Eğitim & Kariyer İlkokula giderken en iyi dersiniz neydi? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kıymetli KScanlar hangi dersiniz iyiydi bakalım hadi yazın 😊#mekân44 İlkokula giderken en iyi dersiniz neydi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Walla hepsinde saplıyordum LKSJHDDSALJFADSFSAD 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Okul hayatım boyunca Türkçe, Dil Bilgisi derslerim hep en iyisiydi.. 1 0 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hatirlamiyorum hepsinde iyidim galiba 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃👍 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayat bilgisi ve tarih 1 5 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Türkçe _Güneş____00 +1 yıl Yani sözel grubu dersler 44asi44 +1 yıl Tarih var mıydı ilkokulda acaba inan hatırlamıyorum 🤔 _Güneş____00 +1 yıl Hayat bilgisinin içinde vardı. Yorumlarda tarih diye özel olarak yazmışlar. O yüzden öyle ayrıca yazdım ben de. 44asi44 +1 yıl Aynen öyleydi iyi dedin
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yoktu sınıfın baş belasıydım 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tarih 2 4 Yorumla 44asi44 +1 yıl İlkokul da tarih var mıydı ki 🤔 yani belki sizin dönemde vardır olabilir Yorumla helene1 +1 yıl Türkiyede okumadım.. vardı Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Onu bilemezdim açıkçası neyse doğrudur Yorumla helene1 +1 yıl :) Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Matamatik ve resim 😅😅 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 1 0 Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Matematik 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Şimdi nasıl matematiğin Yorumla NeganLucille +1 yıl Beş kere beş yirmibeş Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃 Oda güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Walla hepsinde saplıyordum LKSJHDDSALJFADSFSAD
Okul hayatım boyunca Türkçe, Dil Bilgisi derslerim hep en iyisiydi..
Hatirlamiyorum hepsinde iyidim galiba
😃👍
Hayat bilgisi ve tarih
Türkçe
Yani sözel grubu dersler
Tarih var mıydı ilkokulda acaba inan hatırlamıyorum 🤔
Hayat bilgisinin içinde vardı. Yorumlarda tarih diye özel olarak yazmışlar. O yüzden öyle ayrıca yazdım ben de.
Aynen öyleydi iyi dedin
Yoktu sınıfın baş belasıydım
🤣🤣
Tarih
İlkokul da tarih var mıydı ki 🤔 yani belki sizin dönemde vardır olabilir
Türkiyede okumadım.. vardı
😃😃 Onu bilemezdim açıkçası neyse doğrudur
:)
Türkçe
Matamatik ve resim 😅😅
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
Matematik