Eğitim & Kariyer YKS sınav yeri için aynı ilçeyi seçsem sıkıntı olur mu? flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ankara 'ya yeni taşındım pek bilmiyorum hangi yerler bana daha çok yakın. Hepsini Gölbaşı seçsem olur mu Gölbaşı'nda oturuyorum. Güncellemeler+1 yıl Aynı yerleri yapamadım internette başka ösym de başka yazıyor ama anladım nasıl olacağını yorum yapan herkese teşekkürler YKS sınav yeri için aynı ilçeyi seçsem sıkıntı olur mu? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Seçemezsiniz 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Seçemezsiniz, şu an sonraki aşamaya geçirir ama en sonunda kayıt görüntüleme onay kısmında sınav yeri tercihleri aynı olamaz diye hata verir. 0 2 Yorumla flawsome25 +1 yıl Evet öyle oldu teşekkür ederim Yorumla Acılıkoala +1 yıl Merak etmeyin %99.9999 ilk tercihinize yerleşiyorsunuz en kötü ihtimalle ikinci olur ama ben buna bile hiç rastlamadım. Yorumla
Aetheris Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hepsini gölbaşı seçemezsin sana en yakın yerler gölbaşı. çankaya. yenimahalle keçiören 1 3 Yorumla flawsome25 +1 yıl Evet sistem hata verdi zaten en sonunda Yorumla Aetheris +1 yıl En yakın yerleri listeledim gerçi gölbaşına hepsi uzak ama :D Yorumla flawsome25 +1 yıl Maalesef Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sınav merkezi olarak aynı yeri seçemiyorsun diye biliyorum. YDS için başvuru yaparken seçemedim😄 zaten ilk tercih gelir korkma 0 6 Yorumla flawsome25 +1 yıl Hepsini aynı yer yaptım demin ve onaylıyor ilk yer geldiğini biliyorum ama sonradan bir sıkıntı çıkar mı onu bilemiyorum Yorumla flawsome25 +1 yıl İnternette 5 yer seçmek zorunlu değil diyor ama bu ösym boş bıraktırmıyor Yorumla Lotus____ +1 yıl Onaylıyorsa sorun olmaz sanırım. Gölbaşı Allah'ın unuttuğu yer 🥲 yetişemezsin zaten Yorumla flawsome25 +1 yıl İlle de 5 tane seçeceksin diyor aynı yer seçmeyi düşünüyorum Yorumla flawsome25 +1 yıl Evet ben pek bilmiyorum buraya da Ankara demiyorlar insanlar haydi Ankara ya gezmeye gidelim diyorlar jxjdjx Yorumla Lotus____ +1 yıl Hahah uzak çünkü çok 😄 yine de ÖSYMyi arayabilirsin bi doğru kaynaktan öğren 🥰 Yorumla
compkeeper Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Kanal seç 0 1 Yorumla compkeeper +1 yıl Mamak seç yazacaktım Yorumla
Sırıtma_la Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yenimahalle seç bide 0 5 Yorumla flawsome25 +1 yıl Yok uzak bayağı Yorumla Sırıtma_la +1 yıl Gölbaşına yakın merkezi yerde yokki la 😂 Yorumla flawsome25 +1 yıl 😂😂 Yorumla flawsome25 +1 yıl Hepsini Gölbaşı seçtim onaylıyor ama ya sonra bir sıkıntı yaratırsa bilmiyorum Yorumla Sırıtma_la +1 yıl Yok yok bişey olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seçemezsiniz
Seçemezsiniz, şu an sonraki aşamaya geçirir ama en sonunda kayıt görüntüleme onay kısmında sınav yeri tercihleri aynı olamaz diye hata verir.
Evet öyle oldu teşekkür ederim
Merak etmeyin %99.9999 ilk tercihinize yerleşiyorsunuz en kötü ihtimalle ikinci olur ama ben buna bile hiç rastlamadım.
Hepsini gölbaşı seçemezsin sana en yakın yerler gölbaşı. çankaya. yenimahalle keçiören
Evet sistem hata verdi zaten en sonunda
En yakın yerleri listeledim gerçi gölbaşına hepsi uzak ama :D
Maalesef
Sınav merkezi olarak aynı yeri seçemiyorsun diye biliyorum. YDS için başvuru yaparken seçemedim😄 zaten ilk tercih gelir korkma
Hepsini aynı yer yaptım demin ve onaylıyor ilk yer geldiğini biliyorum ama sonradan bir sıkıntı çıkar mı onu bilemiyorum
İnternette 5 yer seçmek zorunlu değil diyor ama bu ösym boş bıraktırmıyor
Onaylıyorsa sorun olmaz sanırım. Gölbaşı Allah'ın unuttuğu yer 🥲 yetişemezsin zaten
İlle de 5 tane seçeceksin diyor aynı yer seçmeyi düşünüyorum
Evet ben pek bilmiyorum buraya da Ankara demiyorlar insanlar haydi Ankara ya gezmeye gidelim diyorlar jxjdjx
Hahah uzak çünkü çok 😄 yine de ÖSYMyi arayabilirsin bi doğru kaynaktan öğren 🥰
Kanal seç
Mamak seç yazacaktım
Yenimahalle seç bide
Yok uzak bayağı
Gölbaşına yakın merkezi yerde yokki la 😂
😂😂
Hepsini Gölbaşı seçtim onaylıyor ama ya sonra bir sıkıntı yaratırsa bilmiyorum
Yok yok bişey olmaz