Geceden beri uyuyamıyorum yalvarırım akıl verin?

9 aylık bir ilişkim var. Harika ilerliyoruz bana erkek arkadaşım bana karşı aşırı hassas. Tırnağım kırılsa dünyayı yakacak biri fakat son 5-6 ayda ailemin maddi durumu çok kötüye gitti diye ben okulumu bırakmak zorunda kaldım. Engelli bir kardeşim var onunda hastalığı ilerledi patlak verdi onca zorluğun içinde o daha iyi bır tedavı görsün dıye yaşadığımız şehirden borçla harçla ayrıldık. Önceden yaşadığımız eve ise bu sorunlar daha yokken çok masraf yaptık yeniledik baştan aşağı fakat bir anda her şey üst üste geldi bu sebepten okulumu bıraktım geldim. Aileme destek olmak istedim ama o kadar büyük bır bunalıma girdim ki bu ilişkime yansımaya başladı. Umudum tükendi, bir hastalığım olduğunu öğrendim. Psikolojim yerle bir oldu iyice tahamülsüzleştim ve erkek arkadaşıma artık iyi gelmiyordum her şeyde bir kusur aramaya ve ondan uzaklaşmaya başladım. Olabildiğince yanımda olmaya çalıştı fakat uzak mesafe ilişkisi olduğu için yetmedi, yettiremedik. En son arayıp ilişkimizi bitirmemiz gerektiğini böyle devam ederse ikimizin de çok yıpranacağını söyledim asla bunu kabul etmedi telefonu kapattı ve 4 saat sonra kapı çaldi. Karşımda erkek arkadaşım gece saat 12 babam ilişkimi biliyor ama onunla hiç tanışmadı. Önümüzdeki bayram güya tanışacaklardı ama işler sandığımız gibi gitmedi. Dünya tersine döndü benim için babam ikimize de uzun uzun konuştu. Iyıce düşün tasın 1 haftan var ya bu delikanlı ile ciddi yola gırer evlenirsiniz ya da ayrılın burada konu kapansın. Doğuluyuz ve babama göre çok ters bır sey karsısına çıktıysa ya iş olacak olay uzamadan ya da tamamen bitecek. Ben buna hazır değilim henüz yaşım erken. Evet okuyamadım ama geç değil hayallerim var ne yapacağım bilmiyorum.
Geceden beri uyuyamıyorum yalvarırım akıl verin?