AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okulla ilişiğin kesileli 6 yıl olduysa ve sınava sıfırdan gireceksen çok ciddi çabalaman lazım. İyi bir sonuç istiyorsan şimdiden başla 2025 yks hazırlığına, anca toparlarsın.
24 ünde ne gircen, boş ver.
sadece soruma cevap verseniz
Olmaz, ben eleştirmeye geldim durumu.
siz ne meslekle uğraşıyorsunuz
Biz üniversite de lojistik bölümünü bitirip tekstil, e ticaret, muhasebe gibi işlerde çalıştıktan sonra şimdi sanayide çalışıyorum. Üniversite de kazandığım bölümün işlevselsizliğinden dolayı en son sanayiye kadar geldim. Burada da ustalık işi var, seviyorum. Ayrıca açıktan da Halkla ilişkiler okuyorum, haftaya sınavlarım var.
Gram Altın Ustasıyım.
Kanka cidden iyi bir bölüm kaznacak potansiyel kendinde göremiyorsan hiç okuma derin, çünkü kazanıp 28inde mezun olursan en iyi. yani hayata çok geç başlamış olursun, benim 22 yaşında ustam vardı mesela. Geç oluyo biraz.
sizce bu yaşta hangi puanı ve hangi mesleği seçmeliyim
Bence iki yıllık bir bölüm oku, 3d grafik tasarım bölümü var. Beykent üniversitesinde de var mesela. Güzel çizim yapma yeteneğin de varsa belki tekstil firmalarına stilist olarak girebilirsin. Var olan kumaşlarla, stoktaki aksesuarlarla bilgisayar üzerinden tasarım yapıyorsun. Ama bu işin de basiyi çıktı ama yine iş yaparsın, yapay zeka bu mesleği de öldürebilir. Tavsiyem geç bi kafede çalış. boş ver isteesen, mutlu olduğun işi yapmak da önemli
2 yıllık iyi bir bölüm gerçektne grafik tasarım bölümü. En azından adobe photoshop, illüstratör, edit programları, canva öğrenebilirsin bunlar sayesinde artı olarak AutoCAD, shuckap da var. Onunlarla da mimarlar gibi bina tasarımları da yapabilirisnç Belki oyun bile geliştirebilriisn.
Bana kalsa üniversite de ben bu bölümü okuyıp iki yolda mezun olurdum
4 yıllık mimarlık mühendislik istiyorum 400 üstü bi puan alabilirim tavsiye etmez misiniz
Yani kazanabilirisen iç mimarlık oku, iş imkanı daha fazla, ya da peyzaj mimarı ol.
peki teşekkürler cevaplarınız için
Mayıs Haziran gibi başlarlar
nasıl bu ayda yks 2025 tayfa açılmış mıdır
Erken kayıt muhabbetine kayıtlara başlarlar derslere daha başlamazlar sanırım
teşekkürler
Ne demek, ne bölümü istiyorsun üniversitede
sayısalan giricem mimarlık mühendislik olabilir tabi birde puanıma göre
Hee güzel bölümler inşallah olur
Bence gitme başka yollar da var
ne gibi halk eğitim kursları gibi mi
Hayır kendini ver bir ayda hafıza tekniklerini öğren ve istediğin dersi kolayca öğren
siz hangi üniversiteyi kazanmıştınıız
İstanbul üniversitesi okul birincisiydim eskiden
Hafıza tekniklerinin ne demek olduğunu biliyor musunuz içeriğini