Eğitim & Kariyer Hemşirelik demek çok mu zeki bir insan demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani doktora yakin mi yoksa igne yapmayi mi biliyorlar bir tek? Bana cok havali geliyorlar gozunde cok buyutuyorum Güncellemeler+1 yıl Gozumde Hemşirelik demek çok mu zeki bir insan demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sağlık sektörü ameleliktir ve herhangi bir zeka belirtisi belirtmez… 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Doktorlar cok zeki degil mi yani o kadar tedavi vs hakkinda bilgi biliyorlar matematik yapiyorlar buz eka degik mi Yorumla Soran +1 yıl Bu zeka degil mi Yorumla Onlysohbet +1 yıl Çalışkan insanlar tıpı kazanır, tıp bölümünü 6 senede bitiren zekidir Yorumla Onlysohbet +1 yıl Ben de sağlıkçıyım diyetisyenlik okuyorum Yorumla Soran +1 yıl 6 senede bitiemez mi kimse genelde ayrica caliskan oldugu icin 6 sene de bitirmis olamaz mi Yorumla Onlysohbet +1 yıl Zor bölğm Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bırak hemşireyi, çoğu doktor bana zeki bile gelmiyor. İşini iyi yapmak ile zeka farklı kavramlar. 0 0 Yorumla
canb035 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl atanamazsan ya da özel bir hastanede çalışamazsan sana iğneci gözü ile bakarlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlık sektörü ameleliktir ve herhangi bir zeka belirtisi belirtmez…
Doktorlar cok zeki degil mi yani o kadar tedavi vs hakkinda bilgi biliyorlar matematik yapiyorlar buz eka degik mi
Bu zeka degil mi
Çalışkan insanlar tıpı kazanır, tıp bölümünü 6 senede bitiren zekidir
Ben de sağlıkçıyım diyetisyenlik okuyorum
6 senede bitiemez mi kimse genelde ayrica caliskan oldugu icin 6 sene de bitirmis olamaz mi
Zor bölğm
Bırak hemşireyi, çoğu doktor bana zeki bile gelmiyor. İşini iyi yapmak ile zeka farklı kavramlar.
Hemşireliği ezik bir meslek olarak görüyorlar hele ki doktorlar
atanamazsan ya da özel bir hastanede çalışamazsan sana iğneci gözü ile bakarlar.
Hayır alakası yok
hayır
Nasil gözunde