Eğitim & Kariyer 22 yaş üstü üniversite okurken özel yurtta kalabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor CEVAPLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM…. Güncellemeler+1 yıl Daha önce yurtta kalan varsa bana nasıl olduğunu ve iyi bir yurt adı söyleyebilir mi İstanbul 22 yaş üstü üniversite okurken özel yurtta kalabilir mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yurt ozel hayati bitirir 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Baktım yıllık en fazla 100.000 diyor Yorumla FlortozErkek +1 yıl Tek odadami kalican Yorumla Soran +1 yıl Evet yani ileride şimdi değil Yorumla FlortozErkek +1 yıl Ne burcusun Yorumla Soran +1 yıl Kovana sen Yorumla FlortozErkek +1 yıl Akrep flortozsub Yorumla Soran +1 yıl Sen burçlara inanıyormusun Yorumla FlortozErkek +1 yıl Yuzde bin sen Yorumla Soran +1 yıl Eskidendi şuna değil Yorumla Soran +1 yıl Ne yüksek anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Has sağol Yorumla FlortozErkek +1 yıl Dogrumu Yorumla Soran +1 yıl Sen ne iş yapıyon Yorumla FlortozErkek +1 yıl Pilates hocasi Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 377 cevap paylaştı. Kalabilir tabikide 0 5 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla uslanma +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Gt yapmıyorum Yorumla uslanma +1 yıl iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yurt ozel hayati bitirir
Baktım yıllık en fazla 100.000 diyor
Tek odadami kalican
Evet yani ileride şimdi değil
Ne burcusun
Kovana sen
Akrep flortozsub
Sen burçlara inanıyormusun
Yuzde bin sen