Beyin cerrahı
Pilotluk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye de bulunan beyin cerrahi sayısı bir elin parmağını geçmez. Ama pilot sayısı daha fazla. Işin içeriğine bakarsak cerrah olmak tabiki daha zor. Havalı kısmı kişiye göre değişir ama ben kesinlikle beyin cerrahi daha havalı diyorum :)
1. Çok fazla cahil insanlar internette gördükleri yazılara göre maaş karşılaştırıyor. Benim babam Kalp damar cerrahisi ve çevresinde çok fazla arkadaşları var onların bazılarının maaşı pilot maaşını bile geçiyor.
2. Tek bir ameliyatta bile baya para kazanıyorlar
3. " Pilot olmak daha zor" hayir la yks ile pilotaj en son 12-14k ile kapatmış tam burslu onun dışında sağlık raporu falan filan eğer kişi sağlık raporu geçerse rahatlıkla pilot olabiliyor
Yazdıklarına katılıyorum. Maaş karşılaştırması yanlış. Bugün tıp fakültelerine bakıldığında öğrenci sayısının son 20 yılda inanılmaz düştüğü gözüküyor. Bunun en temel nedeni bölümün aşırı zorluğu ve sonrasındaki zorluğa göre düşük maaş. Genelde Türkiye de cerrah unvanı kazanan doktorlar farklı ülkelerin yolunu tutuyor çünkü maaş uçurumu var. Çoğu Cerrah plastik cerrahi seçimimi bu yüzden yapıyor aslında. Ayrıca Ilerleyen yıllarda Türkiye de Türk cerrah bulamayacağız gibi.
Cevap
2Cevap
Pilot olmak tabi ki , TSK da pilot olmak çok daha havalı
Hava balonda olur... Napacan havayı
Sanki geldi seçim yapmak kaldı
Pilotluk
Pilotluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?