Eğitim & Kariyer Kızlar, sınav çalışmaları nasıl gidiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konular bitip denemelerde netler yükseldi mi Güncellemeler+1 yıl Kimler ne yapıyor Güncellemeler+1 yıl Bitti mi konular Kızlar, sınav çalışmaları nasıl gidiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
15430180260 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Her pazar kendimi kpss denemesi yapıyorum kpss ye giricem bu sene iyi ya fena değil 79 filan alıyorum 1 0 Yorumla
thexpendablesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kpss mi kastediyosun? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kpss ve yks Yorumla thexpendablesss +1 yıl Kpss calisiyodum hem de yogun sekilde sene basinda. Sonra motivasyon bi gitti bidaha toparlayamadim. Yorumla Soran +1 yıl Bölüm ne peki Yorumla thexpendablesss +1 yıl Felsefe grubu ogretmenligi. Sen? Yorumla Soran +1 yıl mesaj kapalı sanırım Yorumla thexpendablesss +1 yıl Istek at ben yaziyim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Her pazar kendimi kpss denemesi yapıyorum kpss ye giricem bu sene iyi ya fena değil 79 filan alıyorum
Kpss mi kastediyosun?
Kpss ve yks
Kpss calisiyodum hem de yogun sekilde sene basinda. Sonra motivasyon bi gitti bidaha toparlayamadim.
Bölüm ne peki
Felsefe grubu ogretmenligi. Sen?
mesaj kapalı sanırım
Istek at ben yaziyim
Beyin olarak çok yorgunum