-Edebiyat
-Coğrafya
-Tarih
-Besyo ( beden öğretmenliği)
-Çocuk gelişim
bunlar sizce öğretmenlik branşı için okunur mu?
-Edebiyat
-Coğrafya
-Tarih
-Besyo ( beden öğretmenliği)
-Çocuk gelişim
bunlar sizce öğretmenlik branşı için okunur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya abla kimya biyoloji falan bitir dershane aç para babası ol tanıdığımız 4 5 senede milyonlar çevirmeye başladı
Bu saydıklarım kötü mü dershane acamam mj
Hepsi boş. Bakanlık 10 yıl kadar süredir ücretli öğretmen üzerinden işini yok paraya hallediyor yakma kendini
Ama ben twitterdan görüyorum bakan sanırım artık yetenek derslerine önem vericek onun için besyo düşünmüştüm. Bide sağlık bakanlıgından fazla alım yapıcakmıs artk onu söylemiş.
Aşkım ben o bakanlıkta çalışıyorum.
Eee duyuyorsundur sen
Öyle bir şey yok. Okullarda ücretli öğretmen sayısı kadroluyu geçiyor bazılarında.
Teşekkür ederim twitterda çok dönüyor bakan işte yeteneğe önem beriyor yok dile önem veriyor falan artıcak bunlar diyorlar twitter uydurmamı
Bana gelmeyen yazı ne hikmetse sosyal medyada geziyor
😂😂😂😂 bitanesiniz🫶🏻 yazılar size mi geliyor
Bakanlık il ve ilçe müdürlüklerine yollar okullara biz yazarız. Haliyle ilk bize gelir anlamaz isek başka ilçe il hatta bakanlığa sorarız.
Teşekkür ederim revaçta olan bölümleri yazsan bari ahshshhs
Revaçta bölüm diye bir olay yok çünkü alım yok
Sınıf ve özel eğitim öğretmenlik?
Hepsi. Nasılsa almıyor ve mezun çok
Besyoden atanman sor gerçi öğretmenlik güzel ama atanma işin. Sıkıntı olur sonra hayat kırıklığı yasayabilirsin
Özelde calıssam?
Özelde istedin maaşı alamazsın gecinemezsin
Besyo mesunumuzun
Fitness hocasiyim besyodan bir yere giremezsin onu kafandan bence çıkar aralarında en düşük ihtimal olanı
Özel sınav, final gibi kolejlerde öğretmenlik yapsam? Beden öğretmenliği oda cool gelmişti bana
Fitness hocalığı yaparsın ama ondada fizik olarak görüntün iyi olması lazım yüz olarakta onu soleyim
Siz besyo mezunumusunuz peki?
Mesela o tarz kolejlerde ne kadar alırım
Değilim besyo mezunu fitness antrenörüyum dedim
Yerine göre değişir Allacagin yere göre
Çok diyorlar besyo mezunları aç diyede
Aç değilde atanmaları senin şu digerlerinden daha zor
Ben de pilates antrenörü ya da voleybol ant olmak istiyorum
Ol bak onları öneririm sana
Voleybol antrenörlüğünde çok iş yok diyolar
Sen önce bir ol birisini tercih et ondan sonra parasına bakarsın ☺️ sen daha olmadan parasına kafanı yoruyorsun
edebiyatı tavsiye ederim kelime hazneni zengin kılar ve görüş açını genişletir diğerleri lüzumu yok
Teşekkür ederim öğretmennisiniz
değilim olmakta istemem ama edebiyat severim programcılık daha çok benim tercihim
Teşekkürler
Bir öğretmenlik lezunu olarak kesinlikle okunabilir ama doğru öğretmenlikler hepsi değil
Anlamadım yazdığınızdan? Ne öğretmenisinşz
Öğretmenisiniz
Beden eğitimi yükseklisansımda var
Öğretmenlik kesinlikle okunur ve atanılır ama her öğretmenlik değil biraz geniş bir yelpaze mantıklı seçimler yaparsan atamada da sorun yaşamazson
Her öğretmenlik okunmaz dediğiniz hangileri?
Senin durum ve potansiyeline bağlı bu
Tövbeee hacı her öğretmenlik okunmaz diyon sebebi ne hangileri okunmaz cümle kuramıyob mu
Canım biraz yogun olduğum için sırun ldu kusura bakma branşa göre atama ve puanlar değişirled bu yüzdan tüm öğretmenlikleri yazma diyorum
Besyo?
Besyo şu an için iyi ama tam olarak önermiyorum ve besyo için sen ne kedar yeterlisin canım buda bir soru
Eğer yanlış anlamazsan züreç hakkında daha net daha iyi anlaşabiymik için özelden yazarsen daha sağlıklı olur bu süreçte sana daha faydalı olabilirim
Bu arada kusura bakma uykulu olduğum için biraz saçmaladım sanırım başlarda yoğun birgün geçirdim de
Ben besho için uygunum
Besyo
Bu kanıya nereden vardın
Sporcuyumda ondan 😂
Sakin edebiyat okuma ! Ataması yok! Özel eğitim , okul öncesi , Türkçe öğretmenliği , sınıf öğretmenliği gerisi boş. Benim gibi seninde yılların çöpe gitmesin.
Sen ne mezunusun? :)
Sosyal bilgiler bizimde atamalar az maalesef
Özel okullarda sansınızı denediniz mi hocam?
Hayır kpss çalışıyorum ☺️
Kaç senedir deniyorsunuz
Yalnızca 2 kez çalışarak girdim
74 aldım
Issiz mi kalmak istiyorsun sen
Neden ki :(