Eğitim & Kariyer Pilot mülakat sonuçları ne zaman açıklanır sizce? BERİLYUM_CN Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soruma cevap yok mu Pilot mülakat sonuçları ne zaman açıklanır sizce? Cevapla Mülakat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ayse7171 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sormaadın mı nezaman açıklanır diye ya da belli bir süre vermediler mi bu kadar süre içinde açıklanır diye 0 5 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Tam belli bir zaman demediler burdan mülakata giten var mı ve sonucu ne zaman açıklandı ye merak ettim Yorumla Ayse7171 +1 yıl Umarım bulursun giren ya da bilen birini Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Bilmiyorum nie kimse yazmıyor Yorumla Ayse7171 +1 yıl Bilmiyorum çok giren olmadığı içindir. ya da boş soru sormadığın içindir Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Boş soru nasıl yani yanlış yere falan mı yazdım Yorumla
_Aşmayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pilot olmadığım için bilemedim takviminiz VS yok mu ya da arayıp sorabileceğiniz bir yer 0 1 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Mülakata girdim sonuçları e postadan gönderecekler zaten bilen giren var mı diye dedim
biggerthen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Geçen sene kaç gün sonra açıklanmış sınavdan 0 3 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Olum ne sınavı 😂 Yorumla biggerthen +1 yıl Ya işte sınav dediğime bakma geçen sene mülakattan kaç gün sonra açıklanmış diye düşün sorumu Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Herkesin ki farklı Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Firmaya göre değişiyo işte 0 9 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Cevap vermen bir şeyi değiştirmedi Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Yani etki oranı 0 hahaha Yorumla YoğurtluCikolataa +1 yıl Hadi ya GERÇEKTEN Mİ? tüüühhhhhh. Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Neye yorum yaptın cidden anlamadım Yorumla YoğurtluCikolataa +1 yıl Neye göre soru sordun ben onu anlamadım esas. Dersin ki firmam şu, şunun mülakatına girdim bekliyorum. Genel sormuşsun ben de firmanı bilmediğim için sana böyle diyorum Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Thy firamsı sanki bileceksin 😂 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Söyle bakayım Yorumla YoğurtluCikolataa +1 yıl 2 hafta içinde bana mail gelmişti, insan kaynaklarını ararsın. Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Anladım senin mesleğin ne Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl bize göre cikmadigi kesin 0 1 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Sen de mi katıldın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Başvuru mu yaptın 🥹 0 27 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocukluk hayalimdi. Neye dikkat ediyorlar Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Her şeye Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Boy kilo konuşma sağlık geçmişine falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm anladim Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Baya meşakkatli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok güzel sonu ya. Sürüşü hangi asamada öğreniyorsun Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Mülakat ı geçeceğim ve eğitim almaya başlayacağım 2 senelik işte o sene de eğitim alacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel gönlünce olsun🙏🏻 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Teşekkür ederim senin mesleğin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğretmenim bende Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Yaşınız kaç Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Ve ne öğretmeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Math 28 diyelim Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Haha matematiği eskiden hiç sevmezdim yks için çok çalıştımıştım mat tam beş belasıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep en sevdiğim ders oldu djdj Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Kaçıncı sınıf öğretmenisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ortaokul Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Bi çocuk vardı aklıma o geldi öğretmenim böğn canlı ders var mı 😂😂😂 Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl İyi adınıza sevindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahha aynen teşekkürler bende sizin adiniza sevindim umarım hayırlısı olur Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Sağolun teşekkür ederim hocam. hahaha hoca hep diyordu hoca deme hoca cami de olur shajhaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alıştık artık shjd Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl İyi neyse hocam sizi de çok tutmayayım ben hocam lafını seviyorum Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl Yarın için zorlu günler 🙃 olacak iyi dersler kolay gelsin haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler güle güle Yorumla BERİLYUM_CN +1 yıl 👍🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sormaadın mı nezaman açıklanır diye ya da belli bir süre vermediler mi bu kadar süre içinde açıklanır diye
Tam belli bir zaman demediler burdan mülakata giten var mı ve sonucu ne zaman açıklandı ye merak ettim
Umarım bulursun giren ya da bilen birini
Bilmiyorum nie kimse yazmıyor
Bilmiyorum çok giren olmadığı içindir. ya da boş soru sormadığın içindir
Boş soru nasıl yani yanlış yere falan mı yazdım
Pilot olmadığım için bilemedim takviminiz VS yok mu ya da arayıp sorabileceğiniz bir yer
Mülakata girdim sonuçları e postadan gönderecekler zaten bilen giren var mı diye dedim
Geçen sene kaç gün sonra açıklanmış sınavdan
Olum ne sınavı 😂
Ya işte sınav dediğime bakma geçen sene mülakattan kaç gün sonra açıklanmış diye düşün sorumu
Herkesin ki farklı
Firmaya göre değişiyo işte
Cevap vermen bir şeyi değiştirmedi
Yani etki oranı 0 hahaha
Hadi ya GERÇEKTEN Mİ? tüüühhhhhh.
Neye yorum yaptın cidden anlamadım
Neye göre soru sordun ben onu anlamadım esas. Dersin ki firmam şu, şunun mülakatına girdim bekliyorum. Genel sormuşsun ben de firmanı bilmediğim için sana böyle diyorum
Thy firamsı sanki bileceksin 😂
Söyle bakayım
2 hafta içinde bana mail gelmişti, insan kaynaklarını ararsın.
Anladım senin mesleğin ne
bize göre cikmadigi kesin
Sen de mi katıldın
31 Şubat
Sallama
Başvuru mu yaptın 🥹
Evet
Çocukluk hayalimdi. Neye dikkat ediyorlar
Her şeye
Boy kilo konuşma sağlık geçmişine falan
Hm anladim
Baya meşakkatli
Ama çok güzel sonu ya. Sürüşü hangi asamada öğreniyorsun
Mülakat ı geçeceğim ve eğitim almaya başlayacağım 2 senelik işte o sene de eğitim alacağım
Ne güzel gönlünce olsun🙏🏻
Teşekkür ederim senin mesleğin ne
Öğretmenim bende
Yaşınız kaç
Ve ne öğretmeni
Math 28 diyelim
Haha matematiği eskiden hiç sevmezdim yks için çok çalıştımıştım mat tam beş belasıydı
Hep en sevdiğim ders oldu djdj
Kaçıncı sınıf öğretmenisiniz
Ortaokul
Bi çocuk vardı aklıma o geldi öğretmenim böğn canlı ders var mı 😂😂😂
İyi adınıza sevindim
Ahahha aynen teşekkürler bende sizin adiniza sevindim umarım hayırlısı olur
Sağolun teşekkür ederim hocam. hahaha hoca hep diyordu hoca deme hoca cami de olur shajhaha
Alıştık artık shjd
İyi neyse hocam sizi de çok tutmayayım ben hocam lafını seviyorum
Yarın için zorlu günler 🙃 olacak iyi dersler kolay gelsin haha
Teşekkürler güle güle
👍🙃