Nasıl öğrenilir? Şu uygulamaların faydası var mı
dualingo vs?
Nasıl öğrenilir? Şu uygulamaların faydası var mı
dualingo vs?
Abi bak sana bi tavsiye vericem öncelikle biliyorsun bu devirde herkes ingilizce öğrenicem diye geçiniyor ama bunlar sadece istek bunu eyleme döken fazla insan yok bu yüzden kesinlikle ingilizceye ayırabilecek zamanin olmali daha sonra bunu akademik olarak mi istiyorsun yoksa genel hayatında kullanmak için mi istiyorsun buna karar vermen gerekiyor çünkü ikisi çok ayrı şeyler ve bana göre ingilizceyi şu iki şey oluşturuyor vocabulary ve gramer bu ikisine ait defterin olmalı ben kelime için uygulama kullaniyorum (uygulama: tureng vocabulary notes) pratik yapma acisindan iyi tabi ayri olarak defterimde var istersen sana gramer için oynatma listesi falan atabilirim yani en sonunda bunların üstüne pratik için reading eklersen tadindan yenmez gerisini dizi film pratikle getirirsin emin ol
İngilizce çok kolay bir dil değil. Kelimelerin yazılış ve okunuşları farklı olduğu için iki ayrı sistemle çalışmalısın.
Gramer ve kelimeler için yazarak, telaffuz için konuşarak öğrenme yöntemini kullanmalısın.
Yapay zeka veya etkileşimli videolarla konuşarak öğrenme işe yarayabilir ama asıl öğrenme için gerçek kişilerle konuşmalısın. Bahsettiğin uygulamada gerçek kişilerle iletişim kurma varsa muhakkak işe yarar.
Cevap
7Cevap
ben dizi/film izleyerek ogrendim ama bu herkes icin ayni olmayabilir. kelime ezberi yapabilirsin, cumle kurma ile ilgili konu anlatimlari var onlari okuyabilirsin, en onemliside gunde yarim saat vs. ingilizce sozluk okuyabilirsin, gramer mutlaka calis yani bunlari duzenli olarak yaparsan mutlaka ilerleme kaydedersin
Ne kadar çabalarsak çabalayalım aşina olmak önemli sürekli duymak ve günlük hayatta kullanmak gerekiyor.
Herkes film demiş ama bence İngilizce kitap okumak da çok faydalı
Ingilizce videolar izle, ara sira kendi kendine ingilizce konus ama temelin yoksa git bunlari yapmadan once ytden bisiler izle kurslara git ders al yoksa olmaz
Dil kurallarını cümle kurma sırasını öğren gerisi sadece kelime ezberi ve aksan günlük konuşma dili vs halk arasında nasıl olduğunu görmek için bolca dizi film izle
Açık konuşayım, bu uygulamalarla pek bir şey öğrenilmez🙁 En iyisi bolca film izlemek.
Yurt dışı dil okulunda
dualingonun faydası var
yerinde.. yurtdışında.
Film izle, yabancı film.
İngiltere'ye git
Haftaya italya’a gidiyorum
Dualingo çok faydalı cidden.
faydası sadece pratik için bence
Eğitim şart.
Online eğitim..
Pratik yaparak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?