Güncellemeler
1 yıl
Eklemeyi Unuttum Sadece, Present Tense, Present Tense, Past Tense, Future Tense Konularını Biliyorum Ve Can/Should Kullanıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Birisi Present Continuous Tense !
Arkadaşlar Soru Biraz Komik 😅 Ama Ciddiyim, Kendime 5 Yıl Süre Koydum Günlük Konuşma Pratiği Yapmaya Çalışıyorum Yabancılarla, Günlük Ortalama 5 Kelime Öğrenmeyi Planladım Ve 5 Yılın Sonunda 9000 Kelime Bilgisine Sahip Olmuş Olacağım, Zaten Günlük Pratik Yaptığım İçin Sürekli Dili Kullanıyor Olacağım, 5 Yılda Adam Gibi İngilizceye Sahip Olabilir miyim?
Aslında her gün ne kadar zaman ayırdığın bağlı eğer 2-3 saat ayırabilirsen bence 2 yılda b2 seviyesine ulaşırsın ve mantıklı ya da devam etmeni sağlayacak bir sebep olmalı mecburiyetten değil gerçi öyle de yapılabilir ama iraden güçlüyse
C1 seviyesine ulaşman 5 yıl sürer bence gerçi şu an ki seviyene ve ne kadar zaman ayıracağına bağlı
Cevap
1Cevap
5 yıl bir dili öğrenmek için çok uzun bir süre, kararlı ve düzenli şekilde çalışırsan 1 yılda çözebilirsin.
5 yıl çok fazla 5 yılda bir kaç dil öğrenirsin ben kendime 1 yıl verdim düzenli ve istikrarlı çalışarak Özer kiraz hocaya bak derim o çok iyi öğretiyor
tabiki ingilizce en kolay dillerden biri. 1 yılda bile öğrenirsin önemli olan pratik yapmak
Ben 5 yıllda B1 yaptım
Ogrenilir.
yok az
Öğrenirsin