Eğitim & Kariyer Hangi bölümü okumak çok daha zorlayıcı? Menekşee22 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Veteriner Makina Müh. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi bölümü okumak çok daha zorlayıcı? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, makine mühendisliği bir tık daha zor geldi bana ama yanılıyor da olabilirim elbette. Kişiden kişiye göre değişebilen bir şey bu durum. 0 0 Yorumla
pembetavşan1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl senin için fizik zor ise makine zordur biyoloji zor ise veterinerlik zordur diyebiliriz 0 1 Yorumla Menekşee22 +1 yıl Fen derslerim arasında en iyisi kimya Ayt de 12 net yapıyorum sonra biyoloji 6 7 net en son fizik 2 3 bazen 4net :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, makine mühendisliği bir tık daha zor geldi bana ama yanılıyor da olabilirim elbette. Kişiden kişiye göre değişebilen bir şey bu durum.
senin için fizik zor ise makine zordur biyoloji zor ise veterinerlik zordur diyebiliriz
Fen derslerim arasında en iyisi kimya Ayt de 12 net yapıyorum sonra biyoloji 6 7 net en son fizik 2 3 bazen 4net :(