İnsiyatif almak yetkiyi aşmak mıdır?
Hiçbir yetkisi olmayan biri insiyatif alabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsiyatif almak yetkiyi aşmak mıdır?
İnisiyatif almak bir şeyin eksikliğini hissetme, bir şeye ihtiyaç duyma, sorunlu bir durum karşısında çözüm arama, değişim ihtiyacıyla dönüşüme araç olma, eyleme geçme haliyle tanımlanabilir bir kavramdır. Yetkisi olmayan birinin insiyatif alması o an ki durumun ani bir karar verme yani zaruri olup olmamasına bağlı olmasıdır çünkü sonradan bunun açıklamasını ilgili yerlere yapabilmelidir almasaydım şöyle olacaktı ya da böyle olacaktı gibi. Mesela sonucu insan hayatına mal olabilecek bir durum gibi buna bir örnek olabilir...
İnisiyatif almak bir şeyin eksikliğini hissetme, bir şeye ihtiyaç duyma, sorunlu bir durum karşısında çözüm arama, değişim ihtiyacıyla dönüşüme araç olma, eyleme geçme haliyle tanımlanabilir bir kavramdır.
Merhaba, yetki ve sorumluluk almak aslında ama çalıştığınız ortama ve yere göre değişir bu. Hoş karşılanabilir yerine göre ama bazı yerlerde de hoş karşılanmayabilir.
Yani konuya ve ortama göre değişir bence. Alması gerekebilir.
Yetki yoksa sorumluluk da yok diye düşünüyorum
Birşeyi yaparken öncelikli davranma. Yetkisi dahili olduğu illaki konular olur her is yerinde ve yetkisi dahilinde öncelikli davranarak yeterliliği gösterebilir
Yetkisi yoksa?
Hiç yetkisi yoksa maalesef işini yapmakla kalabilir ancak
Cevap
3Cevap
Yetkisi olan birinin, kurallar dışında karar almasıdır. İnisiyatif alamayan biri "yetkili" olamzz benim gözümde
Yetkisi yoksa?
Bu yerine göre değişir bence. Durumu kurtarmak adına alınabilir ya da üstün olmadığı durumlarda. Ama insiyatıf alarak kendını kanıtlamakta bir adım öne geçirir
Yetkili izinliyken onun izinden gitmektir. Abartmadan
Alabilir kendine güvenen alır fakat bu tercih edilmiyor
Sorumluluğu almak demektir
tavsiye almak
Alakasız
Benden iyi mi bilicen krdsm
Yetkin yoksa olmaz
Her zaman alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?