Ders çalışmak gerekiyor biliyorum, ne yapmam gerekiyor onu da biliyorum ama hiç çalışma isteği yok yaa.
Hep kafan dağılıyor, ders çalışırken aklım bir yerlere gidiyor odaklanamıyorum. Disiplin sağlamak niye bu kadar zor geliyor bilmiyorum 🥺
Ders çalışmak gerekiyor biliyorum, ne yapmam gerekiyor onu da biliyorum ama hiç çalışma isteği yok yaa.
Hep kafan dağılıyor, ders çalışırken aklım bir yerlere gidiyor odaklanamıyorum. Disiplin sağlamak niye bu kadar zor geliyor bilmiyorum 🥺
maalesef bazen icinden gelmiyorsa yapacak hicbisi yok. gerçekten bisileri istesen de icinden calismak gelmeyince olmuyor.
tavsiyem kan degerlerine baktir belki degerlerinde dusukluk vardir. olmadi psikolog ile gorus belki baska bir sebebi vardir bilinçaltnda. bi yol haritası olusturun
Evet B12 vitamini ve demir eksikliği var. Bende DEHB den şüpleniyorum emin değilim ama sağlık okuyorum, sağlık psikolojisinde görmüştüm tam uyuyor sadece ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷🏻♀️
Psikoloğa gitmiştim bir kaç seans ama yaşadım zorlukları zaten bir çok kişi yaşıyormuş
bence b12 ve demir eksikligi yeterince acikliyo durumu. odak ve dikkat sorunu yasaman cok normal. isteksizlik de baglantili. psikolojik sorunlara gelirsek bana da saysan maddeleri eminim bende de vardir. buna uzman bi psikolog karar verir ancak. kendimize tani koyamayiz. sorsan bir suru hastaligin belirtisi hepimizde var ama o hastaliga sahip degiliz. bence kan degerlerinin normale dönmesi iyi gelecektir. bazen olaylar cok basit , kan degerlerin dusuk. komplike dusunmeye gerek yok
Haklısınız, katılıyorum size
Cevap
2Cevap
Her gün konu tekrarı yap, günlük 5000 soru çöz ve denemelere katıl.
Şaka galiba 5000 soru günlük😲
Telefonu yavaşça kenara bırak hadi
Hahaaha doğru söylüyorsunuz gerçekten. Ama onu yapamıyorum biliyorum ama hep dur biraz daha bakayım aaa şuda vardı bi bakayım derken zaman bitiyor
Bende derse geçiyorum şimdi saat 9 da başlayalım hadi buraya girmek yok
Tamam başlayalım, şimdiden iyi çalışmalar
Teşekkür ederim sana da kolay gelsin
Bizim çalışma grubumuz var
katilabilirmiym?
Tabi
Katılabilir miyim
Tabiii
Tatlım geri dönüş yapar mısın kapalı dm
Dm den yazamazsınız buradan link veya iletişim bilgisi verin ben yazayım
Telegram adın ne
Beyhan Dayanan
Kullanıcı adı lazım
t. m/beyhandayanan
Olur adın ne
Son görülme uzun zaman önce diyor
Yazdık o sen misin
Grubumuz gizli yaz link atiyim
masadan kalkma
Oturmayı daha başaramıyorum
Hım baheneler ile otur illa ders için değil
Deneyeceğim , teşekkür ederim tavsiye için.
Rica ederim
Ders çalışman gerek
Vaovv bunu ben düşünemedim 😂
Tebrik ederim
En İyi Cevaplar