Hem ev kadını hem iş kadını özelliği taşıyorlar. %70 ev kadını %30 iş kadını gibiler. Olağanüstü yemek yapıyorlar. Çok temiz ve titizler. Evleri tertemiz eve bol bol vakit ayırabiliyorlar. Çocuk yetiştirme konusunda eğitimli profesyoneller. Aylık 50 bin lira maaş alıyorlar.
Bir misafir ağırlıyorlar sofrada 30 çeşit ev yapımı zor yemek oluyor. Hepsi de kusursuz ve çok lezzetli. Yani hiçbir meslekteki kadın böyle profesyonel ev kadınlığı yapamaz. Iş kadınları genelde evine çocuklarına çok zaman ayıramaz. Evin temizliği hep aksar, yemek zaten hak getire, zar zor basit yemekler yapar az bir çeşit. Hayatındaki herşeyi yarım, kusurlu , eksik olur iş kadınlarının.
Ama öğretmen kadınlar ev hanımlığı ile iş kadınlığını gayet iyi bir arada götürebiliyor. Maaşı da gayet iyi. Yani boşuna doktor, avukat, mühendis neyim olmaya heves etmeyin. Aylik 10 bin 20 bin fazla alacam diye hayatinızı heder edip yarim yamalak anne olup evinizi ailenizi sallapatide bırakmayin. Zaten onlar yarim ve kusurlu olunca siz de mutlu olamiyorsunuz.
Haksiz miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu özelliklerden sadece eve vakit ayırma kısmını öğretmenlere genelleyebiliriz geri kalanı komple ev hanımı olanların bile yapmayabileceği şeyler.
tanıdığım avukat arkadaşlarım da bu söylediklerini yapabiliyorlar
öğretmen birisiyle evlenip mutsuz olan arkadaşım da var..
yani bu herkes için geçerli bir neden değil :)
Fazla sallamıssın bunların hıcbırı yok bı de bunun atanmış olması gerekiyor yoksa hadsizler bunun maaşı az dıye almıyor
Sallamadım gözlemlerimi yazdım, tabi ki atanmış öğretmen bu kadar rahat olabiliyor
Uzaktan davulun sesı hoş gelır maalesef keşke bunlar olsaydı
Çevrede tanidiğim tüm öğretmen kadınlar böyle. Ablam da öğretmen ve haftada 2 günü boş, 2 gün de hafta sonu. Yani 7 günde 3 gün işe gidiyor
50 bin tl maaşa kadar iyi gidiyordu. Emekli olmaya yakın alınan maaş o.
Yok bee 10 küsür yıllıklar almiyo mu? Oyle duydum ben
Senin yuzunden bu saatten sonra sınıf öğretmeni bakıcam mutlumusun
🤣🤣🤣👍 Doğru karar
sınıf değil branş öğretmeni bak
@MetilEtilKeton niye branş?
braş daha az ders sayısına sahip oluyor ek dersi fazla
@MetilEtilKeton ben tam tersi diye duymuştum
Olsun ben sınıf öğretmeni bakıcam öyle bir anlattı ki
🤣🤣🤣 aydınlatıcı kamu hizmeti yaptım yani 😂
Valla ya sen ne iş yapıyorsun sen mesleğini söyle hele 😁
Ben Avukatım 😂 avukatlar ev kadınlığını beceremiyor
Ooo ama sana denk gelmem iyi olmuş bir konu danisacaktim ücretini veririm yardımcı olabilirmisin bana?
Olur tabi ücreti mukabilinde 😄
Gizliden çıksam yazarmisin?
Olur
Bekliyorum
?
Evet kadınlar için ideal meslek
Ha Ha benim niye haberim yok bundan
Sen necisin ki?
Erkeğim ya hani 😂
Hedef kitlen hakkinda pazar araştirması yapmadıysan çok da profesyonel bir erkek değilsin galiba 😂 Allah ne verdiyse kabulüm diyorsun anlaşılan
Yoo kısaca ve kibarca saçmalık demek istedim.
Vakti daha bol memur ve hamarat birini seçecek olsam öğretmen değil infaz Koruma seçerdim.
1 vardiya nöbeti sonunda 3 gün evde oluyor. Memur + hamarat olması için de Hamaratlığı meşhur bir il tercihi yapardım.
Lakin böyle bir şekilde seçim yapmak doğru değil.
Ayrıca hedef kitlemde yok sadece bir erkek olarak haberim yok dememin sebebi erkeklerin böyle düşündüğünü sanmıyorum demekti.
Marsta mı yaşıyorsun acaba? Benim her meslekten tanidiğim erkeklerin %90 ı öğretmen kız istiyor.
Ayrica ne kadar infaz koruma memuru tanidiysam hepsi psikolojik tedavi görüyor ve intihar oranları cok cok fazla. Asla iyi bir ortamları yok. Onlarin çocuklari da bu durumdan etkileniyor
Marsta yaşamıyorum. Senin çevren öyle diye her erkek öyle olacak diye bir kaide yok. Ayrıca ikm tanıdığın olduğuna da inanmıyorum 😂 siz saniyorsunuz tüm ikmler gidip mahkum başında bekliyor 😂 eğer meslekten tanıdığınız olsaydı bu şekilde önyargı oluşturmazdiniz 😂
🤣🤣🤣 ikm müdür bile taniyorum, kendini torpille başka kuruma zor atıyorlar. Birçok ikm tanidim hepsi orayı korkunç şekilde anlatip iş arkadaşlarinin intiharindan psikolojik tedavilerinden bahsediyorlar.
Mutlu ve huzurlu 1 tanesini görmedim. Hepsi ordan kurtulmaya çalisiyor ve yolunu bulan başka kuruma gidiyor
Ben neden intiharları psikolojik tedavileri görmüyorum 😂 ceza evinde çalışan biri olarak 😂😂
Bu kadar inkar da pess yani 😂 neredeyse cezaevini tatil köyü gibi anlatacaksin. Ufak at da civcivler de yesin koçum
Tatil köyü değil lakin abartiyorsun esas öğretmenlik sıkıntılı meslek 😂 velisi ayrı problem dersi ayrı ayakta kalması ayrı ataması ayrı 😂 maaştan memnun da değiller sürekli okul okul geziyorsun 😂
Atma Ziyaaa😂 50 bin maaş +ek ders ücreti+ sınav görev ücretleri
Ablam öğretmen ve haftada 3 gün çalışıyor 4 gün evde 😂 öğretmenleri hiçbir meslekle kiyaslayamazsin çok rahatlar
50 bin maaş alması için 15 seneden fazla memur olması lazım. Zaten 15 sene memurluk yapsan hangi kurumda yükselerek aynı maaşa ulaşıyorsun 😂
Yoo hiçbir memur 15. senesinde bu parayi almiyor.
Doktor hakim savci, prof harici
Yükselme sınavlarını geçerse alıyor.😂
Bircok kurumun müdüru bile 50 bin almiyor. Senin de hayatın yalan haa😂
Alıyor sen zaten herkesin maaşının dekontlarini tutuyorsun 😂 o yüzden hepsini biliyorsun 😂😂
Avukat olduğum için olabilir mi? 😂 icra takipleri falan. Ayrıca çevrem geniş yavrucum, senin gibi dünyam cezaevi değil
Boş sıkıyorsun.
1. Hiçbir öğretmen haftada 3 gün derse girerek 55 bin alamaz. sabah ve öğleden sonra 5 er saate girse 3 günde 30 saat yapar.
Maaşını 55 yapması için en az 40 saat girmesi gerekir ki buda yasal sınır 😂
2. Hiçbir öğretmen kurum müdüründen fazla maaş alamaz öyle olsaydı kimse kurum müdürü olmazdı herkes öğretmen kalmak isterdi.
Kurum müdürü diyince sadece aklına ceza evi müdürü geliyor senin 😂 kaldı ki onların bile maaşı yüksek.
3. Öğretmenlikte ek derse ücret verildiği için maaşları yükseliyor bu mesai ücretini ana maaştan sayiyorsun ana maaşı aslında o kadar yüksek değil. Ek dersler sayesinde yükseliyor ki buda amirine bağlı.
4. Ceza evinde müdürlük yapan biri öğretmenden kat ve kat daha avantajlı. Çünkü öğlen, akşam, ve Sabah kahvaltısı var (nöbete kalması durumunda)
Lojman hakkı var.
Erken emeklilik hakkı var.
Ve servis hakkı oluyor.
Ayrıca ben ikm değilim 😂 senin de mesleğini merak etmedim.
Neyse özetle bir kadın fazla maaş alacağım diye zaten ek derslere gomulurse vakti kafadan olmaz 😂
Tezin her türlü yanlış 😂
Ben hayatın içinden bilgi veriyorum sen masa başi hayali habercilik yapiyorsun beybi. Hiçbir halttan anlamiyorsun, hiçbir meslek hakkinda bilgin yok ama varsayimlarla kendini her konuda bilirkişi ilan ediyorsun. Bu da boş biri olduğunun en net kanıtı.
Ben sana niye ablam hakkinda yalan söyleyim ne menfaatim var? Boşsun boş
Aşağıdaki yorumda duyumdan bahsediyorsun 😂 burada abla.
Türkiye'de en yüksek maaşı alan öğretmenlik dalı elektrik öğretmenliğidir onlar bile o kadar almıyor.
Benim ana dalım muhasebe. Lisedeki muhasebe öğretmenim kendisi hem muhasebe derslerine girerdi + hem müdür yardımcılığı yapardı 😂 hemde gece okulunda ders verirdi sodes kapsamında.
Bu gün o bile 60 bin civarı ancak alıyordur.
Oda adam sabah geliyor akşam 22 de çıkıyor 😂😂
Sen hayatın içinden değil sadece kulaktan dolma veriyorsun 😂
Madem boşum niye sidik yatıştırmaya çalışıyorsun 😂😂
Şaka gibi psikolojini bozmussun sen avukat felan da değilsin avukat olsan bu kadar maaş peşine düşmezdin bu kadar maaş hesabını ancak işsiz yapar 😂
Psikolojin şimdiden bozulmuş , mesleki deformasyon tabi. Söylemiştim 😊 gerçekler inkar ile degismiyor. Sen de nefret ediyorsun mesleğinden ama kuyruğu dik tutmaya çalışıyorsun. Bu kadar hırpalama kendini yazik olacak mental sağlığına
Benim mesleğimi bilmiyorsun ki 😂
Psikolojin bitik bro
Ha ha kafana takma maaşları sen 😂 hadi iyi geceler 😂😂
Maaşlara takan ben değilim sensin 😂 benim soruma bak bir de senin yorumlara bak. Sen maaş konusuna saplanip kalmissin bide inkar ediyorsun. Çunkü maaşin düşük ve seni çok rahatsiz etti bu konu, farkindayim
Kadın olmak berbat bir olay