Aktif olarak bir işte çalışmıyorum ama param var. Yurtta çok yapamadım be ve bazı düşüncelerim için özellikle tek eve çıkmayı düşünüyorum. Ha bu arada eşyalı ev mi dersiniz yoksa eşyasız mı? Ayrıca öğrenciye verirler mi öyle hemen falan ve sözleşme falan nasıl oluyor bu işler hayatımda hiç böyle bir şey yapmadım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eşyalı ev olsun mutlaka
Not aldım efem
Eşyalı ev olmalı
Net miyiz acaba
Eşyalı tut daha iyi olur.
Hangi yönden acaba maddi olarak mı?
Sonuçta temelli yerleşmeyeceksin, eşya almaya gerek yok gibi geliyor bana. Ama şahsi eşyam olsun dersen sen bilirsin tabii ki
Ya aslında onu da düşündüm de dedim eşya alsam neler gerekli diye. Koltuk alsam dedim bir masa falan derken dedim aslında o kadar da eşya gerekir mi bilemedim
Koltuk, masa ya da sehpa, ve yatak şarttır. Ha bide çamaşır Makinesi 😌
Koltuk olarak şey düşündüm hem koltuk hem yatak olan işte. masa da halledilir dersek bir çamaşır makinesi sıkıntı kalıyor
Sen bilirsin tabii. Hayırlısı olsun
Yemin ederim aynısını düşünüyorum
Hmm cidden mi? E istersen sen de dene bunu ama İstanbul'da Ankara'da falansan o iş zorlar be hacı
Ben üniversiteye gidicem ztn knka bu sene KYK da kalmak yerine daireye geçmeyi planlıyordum
Ha sen bilirsin maddi durumun el veriyorsa neden olmasın dene derim
Paran varsa eşyasız kirala
ya da yok eşyalı kirala ya evden çıktıktan sonra napcan eşyaları
İşte o iki düşünce arasında kaldım.
Eşyalı kirala
Ya bir yönden de düşündüm dedim ki cidden ne gerekir ama eşya olarak bir koltuk sonra bir masa iki tencere falan bir de ocak derken olmaz mı bu iş yani öyle şey malzemeler de almam işte
Ha dolap falan da lazım makina falan derken şu an düşündüm de yok eşyalı daha mantıklı sanki kajsdkasdjkas
Fırın buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi falan da gerekecek
Hmm fırın o kadar gerekli mi bilemedim o dursun çamaşır makinesi evet bulaşık da elde yıkarız kajsdksadkj daha ne kaldı
Çamaşır makinesi önemli
Televizyon dolap falan da var
hmm çamaşır makinesi önemli evet o sıkıntı bir de buz dolabı evet bilemedim yani televizyon aşırı sorun değil aslında çok kullandığım bir şey değil ama olabilir de.
Neden eşyalı kiralamak istemiyorsun ki
Bilmem eşyalı olunca bir de fiyat daha fazla oluyor ya hem de alır çıkarım diyorum. Ha bir de ne bileyim herkes aynı temizlikte kullanmıyor eşyayı işte bilemedim.
Bence eşyalı kirala koltuğu yatağı falan değiştirirsin sadece diğer eşyaları da yıkarsın
Mesela şöyle düşün atıyorum 5 bin lira eşyasız 7 bin de eşyalı desem aylık 2 bin eşya için vereceksin yıllık 24 bin desen bilemedim işte
Koltuğu nasıl değiştireceğim bu arada ki? Adamın koltuğunu alıp atacak halim yok akjsdkjakjd
Ev sahibine söyle kabul eder belki daha kaliteli koltuk alacam abi de
Hmm bilemedim olabilir aslında. Ha bu arada kediyle yaşamayı düşünüyorum bunu kabul ederler mi acaba?
Eder kedide ne var kimseye zararı yok ne havlar ne bişey
Yok yani ne bileyim ki bazısı buna takıntılı diye duydum işte ondan soruyorum
Bu arada merak ettim cidden benle bu kadar konuştun yardımcı oldun gerçekten teşekkür ederim de senin de ilgin falan oldu mu hiç böyle tek işte bir eve çıkmaya
Evet bende istiyorum
Hmmm e sende deneyebilirsin diycem de o kadar kolay değil gibi
Param yok ya
Hıı o zaman sıkıntı ama dersen ki hem çalışır hem ev tutarım olabilir ama eğer pahalı bir şehirdeysen o da zor
İstanbul
Ha işte o zaman çok zor. Aga yani vallahi ben İstanbulsa olsam yani yapamam açıkçası. Bilmiyorum yine de sen bilirsin tabi
Durumuna bağlı maddi