Siz üniversite bitirmiş ve devlete atanmışsınız. Karşınıza lise mezunu biri çıkmış ama o da çalışıyor. Bu insanla konuşmuşsunuz fakat eğitim seviyelerinizin uyuşmadığını düşünüp konuşmayı başından keser misiniz? Sanki bana ne olmuş diyecek olanlar için şunu söyleyeyim. Evlilik dediğimiz şey şakaya gelmez bu yüzden insan birçok faktörü düşünmek zorunda. Eğitim seviyelerinin yakın olması, kendini geliştirmiş lik düzeyi yakın olunca daha sağlıklı ilişki olur diye düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz önce bazı işlerim gereği bir kadınla konuştum, kadın sözüne fizikçiyimle başladı ve konuşma ilerledikçe üslubun çok güzel ne mezunusuna vardı konu, ne eğitimi aldın merak ettim dedi, herhangi bir özel ya da önemsenecek bir eğitim almadım, lisans derecesinde uluslararası ilişkiler diplomam mevcut o kadar dedim, o da bu kadar mütevazi olma ben de boğaziçinden mezunum falan dedi, diyeceğim o ki, insanları eğitim düzeyleriyle kalıplaştırmak yanlış, benim bu halimi bir eğitime borçlu olduğumu düşündü hemen, oysa ki ben kendisini bizzat kendi azmi ve gayretiyle geliştirmiş olanım, demek istediğim, kalıplardan kurtulun ve kapasitenin düzeyine ve şekline odaklanın, bu çok daha iyi olacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet buna odaklanmak gerek. Eğitim ve kendini geliştirme önemli. Zaten kendini geliştiren insan iyi yerlere geliyor. Ben aynı dili konuşamazlar benzer düşünce yapısına sahip değilsek o ilişkinin gitmeyeceğini anlatmaya çalışmıştım aslında.
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkuma yazma bilmesi yeterli üniversite okumak bir şey değil artık çoğu işsiz kalıyor ben de bilirim okumasını ama boşa kürek çekmek zaman kaybı uğraşamam okulla dersle mersle.
00 Yorumla
Yani kendini geliştirmek lise veya lisans mezunu olmakla alakalı değil ama üniversite mezunu isterim ben ya sonra isterse A101de çalışsın önemli değil aq
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de üniversite mezunu ve kendini geliştirmiş insan isterim. Konuştuğunda beni etkilemenin ve bana bir şeyler katmalı
Soran+1 yılEtkilemeli"
+1 yılEğitim düzeyi kişinin değerlendirilmesinde önemli bir faktör olabilir ancak ilişki kurulan kişinin sadece eğitim seviyesine bakarak karar vermek genellikle yetersiz olabilir. İnsanlar arasındaki iletişim, empati, ortak ilgi alanları ve değerler gibi faktörler de ilişkinin sağlığı için önemlidir. Dolayısıyla, karşınızdaki kişinin eğitim seviyesi sizinle aynı olmasa bile onunla iletişim kurabilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
23Cevap
+1 yılKendini geliştirme düzeyi üniversite okumak ile olduğunu düşünmüyorum kişinin eğitim seviyesi hiç önemli değildir okuduğu kitaplardan ne anladığı önemlidir ben evleneceğim kişiye baktığımda onun eğitim durumuna bakmam hayatta ne yapmış farkındalık yaratmış mı buna bakarım farkındalık yaratmayan insan hiç bir konuda başarı elde edemez eğitim konusunda da iş konusunda da başarı elde edemez farkındalık yaratırsa kişi her konuda başarı elde edebilir ben böyle düşünüyorum benim için önemli olan eğitim değil farkındalık yaratması bir de haftada kaç kitap okuyor bu da çok önemli benim için haftada 1 kitap bitiriyorsa bu çok güzel ve benim için çok önemlidir
10 YorumlaBazı insanlar okuyup tamamen alabılcegı tum egıtımlerıde alsa dahi tabiri caizse diplomalı eşşek olur yanlış anlamayın beni sakın yerine göre hareket edemez nerede ne yapması gerektiğini asla bilemez bu durum kendini geşıstırmekle alakalı bir durum inanın ben 37 yaşımdayım tecrübelerime dayanarak soyleyeyım nice ilk okul mezunu hiç okumamış kişiler gördum onlardaki onlardaki empati yeteneği yerinde konusmalar onlardaki mutavazılık hoşgörü inanın imkansız ınanmassınız
Demem oki hanfendi bence egitim onemlı ama karşımdaki insanın benı eğitimi degıl insanlığı ilgilendiriyor kişiliği karakteri ilgilendirir bir ömür gecirceksem onunla eğitimden daha önemli şeyler var
Eşşege altın semer vursana eşşek eşşektir
10 Yorumla
+1 yılyani ahlaklı ağırbaşlı olması da bir eğitimdir üniversite okumayıp hayatını kazananlar da var o kadar takılmazdım fırsatı olmamış olabilir ama dışardan olsun diploma sahibi olması için teşvik ederdim okumuş koyunlara açıklama yapma zahmetine katlanmazdık.
13 Yorumla
Soran+1 yılBunlar önemli evet☺Kesinlikle kendimi üstün görmem şu hayatta fakat eğitim düzeyi, sorgulama kapasitesi bir ilişkide bence olmazsa olmaz. O insanla aynı frekansta olmak gerek ki ayrılıklar yaşanmasın
- +1 yıl
Bilgi birikimi ortak zevkler çok önemli aynı frekansı tutturmakta haklısınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim hak vermenize sevindim☺
+1 yılAtanmakla kendini geliştirmek arasında bir bağlantı yok, eminim sen de Ordinaryüs Profesör değilsindir. Eğer kafa yapılarınız uyuyorsa, birbirinize ayak uydurup bir ortamda sıkılmadan ve ortamı bozmadan beraber olabiliyorsanız bu ilişki olur tabi ki. İnsanlar lise veya ilkokul mezunu olsa bile kendini bir şekilde geliştirebilir, bunun ölçütü sadece okul okumak değildir.
10 Yorumla
+1 yılBen katılmıyorum eğitim insanın içindedir nice insanlar gördüm eğitimli olup kalitesiz saygısız arsız vs vs olan
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki kriterdir. Gerçekçi olun arkadaşlar. Davul dengi denginedir. Herkes kendi eğitim düzeyine yakın birine yakışır.
07 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyince insanlar diyor ki karakter daha önemli. E tamam tabiki daha önemli de hepsinin ayrı yeri var. Tek kriter bu olmalı demiyorum zaten
Soran+1 yılHelal olsun ya👏 İleri safhalarda sorun yaratabilecek bir şey bence de
- +1 yıl
Evet yüksek ihtimalle
Soran+1 yılAma insanların cevabı ilginç. Asla bakmam, karakter önce gelir diyorlar. Daha önce biriyle konuşuyordum. Anlattığım en basit şeyde bile fikir yürüyemiyordu. Böyle ömür mü geçer.
- +1 yıl
Kriter ve beklenti 1 konu olamaz sadece. İnsan karaktere de bakar, uyuma da bakar, dış güzelliğe de bakar. Bakar da bakar yani. 10 kere evlenmiyor insan. Tabiki seçici olacak bir çok açıdan
Soran+1 yılKesinlikle. Ben çok yakışıklı aramıyorum fakat zeki, bana uygun mesleği olan, komik, hayata farklı pencerelerden bakan, sevecen, ilgili, merhametli, kibar istiyorum bunlar da en doğal hakkım. Dediğiniz gibi 10 kere evlenmeyeceğim
- +1 yıl
Evet :)
Farklı eğitim durumuna sahip bol miktarda karaktersiz tanıdım. Eğitim durumu hiç bir şey benim için.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle benim aradığım bana yakın eğitimde kendini geliştirmiş ve sohbet ederken bir şeyler öğrene bileceğim biri. Ne yapayım benim aradığım da bu. Zekaya aşık olanlardanım ben
+1 yılEğitim seviyesi sadece diploma değildir. Bir insanın okul okumadan da kendini yeterli düzeye getirmesi gayet mümkün
00 Yorumla
+1 yılEvet kriterdir. Üniversite mezunu olması şart çalışmasa olur ama üniversite mezunu olmasını isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibi düşünen birisiii
- +1 yıl
Önüt türlü kafalar uyuşmuyor
Kadın eğitimli erkek eğitimsiz ilerde sorun olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız. Lise mezunu lay lay lom ile hayatını hedeflerine adamış gecesini gündüzüne katıp çalışmış atanmış kadın. Yani bu ilişkide ilerleyen zamanlarda priz çıkar bence de
Soran+1 yılAsla egolu değilim beni tanımıyorsunuzki böyle bir kanıya vardınız. Ben sadece bir şey anlattığımda anlasın, aynı frekanslarda olalım istiyorum. Evlilik bu anı karar mı vermek gerekir. Ben biraz fazla ölçüp tartarım bence böyle de olması gerek
+1 yılMesleğe eğitim düzeyine bakarak insan seçmemek lazım çok iyi yerlerde olup insan olmayı başaramayanlar var
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok başka konudan bahsettiniz. Karaktere bakmadan asla insan seçmen zaten ama benim gibi düşünen ve sorgulayan olsun istiyorum
+1 yılBenim arkadaşım beyin cerrahi eşi ev hanımı ve kıskanıyorum o kadar mutlu o kadar aşıklar ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyin cerrahı ve ev hanımı ilişkisi mi biraz şoke oldum
- +1 yıl
Evet çok mutlular 2 çocukları var
Okuduğu bölüm önemli değil kendini geliştirmiş mi ona bakarım ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bence olur ya. Kadın erkekten çok maaş alıyorsa erkeğe bakiyor olacak ve bu hoş değil. Erkeği güçsüz gören kadın soğur. Ya da kadini güçlü gören erkeğin zoruna gider ve anlasmazliklar alinganliklar başlar. Lise mezunu ve ticaret yapıyorsa hemen hemen aynı parayı alıyorlarsa sorun yok
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 416 cevap paylaştı. çok takılmıyorum, kendini eğitmiş olması daha önemli
00 Yorumla
+1 yılEğitim bilgi diploma ile olmaz merak etme devam derim
02 Yorumla
Soran+1 yılDiploma ile olmaz tabii ki ama aynı bilgilere sahip olmak araştırmak bilmek oturduğunda benzer konularda fikir yürütebilmek sevgiyi diri tutar
- +1 yıl
Katılıyorum ben lise mezunuyum ama çok okuurum ve yarışırım
+1 yılEvet kriter okumamış biriyle ollmaz diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSonunda anlayan birileri çıktı
+1 yılElbette düşündürücü bir kriter olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların bazısı öyle demiyor ama🙃
- +1 yıl
Her insanın hemfikir olduğu bir şey imkansız :)
Evet herkes kendi statüsü olsun ister
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben de bu fikirdeyim
- Eğitim & Kariyer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için de. Umarım doğrıiu yapıyorumdur
Doğru düşünüyorsunuz.
022 Yorumla
Soran+1 yılHak vermenize sevindim. Genelde insanlığa bak bu önemli değil diyorlar
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok haklısınız gerçekten. Genelde anlaşılamıyorum. Alt tarafı devlete atanmışsın havalara bak yapıyorlar. Ben fazla realistim. Bir insanla ilerleyebilir miyim hemen ona bakarım eğer mantığım hayır diyorsa devam edemiyorum
Soran+1 yılKesinlikle. Hayal ettiğimiz, arzuladığımız şey başta çok hoş geliyor fakat işin gerçek olan tarafına bakınca işin rengi değişiyor. Ben de doğru düşüncede olduğuma inanıyorum. Benim açıkçası şu korkum var yalnız kalmak. Yani kendime uygun biri çıksın hayat daha güzel olur diye düşünüyorum fakat bu seçici likle o insan jarşıma çıkmıyor
- +1 yıl
Arayanlar bulamaz ama bulanlar arayanlardır diye bir söz var. Biraz böyle bir felsefeye bürünmek daha makul olabilir. Ayrıca kozmolojik tecrübelere göre insan korktuğu şey ile karşı karşıya kalıyor. Bunu korku olmaktan çıkarmalısınız diye düşünüyorum. Henüz çok gençsiniz. Hiç ummadığınız bir anda doğru kişi gelip kapınızı çalacak.
Soran+1 yılSizinle konuşmak keyifli. Bu şekilde konuşabildiğim insanları seviyorum. Sürekli aynı konulardan monoton bir sohbet olmaması harika oluyor. O felsefik söz çok şey anlatıyor derinlemesine düşünmelik. Evet bunu korkumdan çıkarmam gerektiğini biliyorum yalnız kalmaktan korkmamalı ve hep pozitif düşünmeliyim ki doğru insanı hayatıma çekeyim. Akıl çok şey düşünüyor fakat uygulayamıyor. Umarım dediğiniz gibi olur o doğru kişiyi merakla bekliyorumm🙃
- +1 yıl
Reçeteyi biliyorsunuz aslında, uygulama kısmında hepimiz zaman zaman basiretli olamayabiliyoruz. Ama bunun farkındalığı bile yeterli aslında. Pozitif düşünce biz istesek de istemesek de bilinçaltı tarafından alınıp bizim lehimize işleniyor ve bizi hazırlıyor. Hani iyi düşün iyi olsun ya da kötü düşünüp kötüyü çağırma kabilinden nasihatlerin temelinde bu var esasen.
Soran+1 yılEvet reçeteyi bilmiyorum. Terzi kendi söküğünü dikemez mantığı dediğiniz gibi uygulamakta iyi olamaya biliyorum. Hayatımda güzel olan şey ben bir konu hakkında hep en olumsuz unutma düşünsem de hayat bana genelde güzellik sundu umarım bu konuda da bana iyi davranır
Soran+1 yılSınıf öğretmenliği. Sizin lisans eğitiminiz hangi alanda?
Soran+1 yılBunı beğendim "teoloji" demenizi. Siz de çok okuyan araştıran yani "yolda olan" birisiniz anlaşılan. Yolda olmak iyidir☺
Soran+1 yılBuna ben de katılıyorum😌
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺ Aslına bakarsanız sınıf öğretmenliğine ait değilim asık ait olduğum meslek psikoloji bence
Soran+1 yılGünaydın klavye düzeltmeleri için üzgünüm. Şimdilik okumak, sorgulamak, gözlemlemekle yetiniyorum.
+1 yılÖnemli bir kriter lo
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil bana göre insanın düşünme şekli önemli
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kriterdir ama ilk tercihim değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitim konusunda çok fark var olur
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun oluşturur değil mi?
Cevap sahibi+1 yılBazıları okumadanda kendini geliştiriyor ama fikir davranış hareketleri sana ters gelebilir
Soran+1 yılYa şöyle bir konu var tabii ki hayat herkese aynı kartları sunmaz fakat o karttan çıkmakta gayrete kalmış. Ben okuyup meslek sahibi olmayı küçükken kafaya koydum Allah'a şükür oldu da. İnsan da kendi gibi birini arıyor haliyle. Aynı dili konuşmak istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlık düzeyi önce
018 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle zaten ama bu faktör de bence aşırı önemli ki ben zekaya aşık olurum
Cevap sahibi+1 yılZeka olmayınca zaten insan olmasını beklemiyoruz 😇
Soran+1 yıl😂 herkeste belirli bir zeka düzeyi var fakat bazıları bir konuşuyor ki "Ah be ne kadar bilgili kültürlü keşke benim olsa diyorum😂"
Cevap sahibi+1 yılBelli bir zekâ düzeyi üzerini anlayanlardansın.😇 Demek ki..
Ama ah vah etme 🤭🤭
Seninde olur bir gün 😒
Soran+1 yılOlmuyor🥲nerede benden düşük seviyede ve benimle farklı konular konuşamayacak insan var onlar beni buluyor. Örnek olarak en basitinden ben, bir konudan bahsediyorum. "Ben o derslerde uyumuşum ya bilmem ben"diyorlar. Anlattığım şey de genel hayattan mantık yürütülerek biline bilecek bir şey 🙃
Cevap sahibi+1 yılDünyaya bakış açıları farklı insanların yaş grubu ilçede alakalı bazen insan kendini kalabalıklar içinde yanlız hisseder sanırım sende bunu yaşıyorsun birde dünyaya bakış açın farklı konuşurken ya da cümle kurarken bir şey ortaya koysun diyorsun ama biraz zor gibi
Soran+1 yılEvet. Ben fazlaca düşünen, sorgulayan biraz farklı biriyim. Kolay arkadaş edilirim ve ağzım iyi laf yapar bu yüzden de bana hemen alışıyor insanlar. Dediğiniz gibi aslında çevremde çok insan var ama kalabalıklar içinde yalnızım. Bazen hayat arkadaşım yok diye düşünüyorum. Ya kriterleri düşüreceğim ya da böyle tek kalacağım. İnşallah benim gibi birisi denk gelir de iyi ki beklemişim derim
Cevap sahibi+1 yılBir gün denk gelir daha yolun çok basindasin. daha çok kendini arıyor insan anlıyorum seni..
Kendini ararken etrafına baktığında yanlizlasiyor ama hayat bir şekilde devam ediyor bir gün çıkıp gelir diye bekliyorsun sonra yıllarda geçebiliyor ben umudumu kaybetmemissem sende hala büyük umutlar var 🤭
Soran+1 yılDediklerinizde çok haklısınız. Seçici olmasam belki de mutlu olduğumu sandığım bir ilişkide olurdum. Yolun başı 24 mü😂 geç kaldım gibi. o kişiyi bul tank vs derken de yıllar geçecek
Cevap sahibi+1 yılBende geldi geçti 🤭🤭 ama erken gerçekten emin ol
Soran+1 yılGeçmemiştir😀 Benim, 30'uma şurada ne kaldı? Yaşıtlarım birer birer evlendi. İnsan geride gibi hissediyorum kendini. Bir de ben şu açıdan düşünüyorum bazı duygular zamanında yaşanmalı sevgi, aşk buna dahil ve bu duygular gençken daha güzel yaşanır diye düşünüyorum☺
Cevap sahibi+1 yılBizi öldürdün 🤣🤣 mezarimizi kaZdın gece gece 🤭🤭
Soran+1 yıl😅😅 üzgünüm o anlamda demedim 30'a gelince yalnızlık bağımlılık yapar ve kimseye tahammülüm kalmayabilir
Cevap sahibi+1 yılBen işte bağımlı oldum tahammül edemiyorum hemen rest çekiyorum
Soran+1 yılGelecekteki ben de böyle olmamam umarım. Bundan korkuyorum işte
Cevap sahibi+1 yıl🤭🤭 olmazsın korkma ben hep es geçtim işime geldi
Soran+1 yılBen de geleni gönderiyorum. Bence sizin gibi olacağım 😅
Cevap sahibi+1 yılYok ben tekim yaklaşma yanıma sakın 👑
+1 yılkesinlikle
21 Yorumla
Soran+1 yılHak vermenize sevindim. Aşkta statü neymiş diyorlar ama olay o değil ki
+1 yıldoğru düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düşünmediğimi iddia edenler var
Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Hayir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hayır
+1 yılKriter
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de kriter ve çok önemli
kriterdir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır önemsiz
00 Yorumla
+1 yılDeğildir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kriter
00 Yorumla Önemsemiyorum
00 Yorumla
+1 yılevet.
00 YorumlaEvet biraz öyle
00 YorumlaEvet öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhic bulasmam
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
Cevap sahibi+1 yılevet neden sorun yasamak icin israr edeyim
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKriterdir olmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değil
00 YorumlaEvet. m
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!