Eğitim & Kariyer Yığınsal dağılım nasıl hesaplanır? MahlasCeva Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor MERHABALAR Örneğin DGS sınavının sıralamaların yığınsal dağılımı nasıl hesaplanıyor formülü nedir Yığınsal dağılım nasıl hesaplanır? Cevapla Nedir Soruları Sıralama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, onu yıla göre internetten aratmanız lazım yani o tarz bir istatiki veriye kendiniz erişemezsiniz maalesef. Başarılar diliyorum. 0 1 Yorumla MahlasCeva +1 yıl Hesaplayan bir site var hocam, mutlaka bir formülü var yani
ay343524 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl o ne demek 0 2 Yorumla MahlasCeva +1 yıl Yani hangi puan aralığında kaç kişi yığılmış demek Yorumla ay343524 +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, onu yıla göre internetten aratmanız lazım yani o tarz bir istatiki veriye kendiniz erişemezsiniz maalesef. Başarılar diliyorum.
Hesaplayan bir site var hocam, mutlaka bir formülü var yani
O ne ya ilk defa duyuyorum 😂
o ne demek
Yani hangi puan aralığında kaç kişi yığılmış demek
Anladım