Güncellemeler
+1 yıl
Basliktaki " Smart". Kelimesi ingilizcede Zeki. Akilli anlamlarinda. Ama.. Ben yabanci ulkedeyim burada her gun duyarsiniz. " Takdir"... anlaminda gunluk olarak sizi yaptiginiz bir isten dolayi takdir etmek isteyen " You, So smart" der sized takdir etmek istediginiz kisiye Yani kelimesi kullanirsiniz.. butun gun you so Smart kelimesini duyarsiniz.. Yani benim sorum hangisi Zeki degil.( ikiside Zeki cunku) hangisi daha cok takdir edilmeli? olmali idi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle başarılı insanlar umarım hep olur.
Inshallah. dedirten bir cumle. Ben yabanci bir ulkede yasiyorum insanlar makina gibi. ama daha ilkokulda. yetenegi secen ayiran bir sistem var.. Yani cocukta yetenegi varsa daha ilkokulda birdie gozetime aliniyor gelecek icin. ve yetenekli ogrenci Bulma sayisina gore puan veriliyor ogretmene arti bu puani olan ogretmenler daha yuksek maas aliyor.. (ilk okuldaki ev odevi sistemine bakin.1-eve gittiginizde ayakkabinizi ayakkabiliga koydunuz mu? 2-Yemek yedikten sonra tabagi mutfaga goturdunuz mu3- Annenizi Babanizi optunuz mu? 4-okul cantaniza kitaplari duzenli koydunuz mu? V. S. ev odevi sorulari var. Ve bunlari yaptiklarina dair her sorunun karsisinda Anne veya babanin evet veya hayir secenek yeri var. yani evdeki duzenli okul kontrol ederek ogretiyor..
Tolga ve Sedat iste Boyle bir ogretim sistemine olmayan degerlerini gostermis basarili olmus. iki gencimiz.. Gercekten bravo ikisinede
.
Dusunun.. cocuk yetenekli o yonder gelecek icin okul tarafindan. Yonlendiriliyor.. ( mesela Ben kendimden ornek vereyim. Komsum beni evine davet etmisti torunu yanima geldi ve bana.."Ben atlari cok seviyorum bir at resmi cizermisin"? Dedi.. bende on a Ben resim cizemem ve seviyorum cizmeyi dedim.. komsum. Mutfaktan. Bagirdi " kirma benim torunumu. cuz lutfen" dedi. Bende caresiz istemeyerekten. Cizmeyi basladim... Oda ne!!! Mukemmel resim ciziyorum.. tek hatirladigim ilkokulda bire giderken herkes basit resim yaparken Ben ayak parmaklarinin bile detayini yapardim. Ama yillar sonra gercekten gibi cizecek Kadar gelisecegini bilemezdim.. iste bulundugum ulkede dogsaydim. bu yetenegim ilk and a bulunurdu
Komsumda o derece guzel istemeyerek cizdigim resume bakti ve senin dogusta. resume yetenegin var dedi ve niye seni ilkokulda ogretmenlerin bu yetenegini yonetime bildirmedi? diye sordu bende. Boyle bir sistem yoktu bizim okullarda dedim.. Yani su anki yasadigim ulkede dogsaydim bu yetenekli ilk bastan bulunurdu sistem var. burada ve yetenekli cocuklari bulan ogretmenlerin siciline her buldugu ogrenci ayri arti olarak isleniyor.. Turkiyede okul sistemine olmadigi icin yetenekli ogrenciye normal ogrenci gibi davraniliyor.. iste.. Tolga ve Sedat gibi yetenekli g enclerden daha fazlasida bulunabilir Turkiyede ama Bulma sistemi Yok okullarda
Tolga abiye kızgınım
Ha ha ha.. gulumseten tatli bir soru. olmus. icten bir soru bu... Tolga Abine niye kirginsin? insallah. kirginligina Tolga Cozum bulur..
2014'den beri burdayım beni bir mod bile yapmadı :-D
ohh.. gercekten. kirilacak bir durum bu kesin Tolga cok mesguldu ve goremedi.. inshallah. halleder. bu durumu Ben inaniyorum Tolga yapar..
Tolga. Veya Sedat gibi insanlara...". Kizilamaz"... Ancak..." Kirildim"... denilebilir... Onlara Cunku onlar saygi duyulacak degerli insanlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!