Alman dili ve Edebiyatı mezunuyum. Dil kursu için İsviçre’ye geldim. Burada Coop adında bir süper markette Pazartesi işe başlayacağım.

Günde 9 saat haftada 5 gün calisicam. Sizce süper markette çalışmak zor mudur? Biraz heyecanlıyım 😐
Alman dili ve Edebiyatı mezunuyum. Dil kursu için İsviçre’ye geldim. Burada Coop adında bir süper markette Pazartesi işe başlayacağım.

Günde 9 saat haftada 5 gün calisicam. Sizce süper markette çalışmak zor mudur? Biraz heyecanlıyım 😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayırlı olsun. Zorlukları vardır ama zamanla alışırsın
İşleyişi öğrenene kadar zorlanırsın ama sonrasında zorluk çekeceğini zannetmiyorum.
Ultra market deneyin
?
Kanka Viyana’da mısın
Viyana mı? Viyana Avustralya’da 😄 ben zurihteyim
Iyyy cahil ya midem bulandı mal ya inanamıyorum
Avusturya olacaktı o neyse bu arada ben soruyu yanlış anlamışım ondan
Neyin kafası bu 😄
Turkiyefrki herkes mi ahm ak olur iyi ki terk etmişim. Durduk yere sinirlendim 😡
Epsem epsem insanlar
sen git bir de lokantalarda çalış dkkdmd
Sebep?
Peki kursa ne kadar verdin
Normalde 5000€ idi ama ben %60 indirimle 2000€ ödeme yaptım.
Yuh Pahalıymış peki kaç ay kalicaksin
Kurs 3aydi bitti. 6 ay vize sonunda 3 yıl daha oturum ve çalışma izni aldım
Oha iyiymiş sen anlat olayı bana peki şu an orada ne iş yapiyorsun?
Yukarıda yazdım ya ise başlayacağım 🙂
Detaylar lutfen konusabilirmihkz seninle
Hı anladim kurs olayları vs için lütfen konuşalım valla bende kurtulmak istiyorum burdan
Ne kadar maaş alicaksin
Cidden maaşı ev vs bu bilgileri verirmisin? Gittiğin kursun adi nedir?
Çalıştın saate göre maaş. 19,75 frank saati Hemde gelebilmek o kadar kolay bişey değil. Almanca lazım
Kurs için biraz on bilgi lazım yoksa almıyorlar
E tm peki 19.75 frank saatlik ücret dimi? Peki ordan 9 saat çalışarak aylik şu an ne kadar alıcaksın? Ve ev kirasina ne kadar odiceksin
Acikcasi kiralardan pek haberdar değilim ama 1500 frank diyorlar. Ben derneğin evinde kaldığım için aylık 500 frank ödüyorum 2 kişi kalıyoruz. Apartmanda en alt katta yemekhane var yeme içme dahil 500 frank’a elektrik su için 2 ayda bir aidat ödeyeceğiz ama daha bir ödeme yapmadığım için bilmiyorum…
Aylık kaç frank kazanicaksin?
22 gün çalışırsam 4000 asagi yukarı
şu an 4000 bin frank kaç bin TL yapıyor peki?
Frank 38-39₺ filan diye biliyorum. Yanlış olmasın ama Euro’dan değerli
Oha kanka ilk maasinla bana tavuk döner ismarliyorsun TM mi 😃 zengin oldun valla
Gittiğin kurşun adı nedir cidden bende gelicem yazilcam? Lütfen kurşun adını soyle
Yorucu
Zorluğu var bence
Zor değil bence alışırsın zamanla
Hayırlı olsun bu arada
Kolay