Sıkıştığım bir dönem?

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım mezun olduğum bölümün daha hemüz bir kere bile yapamadım istediğim kariyer hayatına sahip olamadım ilişki cart curt buralardaki başarısızlığım artık dillere destan ailemin yanında artık kendimi bir fazlalık gibi hissediyorum eğitimime daha vizyoner olmak için yurt dışında devam etmek istedim ama orta halli bir türk ailesi olarak maalesef mümkün değil daha önce satış danışmanlığı yaptım ve bu bana koyuyor hayatımda hep çok iyi bir kariyere sahip olmak istemiştim hayatımda hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor hayatım boyunca sevmediğim bir işte asgari ücrete köle gibi çalışmak istemiyorum herkes bir yolunu bulup bir sıçrayış yaşıyor ama ben bir adım yol kat edemiyorum gerçekten dini gücüm zayıf olsa intihar edip kurtulmak bile istedim kendimi vasıfsız başarısız ve hiç özel hissetmiyorum kendimin hep çok özel bir insan olduğuna inanırdım ama herkesin altında kaldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne sorduğumuda bilmiyorum aslında sanırım sadece kimseye söylemediklerimi öyle yazmak istedim

Sıkıştığım bir dönem?