Kaldığım özel yurda aylık 4.300 tl ödüyorum normalde 5733 tl, kahvaltisi zeynin peynir hep ayni seyler havuc kivircik kesip onumuze koyuyolar pintiliklerinden bıktım usandım aksam yemegi desen yok mahalle arası bi yer, pencereyi rahat rahat acamiyorum karsi komsu kocam oglum var gorur diyip kavga cikarmaya geliyo, oda desen hap kadar havalansin diye pencere açtırmıyolar, etütden yana uyuyorum duvar dibinde yatagim her sinav donemi kahkaha dedikodu, yemek kokusu sigara kokusu odaya doluyo, yangin merdiveninden gelej soğuğu hic saymiyorum, okulada uzak, ilim yayma yurdu ile gorustum benden 6.500 tl istedi ama aylıkda 4.120 tl devlet destegi ödenicek dedi, okula yakın, akşam yemegi var, spor salonu var, etrafta pencereme karışacak komşu flan yok sabahlari basbas bagiran simitci yok, odalar geniş, şu an kaldığım yurt cayma bedeli istiyo o parayı verme imkanım var 18 bin 632 lira istiyolar Şubat bittikten sonra gitmem daha mı mantıklı olur o zaman 11 bin 467 lira ödüycem. İlaç içiyorum akşam yemegi yok kahvalti desen iyi degil ve iki bolum okuyorum yemek derdinden derslere yetisemiyorum okula yetisemiyorum uzak 15 dk duraga yuru 40dkya okula var.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Değmez bence
Şöyle dusun ben mezun olcam ailem hala bu yurda para oduycek niye bu sıkıntıyı çeksin insanlar.
Fiyatı iyide cayma bedelini makul rakama indir varsa yerine birini bul odeme
Cayma bedelini ödeme imkanınız varsa ödeyin rahat yere geçin soğuk yemek sıkıntısı çekilmez vallaha kendinize eziyet etmeyin hemen geçin derim ben
Ceza evi gibi sozde ozel yurt onumuze camur gibi sosisi çiğ patates kizartmasini koyuyolar
Özel yurt diyebilecegim hic bi ozelligini goremedim
Hic bi lüksü rahatligi yok
Aldıkları parayı hak etmiyorlar ordan çık rahat et. Para için yapıyorlar insan sevmeyenler bu yurt işini yapamıyor net
Kaç kişi kalıyordun odada
Çıkacağımı soyleyince yüzü düştü kadınınz
Para geliyodu tabi tıkır tıkır, ilgileri hep sahte, 4 kişi ama şu an icin iki kisiyiz
Ee onlar da adam gibi hizmet verselermiş
4 kişi ideal birini sevmezsen diğeriyle iyi arkadaş olursun ihtimal tabi de
Pişman olacaklar ama iş işten geçecek
Geçen kahvaltiya indim lavabodan gider kokusu geliyo, yeliz abla bakar misin burada bi koku var dedim sevgi sende hergun bisey cikariyosun dedi o gunden sonra odami temizlemek gorevinide yapmadi heryeri temizleyip supurgeyi odamin karsisina koymus supureyim diye, sonra bi sonraki gun yine kahvaltiya indim mudur dediki sevgiyede yumurta koyar misin bu da dediki erken uyansaymis, halbuki ben son dkda olsa geldim kahvaltiya. Bundan sonra kimseye saygidanda abla demem yuz buluyolar. O kadar para vericem bu muameleyi gorucem oh ya ne ala.
Tatilya eve gitmedim diye yapiyo, eve gidersem rahat edecekler.
Ne kadar saçma sevgi ya sen tıkır tıkır parasını veriyorsun düzgün muamele göstermeliler herkes saygıyı hak etmiyor cidden sinir oldum bak burdan orada olsam dünya laf ederdim ona
Uyuz kadın ya abla demişsin sana nasıl davranmış terbiyesiz
Surat beş karış işini yapmak istemiyo kadın resmen, iki zeytin bi ekmege lalim ettigim yere 5.733 tl fazla. Sokağın sesinimi dinliycem ben hergun hergun penceremide açtırmıyolar komşular izler diye, komsu gelip rezalet cikarmis kocam oglum var evde gorurler izlerler eger bidaha acarlarsa vidyoya ceker internete atarim demis, yurt mudurune dedimki tamam ebru hanim o zaman o kadin gelsin odamda yatsin destesiyle parayi o oduyo cunku.
Ceza evi daha konforludur.
Kocası oğlu da bakmasın sizin odaya alla alla ne saçma sapan insanlar var sanki siz onların gözüne sokuyorsunuz. Vallaha cezaevi daha iyidir. Hangi ilde yaşıyorsunuz siz mutlaka vardır iyi bir yurt
Mahalle arası varoş bi yerde otelden bozma biyer
Boyle bi yere yurt yaparlarsa sonucu bu olur, keske otel olarak kalsaymis.
Üzülme sevgicim hallolur onlar da senin gibi birini kaybettikleriyle kalır
Cayma bedeli cok fazla
Geldigim gunden beri pişman oldum
Umarım parayı bulursun sonra topukla kaç ordan kuzum
Yanlis hesaplamisim Şubat ayıda kalirsam 12 bin 900 tl cayma bedeli oduysem geri kalan 4 ayda ilim yayma yurdunda kalicam
Para var zaten
Borsada katladığım paradan vericem
18 bin odemicem odeyememde zaten cok para
Piyango oynadım parayı bulursam senin işi çözerşm söz 😅
Şubat bitimine kadar işler rast giderse 30 bin yaparım o parayi
Yuzde 50sinden fazlasida bana kalir
Devlet destegi ile bidaha katlanir o para
Zengin olursun bi kahve söylersin artık 🤪
Hadi inşallah sana piyango çıkar bide kebap ısmarlarsın artık😂
Kebap sana feda olsun iskender bile söylerim 🤣
Ayıp ettin kahvenin lafı mi olur😂
Cansın kız sen Türk kahvesi isterim ama 😂
Karşılıklı içeriz en sevdiğim😂
Sonra fal bakarsın bana 😂
Ben kim fal bakmak kim allah aşkına😂
Eğlencesine bakarsın sevgi ya maksat eğlence olsun 😂
Cayma bedeli için belirtilen şartların karşılanması lazım diye biliyorum. Bir avukata danışabilirsiniz bence.
Ne gibi şartlar paraysa para bunlarin dini ikani para zaten
İmani
Evet cayma bedeli çıkarmaları normal ama belirtilen şartlar karşılanmıyor. Yani tüketici hizmetten memnun değil.
Hizmetten memnun değilim daha ne olsun
Tamam işte, bunu avukat ile konuşup hukuki olarak ne yapabilirsiniz diye bir öğrenin.
Parasıyla rezillik dedikleri bu olsa gerek
Şubattan sonra çıkıcam yoksa daha fazla para öderim, sorma paramla rezillik çekiyorum. En kötü Kyk bile bu yurdun yaninda daha özel kalır, dolaplarin kapasitesi bile yetmiyo ufacik gardroplar tek kapili ve mutfaklik malzemeleri koymaya yer yok birileri giderse onlarin dolabina koyuyoruz. Bu dedigim yurda gidersem her akşam sıcak yemeğim olacak aylık devlet desteğim olcak.
Olur inşallah
İnşallah
Tabiki değiştir az değil verdiğin para
Uzun yazmısınız ve cok tatlısınız
Tabiki imkanın varsa değiştir
Huzurlu değilsen değiştir
Nerde okuyorsun
Kocaeli üniversitesi
Ev tutsanız 3 4 kişi
Ben yemek yapmayla uğraşmak istemiyorum olay bu
Devlet destegide var keske onceden gitseydim
Ben sana yemek yaparım