Eğitim & Kariyer YKS başvuru hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim? flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu 4. girişim 2. girişim de bana bölüm geldi ama başvuru veya kayıt yaptırmadım başka bölüm istediğim için tekrar girdim. Şimdi 4 mü yoksa 5 mi seçmeliyim? YKS başvuru hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim? Cevapla Sevgi Soruları Bölüm Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. 5 i seçmen lazım 1 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. 5 i seçeceksiniz 0 6 Yorumla Acılıkoala +1 yıl Bölüm geldi derken tercih yapıp kazandınız değil mi, kastettiğiniz şey bu? Yorumla flawsome25 +1 yıl Evet ama kayıt olmadım hiç bir şey yapmadım Yorumla Acılıkoala +1 yıl Tamam 5'i seçeceksiniz Yorumla flawsome25 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla flawsome25 +1 yıl Bir soru daha sordum bununla ilgili onunla ilgilide fikriniz varsa cevaplar mısınız? Yorumla Acılıkoala +1 yıl Tabii buyrun Yorumla
baglamaustası Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yanlış yönlendirme olmasın ama 4 ü seçmelisin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
5 i seçmen lazım
5 i seçeceksiniz
Bölüm geldi derken tercih yapıp kazandınız değil mi, kastettiğiniz şey bu?
Evet ama kayıt olmadım hiç bir şey yapmadım
Tamam 5'i seçeceksiniz
Teşekkür ederim
Bir soru daha sordum bununla ilgili onunla ilgilide fikriniz varsa cevaplar mısınız?
Tabii buyrun
Yanlış yönlendirme olmasın ama 4 ü seçmelisin