İş yerinde amirim yasal olmayan bir şey yapmamı istedi bende kabul etmedim. O da yakama yapışınca ittirdim bende onu. Ama şikayet etmişler.
Savunma alındı savunmamı yaptım ama çıkışımı vermişler. Çıkışımda işini yapmamak ve amirine saldırmak sataşmak yazıyordu. İtiraz ettim ama bişi değişmedi torpil dönüyordu ben hatalı bulundum şahitte vardı ama yalaka oldukları için benden yana kimse yoktu. Mahkemeye versem kazanıp kazanamayacağımda kesin değildi, her davada avukata para filan uğraşmadım. İmza attım. İşten çıkarıldığım günü de sayarsam bugün 3. günüm ama param hayla yatmadı param ne zaman yatar. Alacağım haklar işe geldiğim gün sayısı ve yıllık izin hakkım sadece. Kıdem tazminatı yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maas günü bu yatar paralarin keske imza atmasaydin ben davamda hakliydim bu konunsuz hukme imza atmam deyip cikip gitseydin sonra mahkemeye veseydin
Kardeşim ameliyat olmuştu onun için mevcut paramı bitirdim birazda kredi çekmek zorunda kaldım kredi taksiti ödüyorum avukata para verecek imkanım yok iş arıyorum zaten bakalım artık kanıtlayamam diye dava filan uğraşmak istemedim 😔
Yani davayi kazanirsan ki kazanirdin mahkemeler iscinin yanındadır da iste imza olayi olmasa iyiydi neyse gecmis olsun ama bu iş çıkışın da yazilanlar ileride girecegin is icinde sikinti olacak diyecekler eskinis yerinde kavga etmişsin huzuru bozmussun seni ise anlamayız yine senin olayini mahkeme temizler
İşten çıkış sebebini yeni başvuru yapacağım yer görebiliyor mu?
Adli olarak suç işlemedim adli sicil kaydım temiz ama
Az önce başvuru yaptım çünkü haber bekleyin dediler bana da
Yani şöyle gorurler hangi maddeden cikartiklarini madde madde numaralandirilmistir
Anladım teşekkür ederim.
Rica ederim
işçi mahkemesine başvur kazanırsın tazminat davası aç
Kanıtlayamam ki şahitler benden yana değil kamera kaydı da yok
o zaman işin zor paranı kurtamaya bak birsekilde ne diyim
Sigortanı felan yatirmişmı ona bak yatirmadiysa ordan vur onu
Sigorta yatmışta. Sadece işten çıkarıldım bu ay geldiğim gün sayısı kadar ve yıllık izin param var. 3. gün işten çıkarılmam ama yatmadı hayla ay başında filan mı yatıyor acaba ya da belli yatırma süreleri mi var ki?
Evet 15 gün içinde yatar ya da buradaki aybaşı yatar iş yerinden işlerine değişiyor gerçi takip et bakalim
Mahkemeye başvur