ksksjdjsjs yaa şaka yapıyorum Allah korusun Sevgilimle bile yaşamadım evlenmeden önce karşıyım

Yorumla
  • thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.

Yazılım bence

2
    0 Yorumla
  • Sellinmmmi
    Sellinmmmi Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yazılım/bilgisayar mühendisliği bence

2
    0 Yorumla
  • BalalarBabası
    BalalarBabası Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 396 cevap paylaştı.

İnşaat ustalığı istisnasız

2
    0 Yorumla
  • emirsmz
    emirsmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

Kimse pilot dememis mk pilotlar dünyanın parasını alıyor haberiniz var mı

0
    1 Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

oyuncular…

Yorumla
  • Plnnnnn
    Plnnnnn Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Ben dişçi derim para onlarda var

1
    0 Yorumla
  • oztrkilggm
    oztrkilggm Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı.

Beyin cerrahı eskortluk

1
    1 Yorumla
    • oztrkilggm
      oztrkilggm
      +1 yıl

Birde bu aralar herkes estetik olduğu için estetik cerrah da alır

Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 345 cevap paylaştı.

Yayıncılık aylık 300-400k kaldırıyorsun oh mis

1
    0 Yorumla
  • GoldenFireBall_06
    GoldenFireBall_06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 479 cevap paylaştı.

Sanayiye yazıl

1
    0 Yorumla
  • durusehr
    durusehr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Galerici
    Plastik Cerrah
    Mobilyacılar

1
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Belediye Başkanlığı xd

1
    0 Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Becerebildikten sonra her işte çok para vardır.

1
    0 Yorumla
  • Burak003481
    Burak003481 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Ticaretin her türlüsü

1
    0 Yorumla
  • Emir38
    Emir38 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 365 cevap paylaştı.

Çalışıyorsan hepsi kazandırıyor

1
    0 Yorumla
  • _-_NobodyYs_-_
    _-_NobodyYs_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı.

Yazılımda iyi para var

1
    2 Yorumla
    • Sen_kalbime_damla
      Sen_kalbime_damla
      +1 yıl

Maaş ne kadar acaba

Yorumla
    • _-_NobodyYs_-_
      _-_NobodyYs_-_
      +1 yıl

Kişiye bağlı bu bence. Bir tanıdık doktor ile eşit maaş alıyor

Yorumla
  • UnCanny00
    UnCanny00 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Benim meslekte güzel para var veri bilimi

1
    0 Yorumla
  • GlnrByrr
    GlnrByrr Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Doktor

2
    5 Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

bende dişçi

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

bence*

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

bana mı sordun

Yorumla
    • GlnrByrr
      GlnrByrr
      +1 yıl

Olabilir tam olarak bende bilmiyorum ama estetik ee var iyi kazanan

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

tabi öyle orası

Yorumla
  • Selcuk3066
    Selcuk3066 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Eskortluk güzel kardeşim dolandırıcılık hırsızlık dilencilik vb seyler

0
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı.

Doktor, Savcı, Avukat

1
    6 Yorumla
    • blnmyorkim17yş
      blnmyorkim17yş
      +1 yıl

Oda boş 5 6 sene oku 27 28 yaşında mesleğe başla anca para biriktir ev araba derken ömür biter aq

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

bence diş eczacılık mühendislik

Yorumla
    • blnmyorkim17yş
      blnmyorkim17yş
      +1 yıl

Mühendislik iyi bak 4 yıllık

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

diş peki

Yorumla
    • blnmyorkim17yş
      blnmyorkim17yş
      +1 yıl

Diş hekimliği mi

Yorumla
    • blnmyorkim17yş
      blnmyorkim17yş
      +1 yıl

Oda güzel iyi para var

Yorumla
  • bakire_bozucu
    bakire_bozucu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

jinekologum, kazanıyourm baya

1
    5 Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Senin hipokrat yemininden şüphem var

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

ajajoalss niye ki

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Adamın kullanıcı adına bak 😂

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Bide gerdek basan diye biri vardı ne iş yapıyo acaba

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

Ahahahahaha çok güldüm ya onlar meslek icabı deyip geçelim

Yorumla
  • _-_JoKeR_-_
    _-_JoKeR_-_ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ticaret ve zeka

2
    0 Yorumla
  • Diyarbakirli_mavis21
    Diyarbakirli_mavis21 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

En çok demek şstediğin miktar he Mesela?

0
    17 Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

mesela günde 10 bin kazananlar

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

Uzman Doktor
      Avukat
      Pilot
      Yazılım Mühendisi
      Bilgisayar Mühendisi
      Noter
      Petrol Mühendisi
      IT Yöneticisi
      Profesör
      Yatırımcı
      Dişçi
      Hemşire
      Kabin Memuru
      Psikiyatrist
      E-ticaret Yöneticisi

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

çok teşekkürler

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

Rica ederim 🥰

Senin önceden seçtiğin neydi peki bunlardan?

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

tıptı fakat o kadar uzun çalışamayacağıma karar verdim onun yerine saydığın mesleklere efor harcasam daha iyi olur gibi

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

He anladım tabikide oyle mücadele etmek lazım ama 1 ini seçersen hangisi olur peki Dilara 🥰

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

diş

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

Diş hekimi demek ğğzel meslek canlı para.. ofis açarsan tabi kendi il yerşn olursa ğğzel olur İlerde bir diş yaparsın mesela en az 100 bn veya 150 bn alırsın 😁

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

bakalım hayırlısı seçersekte başarılı olmak dileğiyle

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

İnşaallah olursun ilk müşterin ben. Olurum bak 😂🤭

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

hahahah sana daha makul fiyata yaparım o zaman☺️

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

Bi zahmet yani merak etme bende boş gelmem hayırlı olmasına açılışa 🤭

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

tamamdır o zaman bekleniyorsunuz

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

Olur bende seni bekliyorum şimdiden kaybolma diye takipe aldım sende alırsan fena olmaz dı yani ☺️🤭

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

aldım bende

Yorumla
    • Diyarbakirli_mavis21
      Diyarbakirli_mavis21
      +1 yıl

teşekkür ederim 🌹

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • serseribirruh
    serseribirruh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ticaret yapan kazanir parayi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Onlyfans içerik üreticiliği

1
    0 Yorumla
  • Angarali-Bebesi
    Angarali-Bebesi Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

oto tamircisi asdfasdf

0
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Günde iki bahis tek maç. İdddia 😂

0
    0 Yorumla
  • demircan89
    demircan89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 68%
    +1 yıl

Meslek onemli deyil haram para olmasin yeter

0
    0 Yorumla
  • Nurvan
    Nurvan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Bir bilgim yok

0
    0 Yorumla
  • BelialW
    BelialW Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Trading trading trading

0
    0 Yorumla
  • BeratBozkurt
    BeratBozkurt Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Motor ve kaporta ustalığı, cam sektörü

0
    0 Yorumla
  • __E__
    __E__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Siyasetle ilgili olan her meslek

0
    0 Yorumla
  • joseydebana
    joseydebana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

En yaratıcı olduğun meslek 😃

0
    0 Yorumla
  • atılgan55
    atılgan55 Takip Et
    Guru Yaş: 57 , eic 98%
    +1 yıl

Kadın için ayrı erkek için ayrı bence

0
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Estetik cerrah

3
    5 Yorumla
    • CAGRI16
      CAGRI16
      +1 yıl

Olmez. meslek

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Hele ki bu devirde..

Yorumla
    • dilaraaydınnn88
      dilaraaydınnn88
      +1 yıl

çabuk yıpranmak garanti

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Hele ki bu ülkede 😅👍

Yorumla
    • CAGRI16
      CAGRI16
      +1 yıl

Kadinlara yakisiyor estetik yalan gerekli bence olmez bi meslek

Yorumla
  • Sadece3kelime
    Sadece3kelime Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

İmalat yapılan her iş

2
    0 Yorumla
  • Psikoavukatt
    Psikoavukatt Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Avukatlık :)

2
    0 Yorumla
  • arsizadam1983
    arsizadam1983 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

F1 pilotlugu

2
    0 Yorumla
  • Nur_canseven08
    Nur_canseven08 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 93%
    +1 yıl

Ceo bence

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 799 cevap paylaştı.

doktorluk

1
    0 Yorumla
  • MeraklıBaykuş1
    MeraklıBaykuş1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 35%
    +1 yıl

oyunculuk

1
    0 Yorumla
  • Masterolderdaddy
    Masterolderdaddy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl

ticaret

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > En çok para kazandıran meslekler hangileri?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En çok para kazandıran meslekler hangileri? 19 cevap verildi
En çok para kazandıran meslekler nelerdir? 2 cevap verildi
En çok para kazandıran meslekler neler ? 14 cevap verildi
En çok para kazanan meslekler hangileri? 22 cevap verildi
En çok para kazanan meslekler hangileridir? 12 cevap verildi
En çok para kazanan meslek hangisi? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨