İleride pişman olmak istemiyorum o yüzden telefon kullanmayı bırakmayı düşünüyorum. İpad im var yeterli olur bence. Telefonla falan konuşamayacağım sadece wp olur herhalde ipad de sizce mantıklı mı? Bu arada telefonu annemlere vereceğim yani evde olmayacak
Gayet mantıklı. İyiliğin için
O kadarı da iyi değil kimseyle konuşamaz ulaşamazsın kimseye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ipad var dedikleriniz çoğu ipad den de yapılır.
Bırakmak yerine araştırmalar yaparak bilgilerini arttırabilirsin. Tabii onun dışında kullanmamaya özen gösterirsen başarırsın.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
O dediğin ipad den de olur ki. Hatta kalemi falan olduğu için motive ediyor. Çok ertelememe sebep oluyor ya sanırım kararlıyım annemlere vericem olmadı nokia falan alırım
Bence hic mantikli değil. Ben internet olmasa yks calisamam. Su zamanda çok fazla kaynak sağliyor kolaylastirici. Onun yerine sen onu kullan o seni kullanmasin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İpad var dedim ya kalemi falan var. İnternet var tabiki onsuz ben de asla çalışamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bırakmadım ama gayet dengeyi kuruyorum. Bağımlı derecede değilsen hayattan kopmak saçma.
Ya çok vaktimi alıyor erteleme sorunum oluyor
erteliyorsan artık erteleyecek vakit yok bırak o zaman
Bırakmak yerine araştırmalar yaparak bilgilerini arttırabilirsin. Tabii onun dışında kullanmamaya özen gösterirsen başarırsın.
O dediğin ipad den de olur ki. Hatta kalemi falan olduğu için motive ediyor. Çok ertelememe sebep oluyor ya sanırım kararlıyım annemlere vericem olmadı nokia falan alırım
yks ye bende hazırlanıyorum ama telefondan örnek sorular çözebilirsin
İpad den de yapılır o
tabletten çalış o zaman
Tamam telefonu bırakacağım teşekkür ederim
Eski tuşlu telefon kullan bebeğem. Gereksiz sosyal medya bağımlılığından kurtulursun
Başta cidden nokia almayı düşünüyordum da bilmiyorum belki öyle yaparım
Bence hic mantikli değil. Ben internet olmasa yks calisamam. Su zamanda çok fazla kaynak sağliyor kolaylastirici. Onun yerine sen onu kullan o seni kullanmasin
İpad var dedim ya kalemi falan var. İnternet var tabiki onsuz ben de asla çalışamam
İpad olsa bile mi mantıklı değil snce
He o zaman olur evet
Tamam tesekkür ederim ♡
Bence de bırak. Gayet mantıklı ilerisini düşün telefon sana Bi şey katmaz
dayanırsan mantıklı
Evde olsa dayanamam da annemlere vericem onlar da şehir dışına gidiyorlar 1 saatlik yola
s a l a k
?