İlk iş görüşmem olacak o yüzden stresliyim
Siz olsanız ne yazardınız

İlk iş görüşmem olacak o yüzden stresliyim
Siz olsanız ne yazardınız
Yıllar önce üniversite okurken iş gorusmesine gitmiştim kurumsal bir mağazaya. Neden seni işe almalıyız diye sormuştu kadın. Benden iyisini bulamazsınız çünkü demiştim.
Bence korkmayın hiçbir şeyden. Gidin görüşün, kendinize güvenin. Belki bu iş sizin için çok iyi bir başlangıç olacak, bilemeyiz hiçbirimiz.
Dik otur, sürekli hafif gülümse, karşıyı iyi dinle, anlatacaklarını anlat, cevaplarını ver, alınmazsan tecrübedir. Sonuçta tek sen değilsin. Her iki sonuç da gayet doğal.
Sence fotoğraftaki mesaja cevap olarak ne yazabilirim
Evet. İş arayışım devam ediyor😊
Cevap
5Cevap
gidebilirsiniz bence
Herşeyin hayırlısı olsun gadası
Gitmelisin. Git ve dene almazlarsa almasınlar. Sonuçta başka birini denersin. Ama gitmek deneyim kazandıracak.
Benimde alinmadigim zamanlar olmustu hayirlisi cokda ônemseme nolcakki bn takmamki hic
Cok cok biz sizi sonra ararız derler baska bi kaybın olmaz ama kazancın cok olur
İşe alınmazsan en fazla ne olabilir? Deneyip risk alman gerekiyor. İnsan kaynaklarında çalıştım öncesinde. Endişeli ve risk alamayacak olanları hareketlerinden anlıyor görüşmeyi yarıda bitirdiğim oluyordu. Bunu yapma
gitmezsen bilemezsin ki hic dene iste sansini nolucak
oyle dersen hiç birine gitme o zmb bi başlangıç gerek güzellik
Ee görüşmeye gitmezsen nasıl işe gireceksin ki 😅
Evet haklısın ama daha önce stajım kötü geçmişti işe girsem bile kötü geçmesinden korkuyorum
Birsey olmaz diye telkinde bulun
Git tabii. İlk alınmayan sen olmayacaksın😀
Evet devam ediyor, yaz
:))))))) boyle bir ozguven sorunu olur mu yazik
Bişey olmaz git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?