AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
konu ne
Mağaza olan borcum yüzünden avukatlık oldum ama benden 7 bine yakın para istediler dosyayı kapatmak için
Ben çalışmıyorum o kadar ödeme imkanım yok ve ne yapıcam bilmiyorum inanın
ana borç ne kadar? ne zamandır ödemedin... ayrıca icraya vermişler mi
Ana borcum 2.200 TL kalmıştı
Baya gecikti aslında
Avukata verilmiş dedi
Borçlu olduğun yerde haklı. Çünkü ödeyebileceğini düşünüp sana ürünü vermiş. yukarıda sordum ama cevaplamadın... icra'ya vermişler mi?
İcralık olmadan bir şekilde konuşup indirim ve taksitlendirme talep ederek ödemeni öneririm. İcralık olduğun taktirde avukat ücreti, faiz, icra masrafı, haciz vb durumlarla karşılaşabilirsin. borcun 2 katından fazlaya çıkabilir
E devletten bakınca icra dosyası diye görünüyor
icraya verilmişin... bence avukatla görüş haciz vb. işlem yapmadan ödeme için anlaş... çok önemli: bir ödeme taahütü verip ödemezsen hapis cezası ile karşılaşabilirsin... ayrıca sana tebligat gelmesi lazım icra dairesinden mutlaka malın mülkün maaşın olmasa da mal beyanında bulunmalısın... bulunmazsan bunun cezası var
Mal beyanından derken adıma hiç bişey yok evimiz de kira
Pazartesi günü görüştüm zaten avuktala yeni dosya açılmış ocağın 31 de açılmış dosya
fark etmez bir şey olup olmadığı... internette örnekleri var oradan bak... malın yoksa çalışmıyorsan eğer "taşınır taşınmaz malım yoktur, çalışmıyorum, ailemin desteği ile yaşıyorum" gibi açıklamalar yazarak dediğim gibi örneği internette var oradan bakarak hazırla... tebligat sonrası mal beyanı vermenin süresi 7 gündür... sakın bu süreyi kaçırma
Peki ben bunu verdikten sonra ne olucak
yani bunu vermen demek ödemeyi yapmayacaksın anlamına gelmez... bu sadece kanuni sürecin parçası... dediğim gibi icra gelmeden faiz binmeden eve haciz gelmeden bir şekilde taksitlendir ve öde borcu... yani bundan kurtuluşun yok... bazı avukatlar borçluyu korkutmak için eve icraya gidiyor... ve seni anlaşmaya zorluyor... tabi bu defa haciz masrafı vb. de borca ekleniyor bu da en az bin tl
Yani en azından borcu bir anda değil taksitle ödicem
Kusura bakmayın ben çok bileğim yok ilk kez başıma geliyor da
avukatla konuş kesinlikle yardımcı olurlar... ama yukarıda da yazdım taksitle ayda şu dar ödeyeceğim diye yazılı taahüt verip bunu ödemezsen hapis cezası ile karşılaşabilirsin
7 bine yakın istediler ayda ne kadar yazsam olur
2 bin falan olur mu
ne kadar ödeyebilirsen onu onu teklif et onlara... sonuçta çalışmadığını söyle... ayda 2 bin ödeyip kapatabiliyorsan faiz daha az ödersin... ama o 2 bini ödeyemezsen kanuni sıkıntın artar
Ben bunu nerden yazabilirim bu dilekçeyi
bu taahütü avukata giderek vereceksin... avukatı ara öncelikle... eğer senin taksitle ödeyeceğine inanç sağlarsa belki taahütü almadan ödemelerini bekler. ödemezsen o zaman haczi devam ettiririr... avukatla bunu konuş... yazılı taahütten bahsetme ayda atıyorum bin bin öderim de belki taahütsüz dener bunu... borcu bankadan avukatın hesabına göndereceksen mutlaka icra dairesinin numarasını dosya numarasını açıklama kısmına yaz... atıyorum Ankara 3. icra 2024/1234505 dosya borcuna istinaden gibi... avukatın ofisine gidip yatırırsanda mutlaka dosya numaranın olduğu makbuz al ve bunları borcun bitse de sakla
Ben adanadayım avukat İstanbul 20. İcra diyor
Tebligat sana ulaştıktan sonra 7 gün içinde Adana Adliyesindeki nöbetçi icra dairesine giderek İstanbul 20. icra müdürlüğüne iletilmek üzere başlığıyla mal beyanında bulun...
Ödeme konusunda da avukatla görüş anlaşırsanız sana banka hesap numarası verir oraya taksitleri yatırırsın... bankadan yatırırken dediğim gibi açıklamaya icra dairesi dosya no ve adını yazmayı unutma
Tamam sizin intgramınız falan var mı tekrar yazma şansım
İçin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!