Keyifli çok tarafı var.
Rahat ve maaşımın iyi olması, sigortam en üst primden yatıyor, sigara hariç hiç bir şeye para ödemiyorum, istediğim zaman çayımı kahvemi içiyorum, kahvaltımı iş yerinde yapıyorum, öğle yemeği sınırsız yemek saati yok, ne zaman acıkırsak o zaman yiyoruz, yemeği beğenmediysen mutfağa gidip kendin menemen türü basit yemek yapabilirsin, aşçı ablamıza yarın tatlı yapsana derim kırmaz yapar, bayramlarda kapalı zarfta 500 lira harçlık veriyor, çıkan kartonu ve naylonu anlaşmalı olduğumuz bir geri dönüşümcüye satıyoruz parası çalışanlar arasında pay ediliyor, kadınlı erkekli gırgır şamata bir ortam, resmi tatillerde ve hafta sonu bir buçuk gün tatilim, 9-6 çalışıyorum ama iş başı yapmamız 11'i buluyor, ast üst yok herkes eşit, istediğim zaman izin alabiliyorum ve şirket araçlarını şahsi işim için alabiliyorum, patronumuz ve bölge müdürümüz hanımefendi kadınlar, karşılaşınca hal hatır sormadan geçmezler, bir şikayetin varsa hemen orada hallederler, sanırım asıl keyif veren tarafı hiç bir hayvan sayemizde aç kalmıyor.01 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok rahat bir işim var çok memnundum aslında işimden saatleri çok esnek çok rahat ama son zamanlarda zaten asgari alıyorum yemek veriyordu onu da kestiler bide davranışları falan değiştğ baya kullanıldığını hissediyorum çok fazla soğudum şevkim kırıldı. Özel sektörde adamı kullanıyorlar ya iyi dediğim insan bile böyle yapıyor valla iş arayışına girdim geri gerçekten çok canımı sıktı bu duurumlar. Mimari ofiste çalışıyorum bu arada. Ayağım sakatlandı o halimle çalıştırdılar raporun olmasına rağmen. Ve de yani iş kpşturmalı dolanmalı bir iş ofiste otursam yine nese
00 Yorumla
+1 yılBenimkisi bir meslekten ziyade yaşam tarzı gibi.. Gemi kaptanıyım.. Denize ve sektöre adapte biraz zor.. En zevkli anı bir ara denizcilik lisesi'nde kısa dönem derslere girdim ben o zaman çok keyifli gelmişti
01 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenlik yapmak mı saba keyifli geldı
+1 yılGün geçtikçe hastaların toparlayıp komuşamayacak durumdan sizinle sohbet edecek duruma gelmesi benim aşırı hoşuma gidiyo ve çok seviyorum. Mesleğime bu kadar bağlı mıyım? Mezun olduktan sonra bu mesleğe devam eder miyim bilmiyorum ama bu görüntü benim çok hoşuma gidiyor gerçekten. (Hemşirelik okuyorum)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Iyi para getirmesi ve herkesin önümde el pençe divan durması
112 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
Soran+1 yılHangi kurumda
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılmesleğim yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılİyleştikten sonra hastanın gözündeki o minneti görmek mesleği yapılır kılan tek şey günümüzde
28 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
- +1 yıl
Doktorum
Soran+1 yılGüzelmiş. Ne doktorusun
- +1 yıl
Göz
Soran+1 yılSeviyor musun mesleğini
- +1 yıl
Seviyorum
Soran+1 yılSevdiğin işi yapmak çok güzel bir şey olsa gerek
- +1 yıl
Yani mutluyum şahsen
+1 yılHer şeyin başı sağlık olunca, bir hastayı iyi etmenin hazzı farklı tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
- +1 yıl
Doktorum
Soran+1 yılNe doktorusun
- Eğitim & Kariyer konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılMilyonlarca kişinin kullandığı eserler bırakmak
12 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin nedir
- +1 yıl
Yazılım mühendisiyim uygulama geliştiriyorum
Hatayı kabul etmiyor, daima zihnin ve algın açık olmak zorunda, sürekli takip mekanizman aktif halde ve kaç ajanda doldurdum saymadım ama her gün istisnasız bir şeyler öğreniyorsunve daima güncel olmak zorundasın
111 Yorumla- +1 yıl
Şu parolu evde yapabilirmiyiz istesek 🤭😅😅
- +1 yıl
Ajandandan kopya çeksek 😄😅
- +1 yıl
İşine ve senin iş etiğine prensiplerine hep hayran oldum uzunca zaman önce beklediğin bir pozisyon vardı umuyorum ordasın şu an 💐😊her daim kolaylıklar dilerim işin ve işinin sorumluluğu çok ciddi 😊
- +1 yıl
Güzel haberlerin mutlu etti 😊hadi bakalım hayırlısıyla inşAllah 🌸😊
+1 yılÇok özledim öncelikle uzun zamandır soğuk hava deposu önünden bile geçmiyorum kendimi böyle bişeyden neden hâlâ mahrum bırakıyorum bilmiyorum ama galiba gerçekten çok özledim o ortamda koku bile bambaşka.
00 Yorumla
+1 yılodada tek başımayım, kapıyı kapattığımda kafa dinleyebiliyorum rahatlıkla. İzole bir durumdayım kısacası. Özel hastanede olmama rağmen sanki hastanede değilmişim gibi hissettiriyor bazı zamanlar
04 Yorumla
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun
- +1 yıl
arşiv elemanıyım
Soran+1 yılTek başına olduğun zamanlarda ne yapıyorsun
- +1 yıl
işim varsa işimi yapıyorum diğer türlü taramam gereken dosyalar oluyor onların biteceği yok tabi onları tarıyorum sfkdjnds asgari ücret dışında her şeyi mükemmel. Eve 20 dakika ayrıca yemekleri de güzel oluyor.
+1 yılTürkiye standartlarında normal bir ücret aldığımı söyleyebilirim fakat işim rahat güzel mesleğini seviyorum dikkat edilmesi gereken bir alan.
Kısa süreli hedefi burada çenemi geliştirmek00 Yorumlaİşim olmazsa boş boş oturup istediğim kadar mola yapabiliyorum, kimse karışmıyor. Geçen sadece yarım saat işim oldu, 8 saat falan dolandım etrafta, film falan izledim.
02 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılMesleğimi genel olarak çok seviyorum insanlara bazı konularda yardımcı olmak ve birebir iletişimde olmak en sevdiğim kısmı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvden para kazanmak bitcoinle. Başka işimde var araba yıkayıp far yapıyorum bu da ek gelir :)) çokk şükür baya para döndürüyorum bu yakınlar hah
10 YorumlaBol bol mini etekli hatunların olduğu sürekli mis gibi kokan parfüm kokularını aldığım bir ortam 😋
04 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılBinlerce insan çeşidi gördüm ve topluma bir şeyler kattım yahut binlerin bireysel gelişiminde ufak da olsa etkim olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılİstediğim herşeye ulasabilmem
Yazılım programlama mühendisiyim03 Yorumla
Soran+1 yılHacker mısın
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılVaaay ne güzel
- Eğitim & Kariyer konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü insan dinleyip bir nevi onlara yön göstermek diyebilirim. Gözlerinin içlerindeki tebessüm herşeye değer.
00 Yorumla
+1 yılParası. Bir de yurt dışında görev yapıyorsan çift maaş. Hele bir de NATO görevi aldıysan günlük 100-120$ alıyorsun artı maaş.
00 Yorumla
+1 yılYapacak olduğum mesleğin en iyi yanı sinema ile uğraşacak olmak, senaryo ortaya koymak ve bir hikaye anlatabilmek.
00 Yorumla
+1 yılYorucu değil
Aşık olduğum çocukla aynı iş yerindeyiz
İş ortamında sürekli komedi mizah eğlence dönüyor00 Yorumla
+1 yılGerçek hayatın içinde olmak.
Belli bir süre sonra göz teması bile yeter tanımak için.02 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
- +1 yıl
Turizm
bir şeyler ortaya çıkarmak, kıyafetlere daha az para verecek olmak, bitirdikten sonra heyecanla üzerinde denemek.
00 Yorumla
+1 yılkafam rahat , kimseyle yüzgöz değilim, işimi yapıp çekip gidiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
- +1 yıl
maviyakaya düşürdüm kendimi , depocuyum. önceden ithalat asiatanıydım böyle iyi walla.
ilave olarak e ticaret war biraz
+1 yılKendimi geliştirmek müthiş vaktim oluyor, her alanda hem de.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
- +1 yıl
Söyleyemem, sorry.
+1 yılher an gelişime açık olmak, toplum içinde saygı görmek vs diye liste uzar gider
01 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
+1 yılBen mesleğimi yapmıyorum az sorumluluk az iş yapıyorum artık sömürülmeyi bıraktım
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 537 cevap paylaştı. Çocuklarla bir arada olmak, onlara bir şeyler öğretebilmek, masum sevgilerini hissetmek ❤️
10 Yorumla
+1 yılEğlenceli olması yani bana öyle geliyor, bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılProblem çözmek. Yeter ki çözülmesi zor ve hamali olmayan bir problem olsun.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 367 cevap paylaştı. Telsizle konuşmak 😂 Nisan da tekrardan başlıyorum
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların hayatına dokunmam ve yepyeni bireylerle ilk benim buluşmam😍
00 Yorumla
+1 yılTürkçe ile devamlı içli dışlı bir hayat, kitaplar, kelimeler bunlar benim aşkım.
02 Yorumla- +1 yıl
Edebiyat ogretmeni misiniz?
- +1 yıl
Türkçe.
+1 yılSürekli olarak araştırmayı - öğrenmeyi zorunlu kılması.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı. Rahat olması evden çalışabilmek istediğim zaman gidip gelmek
02 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 893 cevap paylaştı. Yan gel yat Osman, 10 dönüm bostan. İşsizlik 🤷🏻♂️
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılMasa başı işi olması , çayımın kahvemin sürekli elimde olması sanırım
02 Yorumla- +1 yıl
Patronmusun abla😂
- +1 yıl
@Wolfalpha182 yok bee daha patron olmak kısmet olmadı 😂 muhasebe işiyle uğraşiyorum bir aksesuar firmasının muhasebesini tutuyorum
+1 yılGeçinebilmemi sağlayalmesi ve sürekli yenilenip gelişmesi
00 Yorumla
+1 yılBir insan ailesiyle birlikte güvenli ve huzurlu yaşadıklarını görmek 🤍
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı. çalışma ortamım harika çalışma saatlerim mükemmel işimide seviyorum parasıda iyi daha ne olsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
- Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler...
Müşterilerden onay alınıp tonajlı yapılıp yeni bir ürün çıkartılması haz veriyor...00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parası yoksa sever mesleğini pürüzsüz sorunsuz normal bir günümüz yok sadece para için yapıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHemşire olsaydım hastaların kalçalarına iğne vurmak çok hoşuma giderdi
06 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEmekli mühendis 😕
Cevap sahibi+1 yılBenim zamanımda erkekler hemşire olmuyordu. Doktor olabilirdim ama iğne vurma şansım fazla olmazdı.
Soran+1 yılHemşire ile evlen
Cevap sahibi+1 yılHemşirenin bana faydası yok ki, bana hasta lazım 😊
Soran+1 yılPeki öyle olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılmilletin sorunlarını dinlemek, yardim etmek, ev ev dolaşmak
03 Yorumla- +1 yıl
Mesleğiniz nedir? Psikolog aklıma geliyor ama
Cevap sahibi+1 yıl@dayanaamıyorum sosyal hizmetler
- +1 yıl
Hmm anladım teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsi 40 üzeri akşama kadar çay, tatlı, tatlı sohbet, borsa ))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ɳⲟⲣⲗiɳ ticaret il müdürlüğu
Gizli Üye(18-24)+1 yılZorunda olduğum için yaptığım şey keyif vermez hiçbir zaman
00 Yorumla
+1 yılTasarım konusunda özgürsün ve insanlar hayranlıkla izliyorlar.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keyif veren bir yanı pek yok açıkçası eskiden vardı
00 Yorumla
+1 yılLise öğretmeniyim ergenlerle arkadaş olmak sohbet etmek gezmek tozmak bence eglenceli oluyor normalde elde edilemeyecek bi eğlence yanılıyor muyum?
00 Yorumla
+1 yılİstediğim saatte kalkıp İstediğim saatte yatabiliyor olmam
01 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne
+1 yılMilletin hobi diyerek heves ettiği şeyi meslek olarak icra etmek başlı başına bir gurur
12 Yorumla- +1 yıl
Nedir o çok merak ettim
- +1 yıl
Müzisyenim
+1 yılMesleğimin en keyif veren yanı çok yorulmuyor olmam
00 YorumlaKeyfi yok ha illaki diyecek bişey olursa vakit dolsada gitsem
00 Yorumlaİş yerinde uyunca çok iyi oluyo ben yatağımda böyle güzel uyuyamiyorum
00 YorumlaSadece yapılan işi kontrol ederek para kazandırması
00 YorumlaÇok seyehat etmek ve her gittiğim yerde en güzel yemekler ve rakı
00 Yorumla
+1 yılHobim olması ve başarılı olmak için yeterince rekabetin olması
00 Yorumla
+1 yılÇocukları seviyorum ve büyük insanlarla uğraşmaktansa küçük insanlarla uğraşmak daha eğlenceli
00 YorumlaAptalların kendi yalanlarını bana inandırmaya çalışıyorlar olmasına çok gülüyorum
00 YorumlaÇiftçilik yapmam ve sakin kimsenin olmadı Hızır verici bi yer olması
00 Yorumlaİstediğim vakit istediğimi yapabiliyor olmak
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin her şeyini bilmel
10 Yorumla - Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne