1. sınıf iktisat öğrencisiyim bahar dönemine girdik ve hala fakültede oturacağım arkadaş olacağım biri yok (biri vardı ama okulu bıraktı) en fazla merhaba nasılsın oluyor aşırı bunaldım yurtta bir yakın arkadaşım var ama sadece bundan ibaret çok yalnız hissediyorum bir an okulu bırakmayı bile düşündüm bazen bu yalnızlıktan zevk alıyorum ama gün geçtikçe canımı çok sıkıyor yatay geçiş yapayım diyorum yine aynı durumun başıma gelmesinden korkuyorum tanışacağım birileri de olmuyor hep grup halindeler ne yapacağımı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk hayatı da kötü gidince insanın canına tak ediyor
Bu durum evet gerçekten can sıkıcı olabilir. Denemelerin sonuçsuz mu kalıyor yoksa uğraşmıyor musunuz?
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya şöyle söyleyeyim tanışıyorum konu açmaya çalışıyorum sohbet ediyoruz ama ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi oluyor ya da en fazla 2 gün sürüyor dediğim gibi şu an herkes bir gruplaşma içerisinde
Üniversitede aynı durumu bende yaşıyordum fakat çokta umursamıyordum oraya bir şeylerin peşinden gidebilmek için bulunmadığımı okumak derslerimi geçmek için bulunduğumun farkındaydım. Zaten okuduğum bölüm zordu fırsat bulamıyordum dersine odaklansan aslında daha iyi olur
Gruplaşma olsun ne fark edecek gruplaşmak seni sınıfta düşman gibi olabilecek durumlara sokuyor. arkadaşların çağırıyor dışarı gel cafeye gidelim okey atalım felan dersler sıkıntı bu sefer
Alışırsın atlatırsın. Ben ilk gittiğim zaman farklı bir ortam gördüm insanlar gördüm tanımadığım insanla aynı oda da kalıyorum felan isyan felan ediyordum sonra o kadar laylaylom geçti ki rahatlıyor insan kendini rahat hissediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu durum evet gerçekten can sıkıcı olabilir. Denemelerin sonuçsuz mu kalıyor yoksa uğraşmıyor musunuz?
Ya şöyle söyleyeyim tanışıyorum konu açmaya çalışıyorum sohbet ediyoruz ama ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi oluyor ya da en fazla 2 gün sürüyor dediğim gibi şu an herkes bir gruplaşma içerisinde
Sosyal medya üzerinden denemeleriniz oldu mu?
Sohbetiniz sarmıyor olabilir. Bununla ilgili gözlemler yapmalısınız.
Normalde sosyal bir insanım ama üniversitede neden böyle oldu anlamıyorum
Sosyal medyada oldu
Üniversitede aynı durumu bende yaşıyordum fakat çokta umursamıyordum oraya bir şeylerin peşinden gidebilmek için bulunmadığımı okumak derslerimi geçmek için bulunduğumun farkındaydım. Zaten okuduğum bölüm zordu fırsat bulamıyordum dersine odaklansan aslında daha iyi olur
En başlarda öyle düşünüyordum ki hala öyle düşünüyorum da gruplaşmalar biraz can sıkıcı oluyor
Gruplaşma olsun ne fark edecek gruplaşmak seni sınıfta düşman gibi olabilecek durumlara sokuyor. arkadaşların çağırıyor dışarı gel cafeye gidelim okey atalım felan dersler sıkıntı bu sefer
Keşke çağrılsam genelde ben çağıran oluyorum
Yatay geçişe falan hiç bulaşmayayım değil mi
Yatay geçiş yapabilecek ortalamayı yakalıyorsan eğer hiç kaçırma direkt geçiş yap
Yani alttan dersim var da en kötü tekrar sınava girerim bir yolunu bulurum ama ya orada da bu durumu yaşarsam çünkü yine gruplaşmalar vardır
fakülteyi geçtim yurtta da aynı şeyi yaşarım
Genel hayatta da bar gruplaşmalar bu kadar takılıyorsan işin zor senin
🥺🥺
Atlatabilir miyim bu durumu yani canımı bu kadar sıkmaması için
Alışırsın atlatırsın. Ben ilk gittiğim zaman farklı bir ortam gördüm insanlar gördüm tanımadığım insanla aynı oda da kalıyorum felan isyan felan ediyordum sonra o kadar laylaylom geçti ki rahatlıyor insan kendini rahat hissediyor
Umarım benim de öyle olur
Merak etme olur
Ben 5 yıl okudum arkadassız bitti samimi gelmiyordu kimse bana iyi ki de öyle yaptım grup takılan herkes ihanete ugradı ya da dagıldı
Maksat vakit öldürmek
Liseden arkadasların yok mu
Üniversitede mi
Liseden arkadaşlarınla ayni sehirde ve samimi isen onlara agırlık ver
Valla ben 5 yıl yanlizdim tek basıma oturdum zordu ama gecti hala da öyle pek arkadasim yoktur aliştim galiba
Merak etme 1. sınıfta olur öyle şeyler arkadaşlar grupları tam oluşmaz 2. sınıfa geçtiğin de netleşir
Umarım
Valla 3n iyi senin durumun boş ver tanışıp ne yapican bas ağrısından başka bisey değil kafanı dinle
Orası öyle de insan vakit öldürecek birini arıyor
Sende haklısın ama dikkat et her önüne gelenle lede arkdslik etme gözün tutmuyorsa hiç bulasma
Elbette
Sen niye erkencisin ders mi calisiyosun uykumu tutmadı:))
Can sıkıntısı
Bende nobetteyim saat 7 olsada gidip uyusam diye bekliyorum sıkma canını hersey olacağına varır
İnşallah ne nöbeti
Özel bir kurum da çalışıyorum
Çok üzücü.. hangi şehirdesin...
Aydın
Ben de nazilli'deyim yemeğe çıkalım bir gün ne dersin
Benim de yok çok da kayıp sayılmaz
Öyle mi diyorsun
boş ver ya okul bitince kim kimi hatırlayacak hepsi çıkar üstüne kurulu ilişkiler işte
Orası öyle de
şans işte