Merhabalar, herkese iyi geceler ☺️
Aşçılık hakkında bilgisi olanlar, ortamı hakkında birşeyler söyleyebilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar, herkese iyi geceler ☺️
Aşçılık hakkında bilgisi olanlar, ortamı hakkında birşeyler söyleyebilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
güzel meslek severek yapman önemli
nasıl gidiyor şimdi
Ayrılıkla bitti ama üniversite yüzünden değil
neden
İlk senesinde aşçılığa dair bi sorun yasamadım hersey iyi ilerliyordu. Cemiyet yurdunda kalmaya başladı üniversiteye en yakın yer orasıydı ve mecburdu ilk aylar okula gitmek istemiyordu çok zorlanıyordu beni özlediğini falan söyleyip duruyordu doğru düzgün yemekte yemiyordu neyse sonra annesine şikayet etmek zorunda kaldım bi gün gidip 4 gün gitmiyor ya da hiç gitmiyor diye sonra düzeltti kendisini. Arada gelir görürdü birden karşıma çıkar sürprizler yapardı bana öyle böyle ilk sene bitti. İkincisi senede ise hersey birbirine girdi beni kıskanıyordu bende aynı şekilde ikimiz baskıcıydık bir ara ardından dış görünüşüme karışmaya başladı işte kapalı giyin popon elaleme gösterme diye ardından tesettüre girmemi istedi ve bunun için çok kez trip attı bende Allah rızası için yapılır dedim kabul etmedim yapmayı demedim de o zamanlar ama olmadı sabret evliliğe yakın buna da razıyım dedim- ve giyimim yüzünden şiddet gördüm bağırıp çağırması dahilinde benide siddete zorladı. Acık gördüğünde sıkıyordu cimcikliyordu beni tabi bende karşılık vermek zorundaydım ve o zamanlar çok çekici olduğum için aşırı kıskançtır bir erkeğin isteği bile bana öfke kusturuyordu. Bu çocuk bir zamanlar bana canı pahasına şeyler yaptı sürprizler hediyeler havada uçuşuyordu neyse bizim aramız gün geçtikçe kötüye gitti ve ben şehir değiştirmek zorunda kaldım o zamanlar bir iki ay boyunca okul yüzünden buluşamamıstık. Şehirden çıkmaya yakın buluşmak istedim kabul etmedi ve o ayrılıktan önce çok kötü tartışmıştık avmden eve kadar. Bende hatalıydım tabi sadece onu suçlu bulamam neyse 2,5 yılın hatrına deneyelim tekrar dedim çok koştum peşinden ama kabul etmedi beni bulusalım deyip sonra bahaneler üretince yine tartıştık olmadı. Neyse hersey çok kotu bi noktaya geldi iste uzun oldu bu arada kusura bakma
Ben ayrılıktan sonra çok kez koştum peşinden ama olmadı neyse hep red yedim iste buradan gidersen beni unut aptal falan dedi bende öyle mi dedim aglamalarla o ayı kapattım yolculuk esnasında telefon görüşmesi yaptık ve beni sevdiğini söylemesini istedim tartısırken. Ve o zamanda kafamı dağıtmak için muavinle tanıştım sohbeti sardı ilişkimi falan anlattım o da biseyler anlattı sonra yalancı oldugunu anlayınca konuşmayı kestim mal gibi gidip ona anlattım o da ayrı değilken gidip arkadaş edindin diyerekten beni birdaha istemedi ama bu bahaneydi çünkü aylar öncesinden istemediği apaçık belliydi herkes biliyordu bahane ettiğini kötü bisey olsa anlatmazdım dedim ona. Neyse bu olaydan sonra Kocaeli’ye dön oradan dön birdaha konuşalım yüzleşelim falan dedi
Gidemezdim çünkü öyle gerekiyordu bir süre dayanıp yazmazdım sonra yine tutamaz yazardım ve bana nefret kusardı yazma derdi zorlanırdım ama bir süre idare eder tutardım kendimi. Ve ayrılalı 4 ay falan oldu onu görmeyeli de 3 ay sonrasında bir ay dayanıp yazmadım hesabı vermek için yazmak zorunda kaldım almadı da ortak arkadaşlarımızla eskisi gibi konuşmuyorduk o şekilde veremedim, normal karışladı ilk sonra yaşadığı kötü bi olayı anlattı sitem etti biraz sonra da beni değil umudumu öldürdün dedi o gün de öyle ufak sohbetlerle bitirdik. Kız arkadaşım buna yazmak istedi benim için ama ben istemedim zorladı kız yazdı iste buna baya tersledi çöp muamelesi gördü bildiğin sen kimsin ki sorguluyorsun beni diye ardından muavini anlattı o benim için bitti dedi o arkadaşınla bitti hersey dedi uzun yazılar atıp daha yazma deyip kapattı konuyu bende dayanmadım yazdım bahanelerin arkasında sığınıyorsun diye uzun yazılar atıp engelledim yine böyle çok şey varda ellerim koptu 😂