Üniversite okuyorum. Genellikle sınav zamanı son güne bırakmayıp sınav zamanına kadar az da olsa çalışıyorum. Yine tabii yetişilmiyor ama azar azar 2-3 saat çalışmak demek vize zamanı uykusuz kalmamak demek. Çok önemli bi taktik.
benim 60 lardaydı. Hedefim içi yetiyordu başladığım nete geri döndüm çok kötü haldeyim. Ne yapayım sence tyt zaten sıkıntılı bir şey. Paragrafta zor hızlandım problem alışkanlığı zor kazandım artar mı tekrardan canım sıkkın
Türkçeyi kaç dakikada çözüyorsun? Ben 1.5 saat ile başladım 50 dakikaya indirdim evde. Kurumda yine 1 saat sürüyor tam ve gerçekten gerçekten çok uzun süre. Kaç dakikada çözmem daha iyi olur bakamıyorum tüm sorulara
iyi işte. Başlangıçtada mı 45 ile başladın süren azaldıysa nasıl azalttın? Dikkat toplayıcı kullanmaya başladım sorun bu mu acaba diye çok kötü cidden çözdüğüm süre
mezunluk daha kötü işte. Evde okulsuz ailenin yanında kriz geçirmek :D diğer sene uyumayacağım işi biraz yalan oluyor maalesef. Herkes öyle başlıyor o yüzden dedim zaten
Bilmiyorum gerçekten anlamıyorum. Matematiğim problem çözmem zeka soruları çözme becerim hep vardı satrançta da iyiyimdir mesela ama alakası yok bence sınav ile kitap okumak ile de yoktur evet çok okumam kitap ama dediğim gibi sayısal zekam iyidir ama ona rağmen matematikte ki netim 25 30 arası