Arkadaşlar Merhaba İyi Bayramlar
Ben küçüklüğümden beridir hep polis olmayı istemişimdir çok istiyorum özel harekatta olmayı polis olup vatanıma hizmette bulunmayı bugün bile rüyamda pöh gördüm djfjdjdfjfb öyle bir aşk pöh lütfen pöh olan abiler ablalar bakabilir mi soracak bir sürü sorum var çok istiyorum bu mesleğiii
Ben küçüklüğümden beridir hep polis olmayı istemişimdir çok istiyorum özel harekatta olmayı polis olup vatanıma hizmette bulunmayı bugün bile rüyamda pöh gördüm djfjdjdfjfb öyle bir aşk pöh lütfen pöh olan abiler ablalar bakabilir mi soracak bir sürü sorum var çok istiyorum bu mesleğiii
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yks de iyi puan al
O kolay iş netlerim fena değil önemli olan seçim :( beni seçerlermi ki benim gibi tonlarca kişi başvuruyor
Benim de çok sevdigim meslekti ben de olmak isterdim ama benden gecti artik bir de sinavi filan var zor yani bizim bir akrabamiz var iki oglu bir kızı var hepsi de pöhe girdi
Vayyy be en şanlı gururlu meslek ♥️ne kadar zor olursa olsun üstesinden gelirim ben bol bol çalışırız biz de girmek için o zaman
Darısı benim başıma inşallah kazanır ve o şanlı teşkilatta olurum ♥️
İnşallah sen başla da Allah çalışmalarının karşılığını verir inşallah
Aminn teşekkür ederim hayırlı duanız için ♥️🌼
Direk Pöh alımı iki kere oldu daha da olmaz
İleriki zamanda da mı olmaz ya? Hani bir kaç seneye felan
Zor olması anca polis olup geçersen anca
Umudumu kırdın ya niye öyle dedin şimdi?😒
Ee öyle doğrular bunlar teşkilat böyle geleceksen alışacaksın
Hele bir gireyim de alışırım her şeye ondan kolayı mı var
her şey kolay geliyor da öyle değil
Haklısın ama çok istiyorum ne biliyim parası için felan değil zaten umrumda da değil bu isteğim küçüklükten gelme benim siz heralde bu iş içindesiniz
Evet içindeyim
Emin ol içerde başka durumlar
İnşallah bende size katılırım ♥️ yapıcaz inşallah
Size bir sorum olacaktı da
Tabi buyurun özelden mi soracaksınız
Evet
Aslında sorucak baya sorum var
Buyurun
Takip ederseniz yazarım
Önce parkuru geç yks de iyi puan al kazan gerisi kolay
Nasıl kolay olucsk be djfjdkf daha mülakatı vs var bunun biraz korkutuyor beni
Bu egoist ergen halinle bırak mülakatı normal sınavı geçmenden bile ümidim yok 😂
Ne egoistliğimi gördün sana bir şey mi dedim? Sana buluşacak yer arıyorum de daha mantıklı olur bence
Belki şaka yapıyorum dimi 😅 belki öfke kontrol sorunun var mı ona bakıyorum böyle mi polis olucan sen herkesi döversin bu gidişle 😂
Ahahahaha yaaaa ama sende az değilsin biraz patlamış olabilirim sana normalde de çok sakin sayılmam zaten
Ama benim bir suçum yok senin suçun 😂
Bi olayda sinirlenip öfkene yenik düşüp böyle yaparsan meslekten men edilirsin 😅
Sanırım haklısın o kadarına dikkat ederiz canım nolucak ya
İg kullanıyor musun detaylı konuşalım bu konuyu
İg kullanmıyorum sınava hazırlandığım için tüm sosyal medya hesaplarımı sildim
Hmm şansına küs o halde
Şansıma küs değil polis birisiyle konuşuyorum pöh sağolsun o yardımcı oluyor bana 😂
İyi yaptığın her iş vatana hizmettir zaten
Ben sadece pöh istiyorum ama;)
Kadın polis alımı çok zorlaştı yüzde on şansı olanın bugün yüzde bir şansı var. Bir de bu kavgayı izleyen kadın polisler falan sosyal medyada gezdikçe daha da zorlaşır.
Ya benim amcam da polis o yardımcı olur biraz heralde daha önce konuşmuştum hele bir kazan sonrasına bakarız demişti
Torpilciyim diyorsun yani
Ya eğer olmazsa öyle olucak yapıcak bir şey yok çok istiyorum çünkü ya olucsk ya olucsk öyle yani
Bu arada torpil falan yapamaz, seni gazlamak için demiş. Polisliğe seçilmek çok farklı bir konu komisyonda tanıdığın olması lazım o da diğerlerine çaktırırsa görevden alınır o da o riski almaz. Yani sonuçta torpil falan kalmadı artık öncedendi onlar.
İstersen emniyet müdürü rıza soyluyu tanı. Fark etmez
Sjsjajsxjfj buna çok güldüm Allah da seni güldürsün 😂
Ahahahshsh
Kafayi yediysen ol.
Vatan için bir şeyler yapmak ne zamandır kafayı yemek oluyor?
Ahahahah :) polis olunca goririm seni. Bu meslegi para icin girdim ogretmen falan olsaydim. Ayrica tüm erjek veya kadin ayni seyi dusunuyor. Sen polis ol bakim necolcak. Bayramda seyranda calism colik couk aile goreme surekli goreve git. Vatan dersin
Ben para için istemiyorum ciddi yürekten istiyorum kaç yıldır istediğim tek meslek bu diğer mesleklerin hiçbiri ilgimi çekmiyor
Polis oliyim de gör beni djcjfjfjc
Var sanırım
Kimsin sen bebe
Defol git boş cevap yazma
Seni.
Olur bence