Merhaba arkadaşlar bizim okulda bir hocamız var öğrencilerle fazla samimi olduğundan dolayı birkaç öğrenci velisi cimere yazacaklarmış
Sizce o öğretmene ne yaparlar
Ve eğer şikayet ederlerse isim soyisim gözükür mü müdür baksa?
Merhaba arkadaşlar bizim okulda bir hocamız var öğrencilerle fazla samimi olduğundan dolayı birkaç öğrenci velisi cimere yazacaklarmış
Sizce o öğretmene ne yaparlar
Ve eğer şikayet ederlerse isim soyisim gözükür mü müdür baksa?
CİMER e şikayet edilirse, şikayetçiler görünür. Sistem şöyle işleyecek. CİMER görevlileri mesajınızı valiliğe iletecek. Valilik Milli Eğitim Müdürlüğüne, sonra okul müdürüne gelecek. Okul müdür araştırma yapacak ve şikayetçiler ile öğretmen hakkında gizli araştırma yapacak. Eğer öğrenci haklı ise öğretmen uyarı alacak. Ancak bu gibi şikayetlerin %90 öğrencilerin kötü niyetinden kaynaklandığı için dikkate alınmaz.
Bahsettiğiniz konu tam olarak "Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstünde" filminde işleniyor.
Okul idaresine yazı giderken isim soyisim gidiyor bende aynı şeyi yaşadım oğlumun eski okulunu şikayet ettim okula yazı gitmiş cevap istenmiş herhalde savunma tarzi müdür beni aradı bizi cimere şikayet etmişsiniz dedi evet ettim işinizi düzgün yapsaydınız etmezdim dedim.
He anladım o zaman isimlerimiz gözükür böylece hoca bize kötü davranır onu okuldan almazlarsa
Evet canım
Knk neden cimer😅
Müdür ile görüşsün veliler. müdür gerekli işlemleri zaten yapar okuldan atılır muhtemelen olmadı MEB'na dilekçe yazarsınız her türlü kurtulursunuz hocanızdan ama cimer olmamıs tüm yollar denendikten sonra cimer bir seçenek olabilir..
O öğretmen müdürse?🥲
Güzel soru. Neden CİMER? Bu tür şikayetlerde amaç öğretmene doğrudan zarar vermeyi hedefliyor. Yani ortada bir sorun olması gerekmiyor. Kötü bir öğrenci ve öğretmene atılan iftira. Öğretmeni lekelemek. Amaç sorunu çözmek olsaydı, dediğiniz gibi başvuru yapılırdı. Ahlaksız öğrencilerin sorumsuz velileri..
Cevap
4Cevap
Cimere şikayet yetmez birisi çıkıp tokatlayıp rezil etmeli hatta dayakta atmak şart büyüklerden birileri öğretmenlikten alınması şart
şikayet ederlerse isim soy isim görünmez. yazabilirler. cimerle ilgili araştırma yapabilirsiniz.
Cimer devletin mi? Yoksa özel bi şirket mi? Ve yabancılar da oraya şikayet ede bilir mi?
Öğretmeni okuldan yollarlar. Lise zamanı bir hocamız vardı sapık gibiydi şikayet etmişlerdi müdüre 1 hafta sonra okuldan ayrıldı
Cimere yazsak ismimiz gözükür mu
Gözüküceğini sanmıyorum yani sizin de kişilik haklarınız korunuyor olur. Eğer isminden endişe ediyorsan veliler olarak şikayette bulunabilirsiniz.
İsim soyisim gözükmez
Emin misiniz çünkü başka biri gözükür yazmış
Yok, kimin şikayet ettiğini paylaşmıyorlar. Okul Müdürü kim aq, basit bir memur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?