Sınıftaki zorbalar ve sınav haftam napıcam?

Merhaba ben son sınıfta x bir bölüm okuyorum sınavlar hariç derslere neredeyse gitmiyorum çünkü 2. sınıfta sınıftaki iğrenç muhabbetleri gruplaşmaları vs gördüğüm için tiksindim. Sınıfa girer girmez ruhum emiliyor. Beni ödev için gruplara bile almıyorlar. Bir keresinde eşofman giymiştim aşko diye tabir edilen kızlar kendi aralarında beni göstermek güldüler bu bile üzücü ama belli etmekte çalışıyorum. Bu yüzden okuldan nefret ettim.. Pazartesi sınavlar başlıyor benim 10 tane dersim var elimde hiç notum yok konuştuğum 1 2 kişi var öyle arada ama onlarda not vermesi yok dediler haklılar vermemekte. Keyfi gelmediğimi düşünüyorlar ama inanın psikolojim , özel hayatım maddi manevi sorunlarımdan dolayı hiç iyi değilim.. Her neyse not bulamıyorum. Diyelim çoook düşük notlar aldım ; finallere kadar derslere katılsam sizce geçer miyim? birde bi ders var ona katılmaya çalışıyorum ama her gittiğimde hoca “sen bu sınıftan mısın “ diye soruyor bende evet hocam diyorum ama sormasını istemiyorum ve sürekli yargılıyor tırnaklarımdan makyajıma kadar ve bu hoca erkek o yüzden onun dersine de gitmek istemiyorum bıktım zorbalardan

Güncellemeler
+1 yıl
Öfff
Sınıftaki zorbalar ve sınav haftam napıcam?