Bence askerler, polisler, müzisyenler, şairlerden çıkmaz. Bizim bir hocamız diyeni "Romantik insandan uzak duracaksın. Önünde sonunda aldatır. Realist birini bulun." 😂😂
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu işin meslekler ile alakası olduğunu düşünmemekle beraber, hocanı da dinlememeni tavsiye ediyorum.
Onun için mi bütün şairler çapkın? Müzisyenler de zampara.
Hayatında kaç tane müzisyen ve şair tanıdığını öğrenebilir miyim?
Eski sevgilim mesela müzik öğretmeni. 🤣Şair bizzat tanımama gerek yok. Edebiyat öğretmeni olmam zaten bilgi sahibi yapıyor. Ki edebiyat öğretmeni olmaya da lüzum yok. Biraz araştırırsan görürsün ki tek müzisyen tanıdığım da eski sevgilim değil.
Yanlış düşünüyorsunuz hocam yapmayın, en azından öğrencilerinize bu tür konularda tavsiye vermeyin sadece bunu söyleyebilirim.
Ben de tek tanıdığım dikkatli okursan eski sevgilim dememişim. Ne yani? Öğrencilerime yalan mı diyeyim? Gerçeği kendileri araştırıp öğrenince güvenleri ne olur sonra?
Bırakın bence öğrencileriniz kendisi araştırma yapıp öğrensin daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Dikkat çekmezsek de bu defa ders sıkıcı derler.
Edebiyat öğretmenisiniz hocam farklı konular konuşun yani sizde 😅
Ders edebiyat iken matematik mi anlatayım? 🤣🤣
Hocam siz bence sadece dersi anlatın geçin fazla yorum yapmayın 😅
Polisler bence arasında çok iyileri var wma içlerinden çıkan birkaçı o mesleği karalıyor
Onlar azınlık ama. Yoksa benim kuzenimin biri de polis. Bir vukuatını ne yıllardır gördüm ne duydum.
Her toplulukta bir kaç kişi çıkar o gurubu karalar o yüzden meslek gurubu olarak sormamak gerekir. Benimde akrabalarım var pırıl pırıl ekmeğinin peşindeler. Beni bu düşünceye iten 4-5 hanim arkadasin bu kendini bilmezler tarafından istismar edilerek madur edilmelerinden kaynaklı toplum güvenliği bu mesleğe ve hizmetlerine ihtiyacımız var. O hanimlarda devlet gücünü kullanarak cinsel olarak kullanilmalari ve nereye şikayet edelim diyenlerden bu kanıya vardım. İnsanların can ve mal güvenliği ve namusuna sorumlu bir meslek sahibi yapmamalı diye düşünüyorum
4-5 hanımın dışarıda niceleri de var.
Doğru haklisin
Asker, polis, doktor, mühendis.. Daha ne kaldı ki..😄
Doktor arkadaşlarımın ikisi ve bir akrabanın geçmişinde var. İkisi çapkın, biri de arkadaşıma tepeden bakan biriydi. Ondan bir kez ayrıldılar. Sonra sevgilisinin annesi aklına girmiş, barıştılar ama yine aynı şekilde devam etmiş. Tamamen bitti. Mühendis bir başka arkadaşın olmuş geçmişte bir sevgilisi. O da olmaz diyordu. Bir de benimle sevgili olmak isteyen biri vardı. Birkaç kez görüştük. Genellemek istemiyorum ama pek kendine bakmayı bilmeyen biriydi. O daha ilk günden kendi çalışmış olduğu yerden bir kadını yanımda eleştirip durdu. Ben de bir şeyleri eleştirdim. Sonra "Ne kadar çok eleştiriyor oldum. Sen kendine bak yani. Tabii, bundan dolayı değil ama başka bir nedenden en son engelledim.
Zaten en baştan "Ben sevgili kaldıracak psikolojide değilim." demiştim. O da "Zamana bırakalım." demişti. Onun için görüştüm ama zaten bir şey de hissedemedim.
Ogretmenler icin col hakimiyetci derler. Hemsireler icinde hep nobete kalir derler
Hahahaha Kendimi şu an Fatih gibi hissettim. 😃😃
Bana istedigin cezayi verebilirsin 😊
Cezaya karşıyım. Sorunları konuşarak çözmek taraftarıyım.
Sanirim bu en iyi yaptigimiz séy 😇
😊
Askerden kesinle eş olmaz yüz tane kızla konuşuyorlar
bacım olandan uzak durmak gerekiyor birde eskortlardan
Pavyon Fedaisi
Peze venklerden düzgün eş çıkmaz bence
Tütün eksperleri
Esccccc
p*rno yildizi 😂
Senin hocanın mnk
Hocam da senin mk