AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eski teknolojiye göre TC şart idi
Ama artık telefondan telefon. Kimin üzerine TC adres aklına gelecek hersey en küçük bilgiden buluna biliyor
Okul müdürleri bula bilir mi yani ya da belediye kaydıyla
Herşeyi buraya yazamiyom teknoloji nerelere çıktı ohoooww
Yani bulabilir değil mi ama suç değil mi çünkü okul müdürü veya belediye olsun izmin olamadan almaları
Ya buraya yazamiyom dedikçe bilerekmi soruyon?
Neden ki?
Sadece suç mu değil mi onu söyler misin diyorum evet ya da hayır desen yeter
Koskoca belediyenin okulun işi kalmadı 2 haftadır senin bilgilerine ulaşmaya çalışıyor
Bilmiyorum tam olarak ama sınav sonuçları okula gelmiyor mu kaç doğru kaç yanlış bizde panoya asılırdı
Göremez
Emin sin değil mi ya🥺
Eminim çok mu kötüydü
Beklenenden kötü geldi 😓
Kaç net
Göremez TC olmadan
Emin misin ya bana biri diyor görür biri diyor göremez TC bilmiyorlar sadece sorgulama kodum var benden bile TC istiyor sorgulama sayfası
Görmez okulda çalışıyorum. TC şart o okulun öğrencisi olsan hadi neyse bilgilerin zaten kayıtlı oluyor
Peki ben vermediğim sürece TC mi öğrenebilir mi bilgin var mı?
Ogrenemezler sen istemediğin sürece bakmazlar zaten niye takıldın bu kadar
Çünkü bir akrabam bana sürekli bu konularda takıntılı çocuklarıyla kıyaslıyor şimdi bir okul müdürü ve belediye başkanı tanıdığı varmış maksatı beni notumu öğrenip rezil etmek ailemde çok katı 😓
Cidden hiç bir yerden öğrenemez değil mi ya
Kimse biri için görevini kötüye kullanmaz kullandı diyelim şikayet edersin
Ya emin sin değil mi sadece elinde sorgulama kodum var birde akrabam olduğu için aile bilgilerim var başka bir şey yok bakamaz değil mi çünkü bakarsa yarın beni herkese rezil edicek
Rezilde değil belkide evlendiricek lurltfen cevap verirmisin
Sen niye verdin ki dogrulama kodunu TC yoksa bulamaz. Okuldan bulması da imkansız. Ama aile bilgilerini alacak kadar hırslı ise TC ni bile almış olabilir. Girip kendin değistiremiyor musun şifre ya da başka bir şeyi
Nasıl degistiricem hiç bilmiyorum kodu da zaten kardeşim vermiş yemin ediyorum ağlıyorum ya 3 gündür yok daha bakamadım diyeor ailem soruyor ona ya yemin ediyorum cahil bir ailem var beni evlendiriri bile ya yarın okullar açılıyor ya gidip o okulun hocasına gostericek kesin müdürüne filan napsiyim sence akıl verirmisin bana
Nasıl yapabilirim Allah aşkına yardım edermisin lütfen yalvarıyorum çünkü ailem cidden beni evlendirir bile ya lütfen
Görmemesi gerekiyor ama nasılsa sonuç belgesi kontrol kodunu almış yatinda okula gidip müdürle bakıp annemlere fotoğrafını aticak sonra da benim hayatım viticke yardım edermisin lütfen yalvariyorum
Bu ÖSYM değil mi
ÖSYM sitesinden şifre değiştir kısmından değiştirebiliyorsun. Öbür türlü doğrulama kodu LGS icin geçerli o da daha olmadı ve ortaokul neyi nasıl görecek
Evet ÖSYM
Yoksa bulabilir mi lütfen yardım et biliyorsan lütfen ya hayatım biyicek
Sifrem yok sadece e devlet ile gire biliyorum
Şifre alamadım aciktan okudum ya yemin ediyorum nasıl alınır onuda bilmiyorum lütfen yardım et ailem çünkü çok cahil direk şimdiden bile evlenme şakası yapiyorlar
Aslında şaka değil direk böyle kalcana evlense diyorlar ilk gele veririz diye ağlıyorum lufen akıl ver belediyeden öğrenebilir mi sence TC mi belediye başkanı dayımın çok yakın bir akrabası çünkü
Ya o zaman o da giriş yapamaz çünkü ya ÖSYM şifreni bilecek ya da e devlet e devleti hemen değiştir kimseye söyleme. ÖSYM içinde doğrulama kodu vs bir şeyler ister onu da değiştirebilirsin şifremi unuttum diyerek değiştir bir daha aynı kod işe yaramaz zaten
Nasıl degistiricem kodu peki bilgi verwbilirmisin
Birde takip isteği attım kabul edermisin yani senle konuşabilir miyim çünkü daniscam kimsem yok hiç bir konuda
Ya lütfen cevap verirmisin lütfen eğer biliyorsan yalvarırım çünkü sınav belgesi doğrulama kodu değişmiyor kafayı yicem lütfen yalvarıyorum
Lütfen yalvarıyorum biliyorsan şöyle çünkü annemle baabmda anlamış galiba evin alyinda ilk gelene veririz diyorlardı lütfen
Tüm cevapların için teşekkürler ederim cidden bana moral oldu yarın kötüde olsa çok teşekkür ederim
Kod diyorsun da anlamıyorum çünkü ÖSYM sitesi sadece şifre kimlik numarası ile açılıyor. Veya e devlet üstünden giriş yapılarak
Ya hani sonuçlarimizin altında sonuç belgesi kontrol kodu var ya o
Şey yoksa bakabilir mi onunla?
Yine TC şart
Sadece o var elinde o da değişmiyor galiba akşamdan beri demiyorum olmuyor 😓
Şey peki sence TC mi elde edebilir mi belediyeden filan beldediye başkanı yakını ve eli çok uzun
Kimse vermez TC ni yine ailenden vs öğrenirse öğrenir
İnşallah dediğin gibi olur ya yoksa harbi ailem evlendirir beni ve herkese rezil ederler 😓
Biraz dik dur sert ol kimse evlendirmez rezilde edemez o zaman
Emin ol yaşadığım çevrede bu imkansız helede benim ailemde onların istediği gibi yaşıyorum ne derlerse o evim topluluğa yarım saat uzaklıkta kütüphaneye godtkeme izin vermişler dibbu yıl ilk kez ama eğer yarım dayım sonuclarimi gosterirse hayatım biter
Bende çok isterdim emin ol hemde çok fazla ama işte çevre insanı öldürürde yüceltir de
Ekininsin dimi ya sonuçlarıma bakamaz
Silemden tam olarak neyi ogrenicek TC mi ki
Ya seninde kafanı agrittim ama okulda gorevliyim demiştim ya başka bir okul müdürü ya da görevlisi benim TC bulamaz değil mi ya da alamaz
Alamaz bulamazda yasal değil hem de bulma ihtimali sıfır anca akraban dediğim gibi sizden alırsa alır
Sende sanane benim sinavimdan de yani dik dur. Yalan da söyleme sen dik durmadıkça her haltı yer bunlar
Teşekkür ederim her şey için 🥺
Cidden beni çok rahatlattın haklısın dik durmalisin ama benim sülalemde geleli annem sağolsun söz hakkımız yok eğer kötüysen kötüsündür
Şey yine rahatsızlık veriyorum ama annem kimliğinin arkasını önünü atmış kendi kimliğinin sence oradan bulabilir mi TC mi
Ya seni öyle korkutmuşlar dik dur cidden dışarıdan çok kimseyi görmüyorsun büyük ihtimal o yüzden kaniyorsun
Üstüne gelecekler ama pes edecekler
Bi yerden ögrenmiştir
Nasıl yani?
Neyi öğrenmiştir?
Tc ni
TV mi ben veya ailem vermeden nasıl öğrenilir ki
Pardon TC mi olcak o
Tc kimlik numarası
Diğer kişisel bilgilerden görebilir belki
Nasıl kişisel bilgiler mesela
Anne baba adı doğum yeri doğum tarihi gibi bilgiler
Ama TC bilmiyor doğum tarihinize bilmiyor nail görebilir ki hem başka bir şehirdeki hiç alakam olmayan bir okul
Ben de görür demiyorum belki diyorum
Dur en korktuğum şey kafamı karıştırma lütfen
Benim de öyle ya sence görebilirler mi
Okul sisteminde bizim Tc mi kayıtlı değilmi zaten
evet görebilir
Nasıl görebilir
Yani sadece sınav sorgulama kodunu almışlar birde benim şimdiye kadar hiç görmediğim başka bir şehirde okul
Lütfen biliyorsanız cevaplaya bilirmisiniz?
evet tabiki.
Ya ama başka bir okul hem TC olmadan nasıl görebilir
Lütfen biliyorsan yanıtlar mısın
veliler bile notları evden görebiliyorken okuldaki sistemden mi notlar gözükmeyecek düşün bence
Ama msü sınav sonucu hem TC olmadan belim bile göremez ki
Lütfen biliyorsan cevaplar mısın?
Görür belki
TC olamdan sadece sonuç belgesi sorgulama kodu ile görebilir mi
Olabilir bilmiyorum