Dil mi Sayısal mı?

Merhabalar, bölüm seçimi yapacağım. Dil veya Sayısal istiyorum. Dil ve sayısal arasında gidip geliyorum çünkü dilim gayet iyi ve dil seçersem son iki senemi rahat bir şekilde geçirebilirim, ayrıca dile yeteneğim ve ilgim var ve evde boş zamanlarımı dil çalışarak geçirdiğim oluyor, dil çalışmak bana mutluluk veriyor açıkçası. Ama konu matematik olunca da yetenekliyim, matematik çözmek de eğlenceli geliyor. Yalnız kimyadan nefret ediyorum. Fizik de sevsem de bazen bunaltıyor. Biyoloji de hep sıkıcı, canlılar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor. Eğer sayısal seçersem istediğim bölüm için 2 sene kendimi kapatıp sadece derse odaklanmam gerekecek. Matematik ve Biyoloji notlarım çoğunlukla iyi, fizik vasat üstü. Kimya o kadar kötü ki çoğu zaman sınırda geçiyorum. Dediğim gibi nefret ediyorum kimyadan. Sayısal okursam hedefim Hacettepe Matematik. Dil okursam da üniversite belirlemedim ama Türkiye derecesi yapmak istiyorum:D (dilim gerçekten çok iyi çünkü) Ailem ise doktor olayım istiyor. En kötüsü bile olur yeter ki tıp oku diyorlar, o kadar iyi matematiğin var yazık edersin kendine diyorlar. Bir yanım onları haklı buluyor, diğer yanım bütünüyle sevdiğin dili seç diyor. Sizce dil seçeyim mi?

Dil mi Sayısal mı?