Eğitim & Kariyer YKS 2024 AYT tarih için öneri var mı? Turguttt3789 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba iyi günler. Ayt tarih için çok zaman ayırıp not tutmak istemiyorum. Tanıdığınız bir site vb tarih notu satıyor mu veya veriyor mu? Güncellemeler+1 yıl Çok detaya inmiş mi , işe yarar mı YKS 2024 AYT tarih için öneri var mı? Cevapla Tarih Soruları Site Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, benim hocam yayınlarından Ramazan Yetgin'i önerebilirim size. Ben AYT tarihi ondan çalışmıştım ve çok da memnun kaldım açıkçası. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben limit el kitabı kullanıyorum gayet kaliteli 0 1 Yorumla Nehir006 +1 yıl Yarar ya ben hocama sormuştum kitabı oda onay vermişti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, benim hocam yayınlarından Ramazan Yetgin'i önerebilirim size. Ben AYT tarihi ondan çalışmıştım ve çok da memnun kaldım açıkçası. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ben limit el kitabı kullanıyorum gayet kaliteli
Yarar ya ben hocama sormuştum kitabı oda onay vermişti