Güncellemeler
+1 yıl
Lan bana diyorsun da devlette bile bu kadar kolay bölümü kazanamamışsın seviyen yerlerde yani🤣 bide gelmiş kendi özgeçmişiini anlatıyor s lak senden pdr ci olmuşsa ben tıp bile okurum kafa yapısına bak pıskopat sen ilk önce kendini tedavi et 🤣🤣🤣 pdrci grzklı kıza itafen 🤣🤣🤣🤣engellemiş korkak kendi kendine tribe girdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birinde işin garanti ama ömür boyu yorulacaksın ve sağlık personeline şiddet çok arttı maalesef riskleri var. Bence bir sefer yorul sonra rahat et, pdr bence
Bende öyle düşünüyorum
Pdr de atama nasıl oluyor bilgin var mı sözlü mülakat dışında sağlık kontrolü filan da varmış o nasıl oluyor
Bir de rehber öğretmen olmak için 90 üstü gerekiyor mu ya ben daha düşük sanıyordum
Evet öyle 90 en kötü almak zorundasın
Valla benim okulumdaki rehber öğretmenler geç gelir erken gider hiç bir iş yapmaz full yatarlardı bence çok rahat ama atanmak için ilk yıldan başlayıp kpssye hazırlanman lazım 4 yıl dişini sıkacaksın. Benim bildiğim kpss ve mülakat gerekiyor sağlık raporunu bilmiyorum
Aynen yoksa kazanmak zor baya çok çok çalışmak lazım bir sene ful çalışsam yine olur belki aşağıda ki ıq su düşük kız bile kazanmış baksana bide bana bozuk piskolojisi yle dinlemeyi öğretiyor öyle insanlara meydanı bırkmamam lazım 😅
Olur inşallah ben okurken hiç çalışmadım mezun olunca 1 yıl adam akıllı çalışıp 93 alıp ilk tercihime atandım yani istedikten sonra yaparsın. O ne demiş öyle ya 😂 neyse zaten özel okuyormuş boş ver 😂
Günde kaç sat çalıştın ben en az 8 saat çalışırım gerekirse kız engellemese o cevpları yediririm de ona ezık karakter olduğu için korkup engelledi 😅devlette bile kazanamamış bu kadar kolay bölümü para verip okuyor gelmiş bide akıl veriyor hadssıze bak 🤣
8 saat civarındaydı ama benim branşım fendi ya hem fizik hem kimya hem biyoloji hem genel kültür genel yetenek eğitim bilimleri hepsi bir aradaydı belki sen o kadar çalışmadan da kazanırsın. Zaten sayısalcı olduğum için tarih coğrafya çalışmak eziyet gibiydi. boş ver bu sitede ruh hastası çok ama onun kendi alanı da rehberlik olunca tuhaf olmuş 😂
Ben lisede hemşireşik okudum ve stajdaki hemşirelerin çogu sevmiyordu denl geliyordu kendi meslegini kötüleyen
Genel olarak işin zorluğundan mı bahsediyorlar sen ne düşünüyorsan bölümle ilgili
Ben hiç sevmiyordum zaten çünkü atılgan pratik olman gerek o yok bende. Hızlı olmalısın. Seni heryere veriyorlar çalışma alanı çok oldugundan bu bence kötü. El beceriside önemli damaryolu kan alma filan çok sıkıcıydı bence
Pdr ol
Sence neden
Hemşirelik zor ve saygı duymazlar sana
Bu arada bekar mısın?
Teyzler gelir gider son yazdığımı sorar jskdkdkdk
Mesai falan zor bence
Çevrende yandığın hmeşireler şikayet mi ediyor pdr ci tandıpın var mı
Evet ama pdr tanıdığım yok ama daha iyidir
Hemşireler çok çalışıyormuş
Pdr ne oldugunu bilmiyorum o yuzden pdr
Ben pdr okuyorum
Bölümü okumak kolay mı zor mu atanınca birtek sağlık kontrolü ve güvenlik kontrolünden geçiriyorlarmış bide yeni öğrendim doğru mudur genl olarak düşüncelerin neler bölümle ilgili
Ben özelde okuyorum
Yani ailem istedi diye okuyorum ben
Sorduğum sorular hakknda bilgin yok mu
Yoksa pek ilgimi çeken bi bölüm değil ama insanları kolay çözerim yeteneğim var
İlişkilerden de anlarım
Önce bi düzgün soru sormayı öğren terbiyesiz
Sen okuyamazsın beynin yetmez zaten
İnşallah pdr yi kazanamazsın AP... tal
Nee 😅
böyle beklemeden Sabırsız olursan senden pdrci olmaz zaten
Ne dedim ki