Tıbbi sekreterlik düşünüyorum alımı geçen sene çok oldu ama ben mezun olduktan sonrada alım bu şekilde devam eder mi yoksa işsiz mi kalırım bildiğiniz güzel önü açık bölüm varsa yazar mısınız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende onerileri alirim.
En önü açık bölüm tıbbi sekreterlik şu an geçen sene 65 ile atanan var ama 2 sene içerisinde ne olur Allah bilir çünkü çok fazla alım yapıldı
En son 82 ile kapatti diye okudum. Veya kapatacakmis. Zorlaşti
Bilemiyorum kuzenimin eşi 72 ile atandı
Aöf mü okumayi dusunuyorsun örgün mü
Aöf daha iyi 23 yaşındayim zaten örgün geçti benden
Bende 24'üm kiz. Örgün dusunuyorum ama benden de gecti diyorum surekli ikilemlerdeyim
Hiçbir şey için geç değil yani eğer iyi bir bölüm istiyorsan örgün iyi ama tıbbi sekreterlik için de örgün zahmeti çekilmez bende adalet mezunuyum iş imkanı 0 DGS ile hukuk denicem yine olursa ordan devam aciktanda tıbbi sekreterlik sen ne düşünüyorsun örgün olarak
Hevesin varsa örgün oku ben artık direkt kpss ile 2 yıllık bir bölüme atanmak istiyorum ya
Ya benim ilk üni olucak. Cok kararsizim. Cok istedigim bir sey yok. Cok da calismiyorum zaten. 2 yillik bir seu. Bende tıbbi sekreterlik lab. Teknikerligi vb. Dusunuyorum ama kararsizim
Bir de bunun kpss çalişmasi var
Kppss zor değil çalışırsan bence yksden daha kolay ben en son 82 almıştım ama mulakttan bırakıyorlar sağlıkta mülakat yok Bursa'da örgün olarak yok bölüm o yüzden bir de açık istiyorum hem şu an çalıştığım bir işim var aöf daha iyi benim için ama sen ilk olcakda örgün oku deniylemiş olursun
Lab teknikeri nasıl alım var mı acaba biliyor musun diş protezi diyaliz vs de iyi diyorlardı
Bende üni ortami yasamis olurum diyorum ama yas 24 işte. O biraz sıkınti
Bir arkadas dis protez okuyor. Maasi cok iyi diyor ama bolumu sevmiyordu bir de ayak işi mi çok diyordu hatirlamiyorum. Kardesim sivil havacilik okudu. Dgs ile de 4'e tamamliyor. Bence guzel bolum ama iş bulmasi ciddi zor
Kız bizim sınıfta 50 yaşında amaca vardı üniversitede yaş kavramı yok hiç üniversite okumadıysan örgün oku bence benim 2. Üniversitem olucak diye istemiyorum
Haklisin. Ama soyle dusunuyorum. İyi bolum olsa hedefim olsa net örgün okurum. Ama 2 yillik için değer mi onu bilmiyorum
Olsun en azından üniversite ortamını görmüş geçirmiş olursun içinde kalmaz zaten 2 yıl ne ki su gibi akıp geçiyor gerçekten
Doğru gercekten. Cunku üni okuma hevesim var. Içimde kalacağini da hissediyorum ama bazen yurt ortamı filan (geçmişte benzerini yaşadim) zor geliyor.
Hayat çok kısa hiçbir şey içinde kalmasın istiyorsan yap yaşadığın şehirde okursun yurt zor geliyorsa
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!