Huzurum için yurt değiştirmeye değer mi?

Kaldığım özel yurda aylık 4.300 tl ödüyorum normalde 5733 tl, kahvaltisi zeynin peynir hep ayni seyler havuc kivircik kesip onumuze koyuyolar pintiliklerinden bıktım usandım aksam yemegi desen yok mahalle arası bi yer, pencereyi rahat rahat acamiyorum karsi komsu kocam oglum var gorur diyip kavga cikarmaya geliyo, oda desen hap kadar havalansin diye pencere açtırmıyolar, etütden yana uyuyorum duvar dibinde yatagim her sinav donemi kahkaha dedikodu, yemek kokusu sigara kokusu odaya doluyo, yangin merdiveninden gelej soğuğu hic saymiyorum, okulada uzak, ilim yayma yurdu ile gorustum benden 6.500 tl istedi ama aylıkda 4.120 tl devlet destegi ödenicek dedi, okula yakın, akşam yemegi var, spor salonu var, etrafta pencereme karışacak komşu flan yok sabahlari basbas bagiran simitci yok, odalar geniş, şu an kaldığım yurt cayma bedeli istiyo o parayı verme imkanım var 18 bin 632 lira istiyolar Şubat bittikten sonra gitmem daha mı mantıklı olur o zaman 11 bin 467 lira ödüycem. İlaç içiyorum akşam yemegi yok kahvalti desen iyi degil ve iki bolum okuyorum yemek derdinden derslere yetisemiyorum okula yetisemiyorum uzak 15 dk duraga yuru 40dkya okula var.

Huzurum için yurt değiştirmeye değer mi?