3 defa mezuna kaldım ve geleceğimi çok merak ediyorum bakıyorum internet ünlülerine gülüyorum ben ise daha 20 yaşındayım evde oturuyorum ders çalışıyorum çoğu Zaman beynim dersi bile algılamıyor bazı şeyler çok zoruma gidiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bak şimdi herkes okumak zorunda değil bende mezunum 1 sene kaldım ama napayım evde oturdum ders çalışıyorum napalim hayatımızda illa bir şeylerin elinden tutacaz tyt çalış ve tıbbi dokümantasyon oku atamasi çok iyi olan bölüm o evde oturmak insani kafayı yedirtir
Knka daha küçüksün
Ay ben soruyu tam anlayamadim çalışmaya devam et öyle insanlara bakarsak daha çok kötü oluruuz
Onlardan bunun bir okulunu okudu
Knka TikTok okulu mu var
Tiktoktakiler bile okul okuyan var cemre solmaz hemşireliği bıraktı diye biliyorum
ONLARIN HİÇ BİRİSİNE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM ONLARI ZENGİN YAPANADAAA
Bende yeminle kanka
Sus kiz daha 20 sin dua et 24 degilsin ve yks hazirlanmiyorsun. Yasitlarim işe başladi ben daha üni okiycam. Sukret benden beterleri var de. Calis kuzum calis gençsin
Knkaaaa fark yokkkkkk
Nasi yok ben min 2 yillik bolum okusam 26-27 de mezun olcam. Senin yillarin var. Sen beni dinle tecrube konusuyor
Seninle arkadaş olmak istiyorum
28 yaşına gelip atama bekleyenler napsin daha yaşın kaç
Yaaaa neden 🥺🥺
Daha bismillah sen ne gördün üçbes yıl geçsin biraz yaşlan saçlarına ak düşecek daha
Düşmesin hep böyle genç kalmak istiyorum
Türkiyede böyle kalmayı başar helal sana
Burada yaşamak istemiyorum bir şeyler başarırsam İsviçre’ye gitmek orada yaşamak istiyorum ama şartlara bakarsan imkansız
Bütün Türk gencinin hayali yurt dışı zaten 😂😂😂
Kurtulmak için
Geç kalmışlık hissini hissetmeni anlıyorum ama inan istediğin bölümü kazanınca bunları dert etmeyeceksin. Artık bişeyleri değiştiremezsin o yüzden önüne bak.
Her şey internette göründüğü gibil boş ver onları sen
Bizim 1 ayda kazandığımızı onlar 1 saatte kazanıyorrrr
Çabalamaya devam et o zaman
İyi bi üni ve bölüm kazan
Artık kafam almıyor ders gerçekten
Bende 3. De kazandım ama oluyo bi şekilde
Ben kazandım ama gidemedim bayağı pahalıydı şimdi gireceğim ve okul puanım da düşecek
Nereyi hangi bölümü kazandın?
Kıbrıs ağız ve diş sağlığı
Puanın düşse bile motivasyonunu düşürmemeli bu ki daha fazla net yapıp kapatırsın açığı
Maalesef herkesin hayatını böyle yediler..
Gerçekten öyle kaygılar yüzünden çoğu gece uyuyamıyorum bile gerçekten bizim için çok zor
Yanlız değilsin. Bi alana odaklan bence. Tüm hedefin o olsun
🥺🥺🥺🥺senin var mı hedefin
Ben mühendisim yıllardır bu işi yapıyorum. Alanım da iyiyim ama artık hobim dediğim alanlara daha çok zaman ayırmak istiyorum...
Allahım bu derdi bana da verir misin
Bi kaç sene sonra bu olacak zaten senin içinde.. ben iyi bi konumda değilim ki. Bütün gün çalışıyorum akşam eve yorgun geliyorum ancak atıştırmalık bişeyler yiyebiliyorum.. sonra yatıyorum. Daha az çalışıp daha çok kazanmak isterdim... Böylece başka şeylere zaman ayırabilirdim.
Benim de geleceğim belirsiz...
Neden belirsiz
Fazla ama ya 3 de
Öyle gerçekten 4. Hazırlanıyorum
Vay arkadaş ben şok hani neden oldu böyle
Kazandım ama gidemedim
Hım o Aman başla tabi soeunlar varsa
Hahaha 😂
Konuşmak ister misin
İyi gelmez ki
Sesli ama bence geli
Bose ver ya
Boş veremiyorum 20 yaşındayım daha Üni ye daha gitmedim hayallerim ve korkuyorum bakmam gereken bir ailem