Şu anda bir bölümdeyim ama sadece yapabileceğim bir bölüm. Ama şöyle bir şey eklemem lazım ait hissetmiyorum ve kendi yeteneklerime göre çok fazla bölüme uygunum hayal ettiğim bölüm harici. Hayalimi gerçekleştirmek uğruna mı çalışmalıyım yoksa yeteneklerime göre mi hareket etmeliyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye şartları için konuşuyorsak yüksek puan alıp derece yapmadığın sürece bazı bölümlerde okumanın hiçbir anlamı yok sağlık sektörü ve bir iki sektör hariç hiçbir sektörün iş garantisi yok bölümü okursan boşuna okumuş oluyorsun çünkü iş yok asgari ücrete çalışmak zorunda kalıyorsun eninde sonunda o yüzden hayalin gerçek olursa ne mutlu ama gerçekçi düşünmek gerek.
Hayaline ve yeteneğine göre karar ver bence hangisi daha tatmin edici
Şimdi şöyle bir şey diyeceğim hayalim bu maddi şartları düşününce zor... Ama şöyle bir yapım var ilgi duyduğum ve önyargı ile yaklaşmazsam bayağı yapıyorum ve hafızam güçlü bir de yaptığım şeyden mutlu oluyorum
hayalin için yatırımcı bulabilirsin. mühendislik projesi falan mı
Bu da kötü bir durum çünkü kendimi birçok alanda yapabilir kıvamda buluyorum aslında yeteneklerime göre düşününce en son bölüm burası radyo ve televizyon olabilirdi psikoloji spikerlik veya aşçılık yazar da olabilirdim ama para yok diye vazgeçtim ben öğretmenlik yazdım. İnsanlara yardım etmeyi seviyorum. Şimdi gelelim hayalime tıp ama kötü bir şey olunca bocalıyorum ilk önce bunu yenmem gerekiyor ve maddi sorunları aşmam
kötü bir şey olunca bocalamak yerine sorunun üzerine gidip çözünce öyle bir özgüven yükleniyorsun ki istesen dünyayı fethedersin o özgüvenle. ben de mühendislik okuyorum. bazen sorunlar gözümde çok büyüyo ama 2 dkda halledebilince havalara uçuyorum. sorundan veya olacak kötü şeylerden korkma bence üzerine git
Ama küçükken 2. Hayalim burasıydı ve gerçekleşmesi güzel. Bu arada anksiyete belasını yenmem gerek sınıfta anlattırıyorlar insanların gözüne bile bakamayacak seviyede idim ilk başta alıştım herhalde şu an daha iyi seviyede sunum yapıyorum ama o tahtaya çıkınca kalbim çok kötü çarpıyor ve gerilim hattına bağlanmış gibiyim
herkes senin yerine çıkıyo ve emin ol yaptığın hatalar o hatadan 10 sn sonra unutuluyo. kimse de dalga geçmiyo. alışana kadar utanmazsan alıştıktan sonra hiç utanmazsın. eğer hiç yapamam diyosan ve kendine güveniyosan sınava tekrar çalışıp tıp yazabilirisn
Evet anksiyetem eskisi gibi değil bu arada sebebini de çözdüm... Neden olduğunu da ailem en büyük çocuk olduğum için en küçük bir harekette bağırırlardı ve ondan kaçıyormuşum meğerse ve bazen de başkalarının yanında utandırırlardı böyle olunca. Dedim seninkiler böyle artık onu bir sorun olarak görmüyorum ve yapamadıkça daha çok çabalıyorum sonra geçen bir şey olmayınca dalga geçtim hatasız kul olmaya çalışıyorum ama olamıyorum gerçeğini kabul edemiyorum sorun burada
Evet maalesef ailesel durumlar yüzünden mezuna kalmadım ama bu bölümü bitirip
1. hayalimdeki bölümü okuyacağım
zamanla gerçeği kabul etmeyi de öğreniyosun. bende çok fazla anksiyetelik sunum tarzı şeyler olmadı henüz ama ne kadar özgüvenli anlatırsam hatalarımdan utanmazsam o kadar iyi olur gibi hissediyorum. bu arada kaç yaşındaısn
öyle de yapabilirsin ama zamanını değerlendirmen daha mantıklı şu an en mantıklı kararı vermen lazım
Bilmiyorum üniversitede her şeyi ben yapıyorum ve herkes peşimde sürekli ve ben olmasam çoğu şey ters gidiyor tercih vermeden önce hayatıma son vermek gibi iğrenç şeyler geçiyordu aklımdan
19
yok yok öyle şeyler düşünme onlar ergenlikten olan şeyler. fake instagram hesabın falan var mı ordan muhabbete devam edelim birazdan burdan çıkıcam
ben de 20yim
Açıkçası ailemin toplanması en az 2 yılı bulacak ve bu bölümde çok da kötü hissetmiyorum ve hayal ettiğim bölümü elimde para varken rahat rahat okumak istediğime karar verdim
evet o çok daha mantıklı. finansal özgürlük her şey
Snap kullanıyorum sadece
snap de olur
versene hesabını
Şimdi ruh hastaları gelir takip istediğimi kabul et
Mesajdan atıyım
tamam ettim ama ben yazamıyorum sen yazsana
Bende de göndermiyor yeni olduğun içindir tahmini en iyisi atayım
İlknurctn2004 kullanıcı adım
olur benim de hesap kapalıydı aktifleşiyo şu an hesap
Haha 1 ay kaldı 20 olmaya çabuk yaşlanıyor insan
yapacak bir şey yok zaman durmuyo asfhgafh. istek attım