Üzme kendini ama dene şansını tatlı dil ile belki olur umutsuz olma bende unide puan vermez dediğim hocadan istemiştim ve ön yargılı olduğum için utanmıştım verdi
Tecrübe konuşuyor galiba. Neyse düşüncenizi/fikrinizi kendinize saklayınız. Kimse sizin gibi gurursuz ve ahlak yoksunu olmayı tercih etmeyi düşünmez bence😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynısı yaşandı ahhhha. Hoca cevap bile vermedi
Gerçekten 2 puan ile bırakmıştı🥺
Ben istedim o puanı ben vermedim sen aldın dedi çok mantıklı konuştu cevapsız bırakıp gittim 😁
Vermez aşkım üni hocalari gıcık ya lise gibi mi yalvar hemen veriyordu
Valla bende biliyorum yaa hocayı tanıyorum çünkü, sadece kafam dağılsın diye yazdım. Düşünmekten başım ağrıyor artık...
Üzme kendini ama dene şansını tatlı dil ile belki olur umutsuz olma bende unide puan vermez dediğim hocadan istemiştim ve ön yargılı olduğum için utanmıştım verdi
Yok yaa ben cesaret edemem 11 puan az değil 🥺 çok utanırım. Bu arada teşekkür ederim.
Hocayla samimiysen iste
hocan olsaydım sana puan verirdim
Yok yani üniversite hocası sonuçta, bir sınır var aşırı samimiyet kurmuyorum hiçbiriyle
yakından tanımıyosan puan isteme
Rüşvet karşılığı olabilir
Cinsel Rüşvet ya da maddi rüşvet
Ya para vericen ya da g... öt vericen
Sen istediğinde oda isterse?
Tövbe yarabbim Allah korusun, seneye dersi tekrar alırız , halleriz Allah'ın izniyle. O kadar gurursuz değiliz 😏
Ona göre git olmadık şey değil. Gerçi proflar 3 = 4 dk falan sürer kapat gözünü iğne yaptırır gibi.
Tecrübe konuşuyor galiba. Neyse düşüncenizi/fikrinizi kendinize saklayınız. Kimse sizin gibi gurursuz ve ahlak yoksunu olmayı tercih etmeyi düşünmez bence😏
Tabilan ne sandın tecrube sevgilenle herhalti ye hocaya diyince ahlak. Sonuçta diğeri sevgilin
Lanı alın siz geri çıkan yeri...
Bilmeden konuşmayın klavye delikanlılığınız bana sökmez haberiniz olsun
Her haltı yiyin herkesi öyle sanın
Peki
Vermez ki
Evet aslında tahmin ediyorum, ama belki bir umut. Aslında 2 puan vermeyen oldu
Vermez net soyluyorum
Biliyorum sadece o soğuk suyu içmek istemedim. Emin ol bende daha çok biliyorum vermez. Sadece kabullanmek istemiyorum 🥺😂
*kabullenmek
Zorundasın maalesef iç suyu yetmezse vur yat
Öyle yapacağım zaten başım ağırdı düşünmekten ne yapacağımı şaşırdım, kafam dağılsın diye yazdım bende
İstersen konuşalım muhabbet edelim
Yok teşekkür ederim
Rica ederim iyi akşamlar
@Just-can üstat mükemmel bir yürüyorsun.
Eyw dede ama niyetim o değildi
Tamam değildi değildi taaaam taaaaam degidi
Eyvallah dede
Eyw koç
Git iste
vermen lazım