Hem bir de 25 yaşına da girdim valla bunları bile yapamayınca ayıpladım kendimi resmen. Bir de mühendislik fakültesi mezunuyum.
Limit türev integral desen eh işte daha yüzde olasılık vs. problemleri çözemedim unutmuşum yav bundan daha hazin olanı ne olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pratik yapin , okudugunuz birseyi bircok kez okuyun unutmamak icin
Çok doğru söylüyorsun da mühendisim bir de yaşım da küçük değil (ağaç yaş iken eğilir misali) 25 yaşındayım canım çok sıkılıyor böyle bir sonuçla karşılaşınca😞. Uzun zamandır problem de yapamadım gerçi devre analizi yapmaktan. Calculusun matrisin türevin hatta integralin içinden geçtim ama bir türlü problemleri yapamadım sıfırdan matematik çalışmam gerekecek gibi kpss ye de gireceğim bu sene
Haklisiniz gencken daha iyi ogrenilir ama bu bir sorun degil bircok kisi gec yasta yazima okuma ogreniyor mesela oyle dusunun , gerekirse sifirdan anladiginiz yerden baslayin bence , siz anlayana kadarda zorlayin elbet anlarsiniz
O değil de benim ayrı olaraktan konuşmam diksiyonum vs. bozuldu kendi anadilimi unutmuş gibiyim.
Bazi yerlerden destek alabilirsiniz o zaman isterseniz
Nasıl bazı yerler?
Insanlara diksiyonlari için falan yardim eden okul gibi yerler var o tarz yerler demek istedim
Ya ilk kez bu sene başıma geldi ortada bir şey de yok neden bilmiyorum😞
Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim de nasıl toparlayacağım bilmiyorum bak mühendisim bir de yaşım da küçük değil (ağaç yaş iken eğilir misali) 25 yaşındayım canım çok sıkılıyor böyle bir sonuçla karşılaşınca. Uzun zamandır problem de yapamadım gerçi devre analizi yapmaktan. Calculusun matrisin türevin hatta integralin içinden geçtim ama bir türlü problemleri yapamadım sıfırdan matematik çalışmam gerekecek gibi kpss ye de gireceğim bu sene.
Problem kaç soru diyelim problem yapmadın başka konulardan kasmaya bak problemi es geç ben öyle yapıyorum açıkçasi
Tamam problemi dediğin gibi yaparım ama kpss de nasıl başa çıkacağım?
İş mülakatında bile matematik sorusu soruldu bugün bana da moralim bozuldu.
O sırada benim yarim yamalak 4 işlem bilgisi
Sen daha sıfırdan mı başlıyorsun?
Yok bende galiba tanısı konmamış diskalkuli var çünkü matematik hiç yapamiyorum ama yüksek zeka var bu yaştan sonra her şey için geç diye rehberlik öğretmenim şüphelendiği halde gitmedim tanı koydurmaya
Umutsuzluğa kapılma ya istedikten sonra başaramayacağı bir şey yok insanın
Matematik çok zor ya
Zor olsa o da iyi ayni zamanda nankör yine de matematiği seviyorum. Neden hala daha bilmiyorum.