Eğitim & Kariyer Üniversiteyi nerede geçirmek isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aile evi Akraba evi Yurt Arkadaşlarımla evde Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversiteyi nerede geçirmek isterdiniz? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aile evinde üniversite okumak kendine yapabileceğin en büyük kötülüktür 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocaman oluyorsun artık bir bireysin kendi ayakların uzerinde durabilmen gerekiyor yalnız kalıp hata yapman, hayatı öğrenmen, kendi başına sorunlarla başa çıkabilmen gerekiyor. Her insanın bir noktada ailesinden ayrılmasi lazım zaten Yorumla Soran +1 yıl Haklısın da bence onun için en mantıklısı eve çıkmak yurtta o konuda çok öğretici değil bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 yıl yurtta kalıp öyle eve cikmani tavsiye ederim ben. Başkalarıyla yaşamak güzel tecrübe kazandırır insana Yorumla Soran +1 yıl Ben okudum bitirdim neden herkes ben kendime sormuşum gibi algıladı Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Memlekette okumak isterdim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla kuralsız373 +1 yıl Çünkü milli sporcu olduğum için çok iyi burs alıyordum daha iyi birikim yapabilirdim Yorumla Soran +1 yıl Anladım o zaman üzücü olmuş ama olsun şimdi birikim yaparsın Yorumla kuralsız373 +1 yıl Zaten mezun oldum ve kendi işletmemi kurdum öğrencilik yıllarından bahsettim sadece Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte o zaman birikim yapamamışsın ya sende şimdi yaparsın dedim bende Yorumla kuralsız373 +1 yıl Aynen işte bazen bazı seçimlerimiz hata oluyorda ondan ders alıp sonrasında doğru hareket edince her şey yoluna giriyor 😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 tane kafa dengi arkadaşla iyi olurdu benim gibi sessiz sakin bir kişi olsa 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı. Tek ev kimse olmayacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Niyetin ne okumak mı 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Sorudan ne anladın 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona göre cevap vereceğim Yorumla Soran +1 yıl Ben okudum bitti 🤣 kendi kendine senaryo mu yazdın 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruda nerede yazıyor o bittiği uyuz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Soruda benimle ilgili bir şey yazıyor mu dangalak 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elin derdi seni mi gerdi sgr 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence okuduğunu anlama problemlerin var ya da şizofrensin 🤣🤣🤣 koş tekrar oku 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sorduğunu bı daha oku okul bitmiş ama boşa geçmiş yılların beyinsiz 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben sorduğumu biliyom dango 🤣🤣🤣 senin problerin var belli 🤣🤣🤣 gel sana iyi bir psikiyatri öneriyim fmmföff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek gittin psk ye 😂😂😂😂 ama faydası olmamış bı saga git turşu bidonu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır şapşik psikiyatri benim 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine faydan da mı yok 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İşte sizin gibi delileri direkt anlıyorum seninde sorunların var belli 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce kendini tedavi et üni de istediklerini yapmayan tiplerin acı sonu bu olur 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kendinden mi bahsediyorsun yoksa 🤣🤣🤣 randevuyla çalışıyorum ilk önce randevu al 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana randevu alanin aklını edeyim 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İşte bu yüzden sorunlarınızdan kurtulamıyorsunuz ilk önce sorunlu olduğunu kabul etmen lazım yoksa kimse yardım edemez sana 🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana üni de istediklerini yapmayan olarak başarılar diliyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yazık ya kıyamam en kısa zamanda randevu al 🥺🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yolumu değişirim 😂😂 Yorumla
esenyurtaziz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bu soru pek universitelik degil bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye sen beyaz saray da mı okudun 🤣 Yorumla esenyurtaziz34 +1 yıl Benim saray siyahti cinim 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aile evinde üniversite okumak kendine yapabileceğin en büyük kötülüktür
Neden
Kocaman oluyorsun artık bir bireysin kendi ayakların uzerinde durabilmen gerekiyor yalnız kalıp hata yapman, hayatı öğrenmen, kendi başına sorunlarla başa çıkabilmen gerekiyor. Her insanın bir noktada ailesinden ayrılmasi lazım zaten
Haklısın da bence onun için en mantıklısı eve çıkmak yurtta o konuda çok öğretici değil bence
1 yıl yurtta kalıp öyle eve cikmani tavsiye ederim ben. Başkalarıyla yaşamak güzel tecrübe kazandırır insana
Ben okudum bitirdim neden herkes ben kendime sormuşum gibi algıladı
Memlekette okumak isterdim
Neden
Çünkü milli sporcu olduğum için çok iyi burs alıyordum daha iyi birikim yapabilirdim
Anladım o zaman üzücü olmuş ama olsun şimdi birikim yaparsın
Zaten mezun oldum ve kendi işletmemi kurdum öğrencilik yıllarından bahsettim sadece
Tamam işte o zaman birikim yapamamışsın ya sende şimdi yaparsın dedim bende
Aynen işte bazen bazı seçimlerimiz hata oluyorda ondan ders alıp sonrasında doğru hareket edince her şey yoluna giriyor 😊
1 tane kafa dengi arkadaşla iyi olurdu benim gibi sessiz sakin bir kişi olsa
Tek ev kimse olmayacak
Niyetin ne okumak mı
Sorudan ne anladın 🤣
Ona göre cevap vereceğim
Ben okudum bitti 🤣 kendi kendine senaryo mu yazdın 🤣🤣🤣
Soruda nerede yazıyor o bittiği uyuz 😂😂
Soruda benimle ilgili bir şey yazıyor mu dangalak 🤣🤣🤣
Elin derdi seni mi gerdi sgr 😂😂😂
Bence okuduğunu anlama problemlerin var ya da şizofrensin 🤣🤣🤣 koş tekrar oku 🤣🤣🤣
Sen sorduğunu bı daha oku okul bitmiş ama boşa geçmiş yılların beyinsiz 😂😂😂
Ben sorduğumu biliyom dango 🤣🤣🤣 senin problerin var belli 🤣🤣🤣 gel sana iyi bir psikiyatri öneriyim fmmföff
Demek gittin psk ye 😂😂😂😂 ama faydası olmamış bı saga git turşu bidonu 😂😂
Hayır şapşik psikiyatri benim 🤣🤣🤣
Kendine faydan da mı yok 😂😂😂
İşte sizin gibi delileri direkt anlıyorum seninde sorunların var belli 🤣🤣🤣
Önce kendini tedavi et üni de istediklerini yapmayan tiplerin acı sonu bu olur 😂😂😂
Kendinden mi bahsediyorsun yoksa 🤣🤣🤣 randevuyla çalışıyorum ilk önce randevu al 🤣🤣🤣
Sana randevu alanin aklını edeyim 😂😂😂
İşte bu yüzden sorunlarınızdan kurtulamıyorsunuz ilk önce sorunlu olduğunu kabul etmen lazım yoksa kimse yardım edemez sana 🥺🥺🥺
Sana üni de istediklerini yapmayan olarak başarılar diliyorum 😂
Yazık ya kıyamam en kısa zamanda randevu al 🥺🥺🥺
Yolumu değişirim 😂😂
Bu soru pek universitelik degil bence
Niye sen beyaz saray da mı okudun 🤣
Benim saray siyahti cinim 😂😂
Öğrenci evi bence