Arkadaşlar merhaba ben ingilizcemi daha iyi bir hale getirmek için kursa gitmek istiyorum. Bunun için amerikan kültürü çok duydum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ben soruşturduğumda bana 48-50 bin arası bir fiyat verdiler toplamda 320 ders saat karşılığında yaklaşık 9-10 aylık bir eğitimim olacak bu fiyata. Aylık 3-4 bin tl civarında ödeme yapabiliyormuşuz. Sizce uygun mu nasıl?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıfırdan mi baslayacaksin yoksa biliyorsun ama geliştirmek mi istiyorsun
Biliyorum da bilmiyorum da muhtemelen A2 den falan başlarım çok iyi değilim ama 0 denecek kadar da değilim 😂 kafamı karıştıran fiyat
Yani cem yılmaz misali derdini anlatacak kadar biliyorsan uygulamalar var üstelik böyle uçuk rakamlarda değil dünyanın her yerinden insanlar ile yüzyüze konuşuyor ingilizceni geliştiriyorsun bunlardan en bilineni cambly böyle bir şey düşünürsen ilgilenebilirsin
Aslında öyle platformları da düşündüm fakat hayatımda yaptığım plan gereği pek emin olamadım. Disiplinli bir şekilde ve neredeyse anadilim kadar iyi öğrenmek istiyorum. Yurtdışında eğitim almam için girmem gereken sınavlar falan var ve bunları iyi bir ingilizce olmadan halledemem. Bir de tabii şu an tüm yurt dışı eğitim kurumları bir sertifika istiyor bunu uygulamalar sağlıyor mu emin olamadım açıkcası ve cambly de mesela anlamadığınız bir durumda tekrardan eğitmeni bulup sanırım iletişim kuramıyor ve sorun üzerinde duramıyorsunuz. Ben biraz daha disiplin ve zorundalık, sorumluluk gerektirecek bir öğrenme planım olsun istedim. 8-10 ay arası bir süreç olacakmış ve 320 saatlik bir ders bunun için 48 bin tl. Yurtdışına da gidiş dönüş bileti ekim ayına kadar veriyorlar. Bilmiyorum kafam inanın çok karışık hayatımı düzeltmeye çalışıyorum bir yerden başlamaya çalışıyorum ama iyi mı yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum. O yüzden fiyat sorguluyorum şu an
Hayatımı duzeltmeye çalışıyorumdan kasıt nedir belli başlı sorunlarmi var?
Sayılır. Yıkılan hayatımı kurmaya çalışıyorum diyelim
Detaya gir diyecegim ama pisikologmusun demenden korkuyorum 🤣🤣 ya şundan diyorum önceliğini yıkılan hayatının inşaasina vermen daha yerinde bir karar olur çünkü böyle bir durumda ders alırsan ne anlarsın nede öğrenirsin hem paran hemde zamanın gider parayı belki sorun etmezsin bilmiyorum ama geçen zaman geri gelmez ne kadar kötüsun onuda bilmiyorum sadece yüzeysel yorum yapıyorum o yüzden
“Psikolog musun” demek yerine “boşver ne ben anlatıp hatırlayayım ne de sen bu saçma mevzuları dinleyip beni teselli et” derim. Önceliğim yıkılan hayatımın inşaatında zaten. Sayamadığım onca ay geçti o yıkığın üstünden ben zaten önce kendimi kaldırdım sonra başka birtakım şeyleri. Şimdiyse güçlendiriyorum gibi bir şey. Ya da güçlendirmekten ziyada başka yıkılan şeyi aynı rengine değilde bambaşka zıt bir rengine boyamaya çalışıyorum gibi. O yüzden ders alırsam öğreceğim çok şey olacak anlayacağımda, sonrasında ise öğrendiklerimle öğreteceğim çok şey olacak 😂 parayı tabikide sorun ederim. Bu zamansa kolay kazınılan ne var ki heleki her şey bu kadar yüksek maaliyetliyken. Fakat kaçmam lazım benim kendimden, eski yıkıntımdan. O yüzden temelimde başka bir ben var olması lazım. Köküme kadar değiştireceğim kendimi. O yüzden, o yüzden ve o yüzden ingilizce şart sonrasında ise başka bir dil.
Seni çok inançlı gördüm peki yapın buna uygun mu yani basarili birimisin girdiğin her işten iyi netice alırmisin yoksa kaybedenler kulübümüsun ek olarak aile faktorunde çok önemli destek açısından diyorum yani böyle bir şey var mı yoksa yalnizmisin ne bileyim bir erkek arkadaş kardeş abi abla vs gibi gibi
Kafaya koyduğumu yaparım. Sonu iyi de bitse kötü de bitse yapmak istediğim bir şey varsa ortada canım pahasına yaparım ve alırım. Bu zamanda kadar her konuda yapıcam dediğim şeyi yaptım fakat işin sonunda yaptığım şeyler hakedilenler olmadığından sanırım kaybeden oldum. Destek ya da destekçi aramıyorum önüme engel olmasın kimse yeter. İnsanlara güvenipte bir yola çıkmayı size de tavsiye etmem. Gerek bir erkek-kız arkadaş gerek kardeş, abi anne baba. Var olsunlar tabii fakat ortak olmasınlar. Sonra darbe yiyorsunuz
Maddi konuda diyorsanız ailem destekçim olur fakat ben istemem. Elimden geldiğince kendime yetiyorum. Manevi açıdan da yardımcı olurlar tabii fakat nereye kadar her şeyin ister istemez bir sınırı oluyor. Diğer insanlarda zaten maddi manevi zararlar😂
Benim şuana kadar anladığım o kadar dolusun ki anlatmak istiyor haykirip patlamak istiyorsun ama bir yandanda anlatmak istemiyorsun çünkü hatırlamak istemiyorsun arafta kalmış gibisin anlat veya anlatma diyemem sadece sana saygı duyarım o başka bir konuda senin bütçen ne kadar bana onu soylermisin
Dil kursu için soruyorsanız bilmiyorum. Yani taksitlendirme olduğu için aylık 3-4 bin ödemek 12 ay boyunca gözüme gelmiyor.
Nasıl bir şey arıyorsun peki yani sana ne uyar?
Aslında amerikan kültür kafama yattı tek sorun acaba diğer kurslara kıyasen daha mı pahalı fiyat konusunda kazıklanıp kazıklanmadığım. Çok iyi ilgilendiler, indirimdi kampanyaydı çok güler yüzlü ve iyi insanlara benziyorlardı ve çok fazla da övülen bir kurum fakat ben kimseye güvenemiyorum sanki kandırmışlar gibi hissediyorum. 😂
O zaman karşılaştırma yap başka kurslara baktinmi guler yuzlu olacaklar tabi şaşkın ne bekliyordun bagirmalarinimi 🤣🤣
Ciddiyet? Bilmiyorum bugün o kadar bilmiyorum dedim ki artık hiçbir şey bilmemeye başlayacağım. Ne bileyim işte başka kursları da aradığımda telefondan fiyat vermiyorlar gelin konuşalım diyorlar. İşim gücüm yok tek tek gidemem ki. 😂 ayrıca bu güler yüzlülük değildi resmen melek taklidi. Kardeş sevgisinden de büyük bir sevgi sergiliyorlar telefondan da konuşunca tek amacım bir an önce telefonj kapatmak bende onlara tabii o sırada uyum sağlıyorum bende çok iyi davranmaya çalışıyorum sonra da telefonu kapattıktan sonra yaşadıklarımı sorguluyorum. 48 bini sorguluyorum bir ton şeki sorgulayıp duruyorum. Sorun 48 binde değil. Her kurumda aşağı yukarı fiyatlae buysa sorun değil yani. Amacım kazıklanmamak 😂
Ya şu durumda ayaklarım altına paspas ol de olurlar 🤣🤣 onlarınki öyle bir durumda sen neden gidemiyorsun calisiyormusun
Galiba öyle de olurlar.😂 çalışıyorum da, üşeniyorum da… yani tüm kurumları tek tek gezemem ki.
Deliye bak üşeniyorum diyor hani nerede o tuttuğunu koparan her işin altından kalkan şaşkın zaten sen öyle anlatınca bana serinleme gelmişti bende nereden geliyor bu serinlik demistim sen rüzgar yapiyormussun 🤣🤣
Hahaha pek komiksiniz 😂 üşengeçliğim boş işler için. Şimdi ben kalkıp sırf fiyat karşılaştıracağım diye tüm ingilizce kurslarını gezip duramam ki. Hem birine girince zaten peşini bırakmıyorlar. Sürekli aramalar, yazmalar.. istemediğim şeyler için üşenirim de sıkılırım da. Ama istediklerim farklı şeyler😂
Ohoooo hanımefendi daha ne istediğine karar verememiş ki bizde burada boşuna kürek çekiyoruz sen istiyorsun ki uzay boslugunda elma yiyeyim ama çilek tadı alayım 🤣🤣
50 bine özel hoca tutondan daha iyi ogrenirsin
Grup bir de bu of bilmiyorum kafam çok karıştı piyasayı da bilmiyorum çok normal mi değil mi
Sen bilirsin