Hahah ama akıcı yani bitiririm ben bu seriyi. Shojoların, temelindeki reankarnasyon biçimini bu seride daha iyi daha iyi yansıtmışlar. Bunu sevdim Charlize bir kılıç Ken intikam almak için 400 yıl ileriden geliyor. Çok ağır başlı. Mükemmel bir seri bende dram severim az çok bana göre diyebilirim.😂
İzle bunu hayatında izlediğin en güzel anime olacak isekai tarzı bir anime Dünyanın en iyi suikastçisinin fantastik bit dünyaya reankarnesini anlatıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
YAzılım
Kızın yardım severligi meslek seçiminden belli gözü yüksekte degil hem iyilik iş kolaylastırmak kurban oldum :D
Hey bu utanç verici lütfen bunu söylemeyi kes.🫣 orada yardımsever olduğumu kanıtlayan bir şey yok.🫠
bence ışık hızında anlıyorum diye susturuyon :D Ben kek istiyorumm kekkkkkkkkkkk
Bende ten dolars istiyorum.
Her daim müsaitim yapacak bir işim yok😂
Hayrola
Yanlıs yere yazdım🤦🏼
@ynkmert sende anime izliyordun ya merak ettim acaba sen black clover'ı izledin mi?
5 bölüm izlemiştim fazla izlemedim
Senin yüzünden bende🤦♀️😂
Neden benim yüzümden?
Bungoooooooooo izliyorm ben :D
İyi başlamışsın, bu arada kusura bakma arkadaşla yanlışlıkla seni rahatsız ettik.
o nasıl kelime estagfurullah kardesim o benim hem rahatsız olmadım belki iyi oldu ne olcak ala ala , nerden bildin rahatsız ettigini acaba :D
Meslek sahibi olmayı hayal etmek için biraz geç kalmadık mı 😳 ben polis olayım
Haha hayalini de kurmuşsun rahat bırak artık kendini😂
Kendi işim olması yeterli
'Your boss has arrived' diyorsun. 😂😂
Öyle sanırım dediğin gibi ing yok bende
Klavyeni kullan o zaman şapşal.🥲 Patronunuz geldi demek.
Bak onu düşünemedim işte😲😅
Mert ne yapıyorsun?
Elektirik Teknisyeni yim
Hahah şapşal onu demek istemedim. Yani müsait misin? Diye sordum.😂
Her daim müsaitim yapacak bir işim yok😂
Hayrola
Neden sadece beş bölüm?🙄
Sonrasında işim çıkmıştı ondan sonra sarmadı
Dur mert kafamızı karıştırma. Şimdi senin yüzünden dediğim şey yanlış yere yorum yaptım oydu.😂
Anladım izlemeyi düşünürsen yaz.
Tamam izlemeyi düşünürsem kesinlikle yazacağım
Solo Leviling oku öyle bir konu seviyorsan
Tamamdır anlaştık.
Animesi var bende daha izlemedim.
Animesi sarmadı beni ne yazık ki 3 defa okudum anime biraz farklıydı bende en sevdiğim seri olduğu için beğenmedim
Ben elimde ki mangaları bitirmedim onları bitiriyim sırada o kadar çok şey var ki. Bir yerlere bir şey kaydetmekten yoruldum.😂
Hmm anladım hangi mangaları okuyorsun ben bu aralar fazla bir şey bulamadım okuyacak kore dizisi izliyorum o yüzden öner bende okuyayim
Romantizm seviyorsan al oku
hayalistic.com.tr/.../
Teşekkür ederim
merlinscans.com/.../
Bununla ödeştik
Bak bir de bu var romantizm sarmazsa diye ben çok seviyorum konusu ve karakterleri
webtoonhatti.net/webtoon/ben-o-kisi-degilim/
Teşekkürler bu arada🤝
Okudum bunu zaten yinede eksik olma teşekkür ederim🤗
Rica ederim iyi okumalar.
Okurken kafayı yedim eski nişanlısıda geçmişe dönmüş dramalarda bile bu dram yok😳
Hahah Allah'ım ya çok güldüm.😂😂 Sana dedim sen romantizm sevmezsin belki ne yapiyim?😂
Hahah ama akıcı yani bitiririm ben bu seriyi. Shojoların, temelindeki reankarnasyon biçimini bu seride daha iyi daha iyi yansıtmışlar. Bunu sevdim Charlize bir kılıç Ken intikam almak için 400 yıl ileriden geliyor. Çok ağır başlı. Mükemmel bir seri bende dram severim az çok bana göre diyebilirim.😂
İyi bunu duyduğuma sevindim. Bir an "ıy bu ne, siz kızlar bunların nesinden hoşlanıyorsunuz?" Dersin diye korkmuştum.😂
Charlie'nin ağır başlılığına Aşık oldum desem yeridir çok sempatik demiyimde benim beyaz atlı prensesim olabilir😂
Hahah 'Charlie diye biri yok mert kendine gel' dermişim😂😂
Deme öyle üzülürüm 🥹 ama mükemmel seri yani aşk içermiyor fazla şu an 13. Prensin annesine ilaç verdiği sahnedeyim bakalim ne olacak
Haha mert spoiler verme bak bozuşuruz.😂 İzlemek üzere olduğun bütün animelerin en can alıcı sahnelerini paylaşırım ona göre.🫣
Hahah tamam üzgünüm 😅
diziwatch.net/.../
İzle bunu hayatında izlediğin en güzel anime olacak isekai tarzı bir anime Dünyanın en iyi suikastçisinin fantastik bit dünyaya reankarnesini anlatıyor
Konusu falan bayağı güzele benziyor. Kaydettim izliycem. Bana iki üç ay ver.😅
Hadi bakalım
Subay olmaktı hayalim ama memur olduk😅başka hayal yok
Daha iyi değil mi? Daha ne istiyon?😂😂
Daha iyi tabikide daha rahat 😅
Sen fazla doktor dizisi izleme
Neler varmış neler :D
Evet sizde neler var efendim?🙄
Efendim ben yazılım geliştiriciyim başka bir şey aramadım :D